Kynsiä, kynsiä ja kynsiä

Olin pari vuotta sitten vuorotteluvapaalla. Kirjoitin silloin Maijun korttitekniikat nimistä paperiaskartelun tekniikkakirjaa, johon kuvasimme ohjeita kuva kuvalta. Kun kuvasimme ensimmäisiä ohjeita totesimme systerin kanssa yhteen ääneen, että kynsille on tehtävä jotain. Avuksi tuli Teresa, joka sitten kolmen viikon välein teki minulle mitä ihanammat kynnet. On kiva katsella kirjan ohjeita ja laskea, että monet kynnet tuli vapaan aikana vaihdettua. Vain yhdet kynnet oli vähän yliampuvat ja jouduimme silloin jättämään kuvaamisen väliin. Jäin koukkuun kynsiin ja ilman enää olla.

Tässsä kuvia muutamista erilaisista kynsistä, joita mulla on reilun kahden vuoden aikana ollut (osa on Teresan tekemiä ja osa erään kynsistudion).

Jatkossa kynsistä tulee kuvaa aina sitä mukaan, kun ne vaihtuvat. Kyllä näistäkin voi jo päätellä tuon lempivärini, kun pinkit toistuvat aika useasti.
Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. On aina kiva mennä kynsihuoltoon, kun saa miettiä, että minkä väriset kynnet mä haluan seuraavaksi neljäksi viikoksi ja onko tällä kertaa kimalletta, vaikka maalauttaisiko kuviot ;

 1. 2

  Ritva sanoo

  Jotenkin kaikki kuvissa olevat kynnet ovat taas kerran niin "sinun näköisiäsi". Myös kynsistä näkyy jotenkin se, että visuaalisuus, esteettisyys, kauneus kaikissa muodoissaan on sinulle tärkeää….ja se, että pinkin voittanutta ei taida olla – eikä bling blingin 😉

 2. 3

  sanoo

  Kauniita ovat. Joskus olen noista unelmoinut, töissä kuitenkin olisisivat varsin hankalat.
  Mukavaa maanantaita 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Mä en ole kovinkaan montaa asiaa vielä löytänyt, missä olisi hankalat… Noh ehkä kolikon poimiminen maasta on yksi hankalampia juttuja… ja kärrypolettia en saa ostoskärrystä pois…

 3. 5

  sanoo

  Upeita kynsiä, suosikkini noista ovat nuo vaaleat herkät kynnet (kuvassa kädessä valkoisia helmiä ja pitsiä) sekä nuo mustat kynnet :)Hopeiset glitterikynnet (jossa isoa glitteriä) ovat myöskin suosikkejani, kaikista tykkään kovasti.

  • 5.1

   sanoo

   Noi vaaleat oli sellaiset , että niissä käytettiin vähän mun askarteluhileitäkin. Taidettiin tehdä samanlaiset toistamiseen kun itsekin tykkäsin niistä.

 4. 7

  Seija L sanoo

  Apua miten hienoja. Kuinka joku voi väkertää noin pieniä kuvioita kynsiin. Olen joskus ajatellut että hankkisin mutta golfmaila ja pitkät kynnet ei ole hyvä yhdistelmä. Nytkin tuntuu että jos pääsee purematta 🙂 vahingossa kasvamaan hiukankin, niin kynsi pureutuu kämmeneen. Murheensa kullakin 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Ajattele Seija, että mä askartelen myös näiden kanssa. Mä luulin ennen, että mikään ei onnistu, mutta se oli väärä kuva. Näihin tottumiseen meni varmaan reilu viikko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *