Kynsihuollossa Kalevankadulla

Kaikkihan sen tietää, että olen jo vuosia käynyt kerran kuukaudessa kynsihuollossa Espoossa Tapiolassa. Itse asun Helsingissä, mutta kun on aikoinaan hyvän kynsihuoltajan löytänyt, niin hänen perässään matkustetaan vaikka maailman ääriin. Elokuussa kuulin ihanan uutisen (omalta kannaltani), että Jana Banar ja heidän kynsihuoltopaikkansa Be Art Studio muuttaa Helsinkiin ja vielä ihan ydinkeskustaan. Tämähän oli minulle pelkästään iloinen asia, sillä matka kynsihuoltoon helpottuu huomattavasti. Kun kuulin vielä paikan sijainnin, en olisi voinut olla iloisempi, koska mun lemppari gluteeniton kahvilakin on siinä ihan huudeilla.

Viime viikolla sitten suuntasin ensimmäistä kertaa Kalevankadulle. Ajatuksena oli jotain vähän syksyistä ja vähän yksinkertaisempaa. Lopputuloksena kuitenkin valitsimme punaista ja kultaa. Ensiksi pohjaväriksi valikoitu punainen, jonka päälle levitettiin kultaa. Lopuksi vielä kultaisen värin päälle tiputettiin tippoja punaisesta väristä. Lopputulos oli ihana ja sopii hyvin syksyn teemaan.

beart-studio-kynnet-1 beart-studio-kynnet-1-2 beart-studio-kynnet-1-3

Tässä ihana Jana Banar, joka oli käynyt pokkaamassa taas uuden palkinnon Venäjällä. Jana on hyvin arvostettu ja palkittu kynsien tekijä. Joten jos joku kaipaa hyvää tekijää, niin voin suositella BeArt Studiota. Janan lisäksi studiossa työskentelee myös Olga, joka on myös hyvä ja palkittu tekijä.

jana-banar-beart-studio-1

BeArt Studio sijaitsee nykyään siis Kalevankatu 25:ssa. Studio on Kalevankadun ja Fredan kulmassa (Fredan UFF:n liikkeen vieressä).

kalevankatu-25-1-1 kalevankatu-25-1-2

Usein saan yksityisviestejä kyselyistä, että voinko suositella kynsihuoltajaa, itse voin siis suositella vain sellaisia, joita itse käytän. Tässä siis siitä syystä oma suositukseni.

Maiju

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Apua, sullahan on ihan uudet sivut täällä. Ihmettelin että miksi en ole törmännyt sinun kirjoituksiin blogitaukoni jälkeen. No mulla taitaa olla ihan väärät sivut ylhäällä.

  • 3.1

   sanoo

   Koitin kesäkuussa huhuilla, että muistakaa vaihtaa osoite. Vielä on jäänyt monta lukijaa matkalle. Kiva kun löysin. Tallennapa uusi osoite lukulistallesi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *