Lähtölaskenta kevääseen

Pitkään mun on tehnyt mieli lähteä Kaivopuiston rantaan kuvaamaan. Kun arkisin on sopivaan aikaan töissä, niin ei ehdi ja sitten on ollut viikonloppuja, että mies on ollut töissä, niin ei ole päässyt. Nyt kuitenkin tänään oli tilanne, että en ollut töissä, eikä mieskään ollut töissä, joten siis sinne. Latasin valmiiksi digijärkkärin akun, keitin kahvit termariin ja sitten vaan menoksi.

Esittelen tässä ensiksi IPhonella otettuja kuvia ja jossain vaiheessa laitan digijärkkärillä otettuja.  Molemmilla kameroilla tulee otettua niin erityyppisiä kuvia.

Eksyimme ensiksi Uunisaareen. Sinne oli eksynyt paljon muitakin ihmisiä. Sinne voi eksyä toistekin, niin kivalta näytti ja tunnelma saaressa oli käsin kosketeltavan ihana.

Löysimme ”romanttisen” penkin, jossa oli kiva juoda ”aamukahvit”. 
Arjen pienet asiat ovat ne, joista saa energiaa pitkäksi aikaa.

Maisemat saaressa olivat kauniit ja kaikkien katseet suuntasivat merelle.

Uunisaaren jälkeen halusin käydä vielä tervehtimässä Tokoinrannan pullasorsia.

Kun aloimme napsimaan kuvia, niin monta sorsaa tulivat huutelemaan viereen PULLAA… No eipä nyt sattunut mukaan. Siinä ne sitten tapittivat vieressä kuvanottoamme….
 ….ja ne poseerasivat meille kiltisti.

Kuvanoton jälkeen päätimme vielä mennä kahville Tokoinrannassa olevaan Kahvila Pirittaan. Yllätykseksi siellä oli ihan hyvät gluteenittomien kahvileipien valikoimat. Pisteet heille siitä.
Ihana aurinko, helli meitä. Mä saan niin voimani auringosta. 

Laittelen jossain vaiheessa vielä niitä digijärkkärikuvia, ne on enemmän maisemakuvia kuin nämä kännykkäkuvat.
Ihanaa aurinkoa kaikille. Nautitaan näistä ilmoista ja kevään odotuksesta.
Maiju

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *