Lakritsia kaulassa


Eilen kävin vähän nojailemassa mun oman työhuoneen seinään. Se on välistä näky, kun meikäläinen tulee vauhdilla huoneeseen ja hihkaisee ovelta, että ”otettaisko muutamat kuvat”. Tuula on heti valmis. Tuulan kanssa välistä nauretaan, että hän voisi esitellä itsensä, että on IPhone-valokuvaaja. Kyllähän mä olen muutaman kerran ”pummannut” Tuulankin mukaan johonkin tapahtumiin kysyen, että saanko ottaa ”mun valokuvaajan” mukaan?

Ollaan Tuulan kanssa puhuttu, että kun me jonain päivänä voitetaan lotossa, niin sitten me voidaan toteuttaa meidän molempien unelmia. Meillä on molemmilla NIIN paljon ideoita, mutta liian vähän aikaa niiden toteuttamiseen. Lottovoittoa odotellessa. Jännä juttu, että aina pitää odottaa lottovoittoa, että malttaisi toteuttaa kaikki unelmansa.

Halusin asuun vähän väriä ja sitähän saa helposti lisäämällä mustan puseron seuraksi värillisen t-paidan. Kaulassani mulla on Tuulan tekemä lakritsikaulakoru. Musta pusero on edestä sileää neulosta ja takaosa on pitsiä, josta vihreä kuultaa kivasti läpi.


Korvissani oli bling-bling-perhoskorvikset. 
Tässä lähikuvaa Tuulan tekemistä lakritsihelmistä. 
Aika monta ihmistä kysyi, että onko noi lakut oikeita. No onhan ne oikeita fimo-lakuja.
 
Hyvää viikonloppua kaikille ihanaisille.
Maiju

Kommentit
 1. 2

  Tarja M sanoo

  Minullakin tällä viikolla pinkki-musta lakukaulakoru ja -korvikset (terveisiä vaan Tuulalle) ja saamani kommentit aivan samanlaisia 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Niinpä. Sekin oli tosi kiva väri ja yhdistelmä. Livenä korut näyttävät siltä, että tekisi mieli maistaa.

 2. 3

  sanoo

  Onpa hienot fimohelmet. Itselläni on ollut ikuisuuden kokeilulistalla tehdä fimosta englanninlakuja, mutta enpä ole vaan saanut aikaiseksi. Nyt taas tekisi mieli ryhtyä puuhaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *