Lakukoruja ja väriä päivän asussa

Tänään sain kuulla monta kertaa töissä, että ”onpa ihana värimaailmaa”. Mustakin tämä on niin toimiva yhdistelmä värien suhteen. Tämä Marianne Uusitalon ihana käsinmaalattu silkkihuivi saa kyllä ansaitusti kehuja joka kerta kun sitä käytän. Kaulassani on taas Ilonin Eija Sirelin valmistama huovasta ja vetoketjuista tehty kaulakoru.

 

Piti kokeilla asuun myös Tallinnasta ostamiani kenkiä, joissa toistui mekossakin oleva lilan sävy. 
Pieni asia kenkien vaihto ja ilme muuttui aika paljon. 

Työkaverini Tuula oli tehnyt muutamat lakukorut, kun viime viikolla erään asun kanssa käytin yksiä, niin tuli vähän ”kysyntää”. Näistäkin kuvassa vasemmalla olevat pinkki-mustat lakukorut lähtivät aika vauhdilla jo uusiin koteihin. 
Esittelen huomenna näitä Tuulan koruja vähän paremmin. 
Maiju
Kommentit
 1. 4

  Tarja M sanoo

  Kyllä, ihana värimaailma niin asukokonaisuudessasi kuin Tuulan koruissakin!

 2. 5

  sanoo

  Kyllä se vaan on niin, että lähiväreillä saa kaikkein sointuvimman sävyiset asukokonaisuudet aikaiseksi vaikka värit olisivat hyvinkin räväköitä. Tallinan kenkien kanssa just sun näköisesi 🙂

 3. 12

  sanoo

  Voi ihana mikä kokonaisuus, oikein säteilet! Ja nuo korut, kyllä saavat jos ei muuta, niin veden herahtamaan kielelle 🙂

 4. 13

  sanoo

  Mukavaa, kun joku uskaltaa pukeutua väreihin -isolla Veellä! 🙂 Suomessa moni pukeutuu melko synkästi. Nuo värit käy siulle just hyvin! 🙂 Ja kengät on muuten aika hauskat tuon asun kanssa! 🙂

  • 13.1

   sanoo

   Sanon aina, että väriä mahtuu elämään. Värit on vaan se mun juttuni. Värit merkkaa pukeutumisessa mulle enemmän kuin mikään muu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *