Lempiväreissä – pinkkiä ja mustaa

Viime viikolla olin töissä tässä asussa. Pinkki-musta trikoopusero on Gina Tricoosta. Väri oli niin passeli mulle, että se oli pakko ostaa. Tähän puseroon oli taas kiva yhdistää tämä mun musta neulepusero. Mustat pitkikset on Vogliasta. Kaulakorun ostin laivalta viime viikolla.

Tässä vähän lähikuvaa puserosta ja kaulakorustakin.

Työkavereille toin vähän tuliaisia laivalta, pääsin myös itsekin nauttimaan niistä eli ihanista Vihreistä kuulista.

Ihanaa alkuviikkoa kaikille.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi – ihan pakkohan tuo on ollut ottaa – sehän varmaan huuteli siellä kaupassa sun perääsi, että "mä oon sun"? Ja niin onkin. Ihan.
  Tuo musta paita muuttuu moneksi – taas on ihan erinäköinen tuon uuden puseron kanssa.
  Kivaa viikkoa Maiju, sinä vihreäsilmäinen;)

 2. 2

  sanoo

  Kivan näköinen taas. Että sulle käy hyvin tuo musta ja sitten tuollainen tehosteväri. NÄin muuten meidän Sokoksen näyteikkunassa etanapannussa vihreitä kuulia 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Ennen oli joku kirkas väri ja sitten vähän mustaa, mutta nyt näyttää olevan enemmän mustaa ja vähemmän tehosteväriä. Tykkään kyllä itsekin.

  • 4.1

   sanoo

   Vielä pystyi syömään näitäkin kuulia, kun ei ollut paketissa merkintää saattaa sisältää vehnää. Kohta jää nämäkin kauppaan.

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos kehuista. Mä joudun valitsemaan karkkini niin suppeasta valikoimasta, joten mä maistuvat mulle, vaikka eu ennemmin ollut munkaan suosikkejani. Nykyään syödään sitä mitä pysytään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *