Liisa Sauson käsineliikkeen avajaisissa

Liisa Sauso on avannut Helsinkiin Ateneuminkujalle käsine- ja laukkukaupan, hänen toinen käsinekauppansa sijaitsee Hämeenlinnassa. Sauson suku on valmistanut laadukkaita nahkakäsineitä jo yli 80 vuotta. Liisa Sauson käsineet on avainlipputuote ja niille on myönnetty design from Finland-merkki. Mahtavaa, että siis olemme saaneet myös Helsinkiin tällaisen liikkeen. Liike avattiin viime lauantaina ja tänään siellä vietettiin avajaisia. Minulla oli kunnia käydä onnittelemassa uuden liikkeen omistajaa.

Tässä liikkeen onnellinen omistaja Liisa poseeraa upeiden nahkahanskojen kanssa. Tämä hanskamalli jäi mua kiusaamaan. Ehdottomasti syksyllä harkintaan aniliinpunaisin tehostein. 

Ihanan värikkäistä ja naisellisia hanskoja. Näitäkin oli ihan pakko kokeilla. Ihana yksityiskohta tuo kukkasomiste.
Tämäkin yhdistelmä jäi mua ”kaivertamaan”. Pinkkimusta laukku ja hanskat.
    
Näitä laukkujakin oli kahta kokoa, molempia tuli kokeiltua ja roikoteltua olkapäällään. Pitää ottaa joku kerta makutuomari mukaan ja käydä ajan kanssa vielä ”kokeilemassa”.
Liikkeestä löytyy myös BagPod sisälaukkuja (laukunsisuslaukku). Kyseessä siis laukku, jota käytetään isomman laukun sisällä ja kun vaihdetaan laukkua, niin nostetaan vaan tämä sisälaukku laukusta toiseen. Niin kätevää. Itselläni on käytössä ulkomailta ostettu, mutta harkinnassa kovasti on myös pienempi laukku, jota nyt löytyy Liisan kaupasta. Pitänee lähteä mittaamaan omia käsilaukkujaan, että mahtuuko ne pienimmät mun pienempien olkalaukkujen sisään.

Liisalta löytyy myös ihanan värikäs valikoima Gabsin laukkuja. Ihanaa värienergiaa.


 Suosittelen käväisemään liikkeessä, joka sijaitsee Ateneuminkuja 2:ssa. Itse menen uudelleen varmaan pikemmin kuin osaan edes itsekään arvata, koska muutama asia jäi kaivelemaan. Muistakaa poikeata kun käytte Helsingin keskustassa.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse ihastelin yhdessä liikeessä kirkkaan sinisiä nahkahanskoja! 🙂 Haluan ehdottomasti jotkut vähän erilaisen väriset, viimeistään syksyksi 🙂 Pitääkin käydä katsastamassa tämä liike!
  xx J

 2. 2

  sanoo

  Ääk!!!! Laukkuja <3 oon ihan fanaattinen laukkufriikki. Tänäänki piti kirpparilta 2 kantaa kotiin 😀

  • 3.1

   sanoo

   Mulla on kanssa sellainen tunne, että ensi syksynä mun käsineet on jotain muuta kuin mustaa 😉

 3. 5

  sanoo

  Oih mitä hanskoja! Ja niin herkullisia värejä! Voi kun muistaisi tämän liikkeen sitten vielä kun pääsee Helsinkiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *