Listaus aikuistubettajista

Usein erilaisissa tilaisuuksissa on tullut puhetta siitä, että mistä löytää aikuistubettajat? Aikuiset hukkuvat suureen massaan. Tästä syystä olen muutaman kerran pyytänyt aikuisia ilmiantamaan itsensä ja oman kanavansa minulle, jotta voisin tehdä listauksen, mistä meidän kanavat löytää. Nyt aikuistubettajat listaus löytyy blogistani. Näin on helpompi löytää itselleen aikuisia seurattavia youtubesta.

aikuistubettajat - 1
Kuvassa: Kati (Hellapoliisi), Heli V (Naisellisia yksinpuheluita), Pia (MammaPia), Mikko Silvennoinen (Alaston tuottaja) sekä Maiju ja Tiia (Tädit tubettaa) kanavilta.

TÄDIT TUBETTAA (oma kanavamme)
Ensiksi otan oikeudekseni esitellä oman kanavamme. Meillä on Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa yhteinen Tädit tubettaa kanava, jossa puhumme välillä asiaa ja välillä ihan aiheen vierestä. Välillä olemme hauskoja ja välillä me vaan ollaan aikuisia. Kanavamme täyttää ensi viikolla vuoden. Tätikanavan lisäksi ylläpidän Pinkit korkokengät kanavaa. 

Vuonna 2016 me aikuisetkin olimme mukana Tubecon tapahtumassa.

Ajattelin listata noin 40-vuotiaita tubettajia kanavat yhdelle listalle. Koitan päivittää listausta jatkossakin, joten saa edelleenkin ilmiantaa kanavia. Jos et osu ikäsi puolesta tähän kastiin, mutta tunnet sielultasi olevasi lähellä sitä, niin voi ilmiantaa silloin myös itsesi listalleni.

AIKUISTUBETTAJIA 40+ (tai vähän allekin, jos on aikuismielinen)

Alaston tuottaja
Tubecon 2016 -tapahtuman vastaavan tuottajan Mikko Silvennoisen kanava. Mikon tontille kuuluu päälavan show ja sen tarina. Tavoitteena Mikolla on, että lavalla nähdään.
Amppu rulaa
Kaikkea maan ja taivaan väliltä. Bändihaastatteluja, keikkoja, haasteita ja pohdintaa elämästä.
Anin kanssa
39 -vuotiaan freetoimittajan videopäiväkirja elämästä, ilmiöistä ja erilaisista sattumuksista.
Anna Vantaalta
Anna Vantaalta on nelikymppinen, museoalalla työskentelevä aikuistubettaja. Vlogissa voit seurata Annan elämää ja hyväntuulista jutustelua mm. mekoista, aikidosta, tanssista, museojutuista ja Vantaasta.
Hanna Pakarinen Channel
Hanna Pakarisen virallinen youtube-kanava. Aikuisten asioita nohevalla Etelä-Karjalaisella asenteella. Artistin arkea ja takahuone”glamouria”. Saattaapa joskus joku tuttukin vilahtaa kuvassa.

Heli Järvenpää
Viestintäpäällikön vinkkejä viestintään ja markkinointiin sekä videoita sekalaisista kiinnostuksen kohteista.

Hellapoliisi
Hellapoliisi-ruokasaitin ylläpitäjä, yrittäjä, neljän lapsen äiti. Jalat tukevasti maassa, mutta pää pilvissä. Kanavalla pääasiassa on ruoka ja ruoanlaitto sekä kaikki mitä siihen kuuluu. Jälkiruoat, perinteiset herkut, pienellä twistillä. Reseptit ovat helppoja, nopeita ja lähes kaikki raaka-aineet löytyvät suomalaisesta lähikaupasta.

Heli V
Feminine Soliloquies kanavallaan viittäkymppiä lähestyvä Heli puhuu monista naisen elämään liittyvistä asioista.

Ihmemutsi
Ihmemutsi on reilusti alle nelikymppinen, mutta kokee kuuluvansa kastiin. Hän tekee videoita minimalistista, erityislapsiperheen elämästä, naisena olemisesta ja vaikka mistä muusta.

Iriz Silander
Iriz bloggaan minua inspiroivista asioista, kuten äitiydestä, hyvinvoinnista, muodista ja sisutuksesta. Iriz on toimittaja ja juonta ja ottaa kameran mukaan joka paikkaan.

Jalmari Siili
Jalmari Siili kuvailee mitä mieleen sattuu tulemaan eli ei kuulemma luultavasti mitään loputtoman järkevää.

Katin asiat
Kati esittelee videoillaan perheen elämää. Viikon varrelta videoilla hän kertoo ihanan rauhalliseen tapaansa viikon tapahtumista.

Krisse K
Krisse K on 40+ äiti-ihminen, joka sanoo yrittävänsä olla hyvä ihmine, mutta omasta mielestään ei aina onnistu siinä täydellisesti. Innostuu välillä kodista ja sisustamisesta, välillä pihasta ja puutarhasta.  Vähän kaikkea elämää Krissen kanavalla.

Lanttimatkat
Tamperelainen pariskunta matkustaa, herkuttelee ja nauttii elämästä.

MammaPia
Pian videoblogi kertoo 40+ naisen elämästä. Hän tekee iloiselle otteella videoita itseään kiinnostavista asioista, esim. helpoista ruokaohjeista ja suosikeista sekä minun päivistäni ja kaikenlaisesta elämääni liittyvästä.

Minnismi
MiNNiSMi päivässä pitää mielen iloisena ja avoimena. Postiivisita energiaa kanavan täydeltä.

Mikko Kalliola
Mikon elämäntehtävä on herättää kuolleista ihmisiä. Hänen taisteluareenansa on suomalaiset yritykset. Kanavan avulla hän välittää ajatuksia unelmien tavoittelusta, markkinoinnista, työstä innostumisesta ja ajatuksista jotka ovat auttaneet häntä havahtumaan.

Movielunatic
Hannu on eräänlainen kansantaiteilija! Videoita kuudelta eri vuosikymmeneltä ja kahdelta eri vuosituhannelta! Kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä! Myös Super 8 kaitafilmi materiaalia! Hannu on kuvannut 92% ja editoinut 100% kaikista lataamistaan videoista.

Pauliina Mäkelä
Pauliina tubettaa ja liveraportoi sosiaalisesta mediasta, mediakasvatuksesta, uusista ammateista sekä ajannkohtaisista ilmiöistä.

Peggyn Pieni Punainen keittiö
Peggyn pieni punainen keittiö-ruokablogissa loihditaan helppoja kotoisia arkiruokia, brittiläisiä makuja sekä suunnitellaan jo seuraavia juhlia.

Petteri Mikkonen
Kanava on daily vlog -henkinen, eli videoita omasta ja perheeni elämästä.

Petteri Vähäkangas
Petteri on 35v. ja tekee videoita etupäässä matkoista ja erilaisista touhuiluista. Välillä sekaan saattaa sujahtaa videoita oikeastaan mistä aiheesta tahansa. Nyt tekeillä on parhaillaan videosarja kesän matkailuautolla tehdystä Euroopan kierroksesta. Viime kesältä on videosarja Amerikan reissusta. Tämä tehtiin myös matkailuautolla.

Pinkit korkokengät
Oma tubekanavani, jossa nostan esiin omia asioitani. Gluteenittomat tuotevinkit varmasti tulevat esiin myös kanavallani. Kanavalla puhutaan samoista aiheista kuin blogissani ja pääsette hieman lähemmäksi minua kanavan kautta.

Puuhamies Pete
Puuhis tekee  videoita lasten kanssa reissuista ja muusta puuhastelusta. Lisäksi hän väsäilee videoita harrastuksistaan: geokätköily, drone kopterikuvausta ja luonnossa liikkumisesta. Sekä tekee videoita myös arkipäivän asioista.

Runde
Runde käsittelee erilaisia aiheita ja omasta elämästä kumpuavia asioita. Tekee myös myday-videoita.

Satu kukkaiselämää
Tällä kanavalla Satu puuhailee pihalla ja puutarhassa. Mukana menossa on puutarha-apulanen Mikki, kultainennoutaja.

Setä tubettaa
Setä tubettaa sedällä on paljon mielipiteitä asioista, joista hän tubettaa.

Svlog 
Simo bloggaa rennosti vähän mistä aiheesta milloinkin. (Simo on reilusti alle 40, mutta bloggausaiheet on aikuismaisia).

Tapio Haaja
Tapio ’Tap5a’ Haaja. Videointoilija | Geek | Mediamies. Testejä, vinkkejä ja turinointia tekniikasta Suomi-fokuksella.

Tapio Siivola
Tapio on 33-vee liikennelentäjä ja on paljon liikkeessä,näkemässä ja kokemassa uusia juttuja.
Vlogi sisältää tarinoita lentämisestä, lifestailia ja ilmakuvaa, reissaamista sekä kaikkea hauskaa näkemisen arvoista.

Timo Kantola
Timon videoilla voi nähdä videoita arkisista asioista, tilanteista ja tapahtumista. Ympäristöasiaa, vegaania ruokajuttua, paikallisia tapahtumia. Eli sitä sun tätä mitä aikamies vm 1962 keksii.

Tinyphantazma
Tinyphantazma on Suomen Turusta. Hän on asunut pari vuotta Hollannissa ja siellä asuessaan kanava sai alkunsa ja nyt mennään kun töiltä ja elämältä ehditään. Hän tekee vlog henkistäjuttua ja omista kiinnostuksen kohteista videoita.

Tädit Tubettaa
Tädit tubettaa on kahden ”aikuisen” bloggaavan naisen kanava. Meitä yhdistää positiivisuus ja elämänilo. Kiinnostuksen kohteet: kauneus, kauneudenhoito, muoti, oma tyyli, ruokavaliokin kiinnostaa.

Toni Nummela
Suomen YouTube-skenen ytimeen sotkeutunut 36-vuotias vloggaaja Tampereelta. Star Wars -fanaatikko. Kahden lapsen iskä.

Tom Brunberg
Tom kertoo vlogissaan matkustamisesta, laskuvarjohyppäämisestä ja etätöiden mahdollistamasta elämäntyylistä ympäri maailmaa.

Uraäidin ruuhkavuodet
Nelikymppisen työssäkäyvän äidin ajatuksia elämästä, jossa on paljon tekemistä ja vain vähän aikaa

Veera R.
Sisältö on kuningatar! Vinkkejä sosiaaliseen mediaan, bloggaamiseen ja sisältömarkkinointiin bloggaajille ja yrittäjille.

Velogi
Velogi kanava on pyöräilystä kiinnostuneille. Videolla ajellaan pyörälenkkejä, myös huolletaan pyöriä ja testataan varusteita ja tarvikkeita.

Videoneuvos
Videoneuvos auttaa tubettajia tavoittamaan yleisönsä ja menestymään YouTubessa.

Viltsu1975
Viltsun kanava  käsittelee  hänen joka päiväistä  elämää. Kanavalta löytyy ruokavinkkejä, haitarinsoittoa, vanhoja autoja, erilaisia tapahtumia, satujen lukua, eläimiä eli kaikkea laidasta  laitaan.

Äiti Yrittää
Äiti Yrittää blogi kertoo perhe-elämän ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta, matkailusta, lasten tarvikkeista ja vaatteista, puutarhanhoidosta, ja sisustamisesta sekä kaikesta ihanasta mitä eteeni tupsahtaa.

minni salminen - 1
Kuvassa allekirjoittaneen kanssa Minni Salminen (Minnismi).
Päivitän tarpeen mukaan kanavia listalle. Koska linkityspyyntöjä tulee paljon, en nosta kaikkia listalle.

Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. Nyt toivotaan, että jengi jakaa tätä, koska vain jakamalla saadaan tätä tietoutta leviämään.

 1. 2

  sanoo

  Moi!

  Youtube kanavallani on paljon mukavaa ja vaihtelevaa materiaali kuudelta eri vuosikymmeneltä, enkä usko monenkaan tubettajan siihen pystyvän. Videoita on yli 430 ja niiden yhteiskesto on reilut 30 tuntia (noin 16 – 22 kokoillan elokuvan verran) ja katselukerrat ovat yli 957’000. Ajallisesti videoita on katsottu yli 2v (yli 1milj.min) vaikka laskuri on ollut toiminnassa vasta 1.9.2012 lähtien.

  Terveisin Movielunatic eli elokuvahullu suomeksi 😉

 2. 3

  sanoo

  Hellurei. Olen 49v ukon köriläs joka tehnyt Youtubeen videita noin 7 vuotta. Videoita teen lasten kanssa reissuista ja muusta puuhastelusta. Lisäksi väsäilen videoita harrastuksistani geokätköily, drone kopterikuvausta ja luonnossa liikkumisesta. Paljon teen myös videoita arkipäivän asioista. Videoita on kertynyt yli 500 ja lisää tulee muutama video viikossa. Kanavani on nimeltään Puuhis. Se on moro

  • 3.1

   sanoo

   Hei Puuhis. Lisäsin kanavasi listalle. Linkkiä saa jakaa myös eteenpäin, jotta saadaan kanavien tietoutta jaettua eteenpäin mahdollisimman laajasti.

  • 4.1

   sanoo

   Itsellenikin tuli vastaan monta uutta kanavaa. Nämä kanavat vaan hukkuvat tuonne massaan, siksi on hyvä nostaa esiin.

 3. 5

  sanoo

  Velogi on mainio kanava kaikille pyöräilystä kiinnostuneille, videoilla paitsi ajellaan pyörälenkkejä, myös huolletaan pyöriä ja testataan varusteita ja tarvikkeita. Uusi video ilmestyy aina tiistaisin klo 18 ja nyt loppukesällä myös lauantaiaamuisin klo 8. Kanavan osoite: http://www.youtube.com/c/velogi

  • 5.1

   sanoo

   Lisäsin listalle. Postausta saa myös jakaa eteenpäin, jotta saadaan tietoon nämä aikuisten kanavat.

 4. 6

  Tanja sanoo

  Moi! Olen yli 40 v. ja tehnyt videoita youtubeen vuodesta 2011. Kanavani on siis vlogi, joka käsittelee minun jokapäiväistä elämääni, siellä on ruokavinkkejä, haitarinsoittoa, vanhoja autoja, erilaisia tapahtumia, satujen lukua, eläimiä eli kaikkea laidasta laitaan. Kanavan nimi on Viltsu1975.

  • 6.1

   sanoo

   Hei, lisäsin sut listalle. Postausta saa jakaa eteenpäin, jotta saadaan jaettua puolin ja toisin tietoa eteenpäin.

 5. 7

  sanoo

  Itse en pidä enään itseäni nuorena enkä nuorena-aikuisena. Vaikka en ikäni puolesta ole lähelläkään hakemaasi 40plussaa, silti ajattelin ilmiantaa itseni. Ihmemutsi kuuluu sinne väliin putoojiin siis. En kuulu nuoriso tubettajiin enkä 40+ :aan. Olen siis 30+ tubettaja e-suomesta. Teen videoita minimalistista, erityilapsi perheen elämästä, naisena olemisesta ja vaikka mistä muusta. Kanavani on Lifestyle kanava.
  Ihmemutsi siis 😉

  Ps. Jakoon lähti!!! Hyvä sä!!! Tubeconissa nähdään!

  • 8.1

   sanoo

   Toivottavasti seuraat kuitenkin meidän kanavia 😉 Mä olen tällainen durasell ja aina keksimässä jotain uutta 😉

 6. 9

  sanoo

  Hei!

  Olen 35v. ja teen videoita etupäässä matkoista ja erilaisista touhuiluista. Välillä sekaan saattaa sujahtaa videoita oikeastaan mistä aiheesta tahansa. Nyt tekeillä on parhaillaan videosarja kesän matkailuautolla tehdystä Euroopan kierroksesta. Viime kesältä on videosarja Amerikan reissusta. Tämä tehtiin myös matkailuautolla.
  Viikon päästä lähden Itävaltaan pienelle vuoristo vaellukselle ja siitäkin olisi tarkoitus tehdä videoita.

 7. 10

  sanoo

  Heipskukkuu. Täällä myös aikuistubettaja – vai pitäisikö sanoa: senioritubettaja. Kanava ollut 10 vuotta ja videoita kaikkiaan tuhatkunta. Näyttökertoja on tullut yli miljoona ja tilaajia lähes 3000.
  Videotarjonta on hyvinkin sekalaista; lähinnä kuvaan omaa arkeani ja tekemisiäni Joensuussa. Suunnitteilla on montakin projektia, mutta niistä tarkemmin sitten kanavalla 🙂
  P.S. Mahottoman hienoa, että tällainen lista on olemassa! Monta uutta kanssatubettajaa tuli minullekin tätä kautta katsottavaksi…

  • 11.1

   sanoo

   Kiitos. Näyttääkin tulevan paljon pyyntöjä. Pitää vähän katsoa, että kuinka paljon kykenee listoille nostamaan.

 8. 15

  Tupe Mutsi sanoo

  Täällä (lähes) 40v alotteleva, kokeileva ja omaa juttuaan vielä hakeva tubettaja, joka kaipailisi vinkkejä ja vertaistukea 🙂

  • 15.1

   sanoo

   Hienoa. Liitypä myös facebookin Aikuitubettajat ryhmään. Sinne voi linkitellä myös videoitaan.

 9. 16

  sanoo

  Kiitos listasta, heti löytyi muutama minua kiinnostava vloggaaja. Tätejä ei tosin voita kukaan <3

 10. 17

  Omasta mielestä 25v aikuistubettaja. sanoo

  Minkä ikäinen pitää olla että on aikuistubettaja? 😀 Tai jos se jotenkin määritellään sisällön perusteella niin mikä on ”aikuismaisen” sisällön määritelmä.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *