Luontoa ihailemassa Sammatissa

Kävimme uudenvuoden aattona mökillä Sammatissa tervehtimässä anoppia ja appiukkoa, jotka viettävät varmaan 98 prosenttisesti aikaansa mökillä. Jos heitä haluaa nähdä, niin pitää lähteä Sammatin suuntaan. Uudenvuoden aattona oli pakkasta varmaan liki 10 astetta ja oli varmaan ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun Sammatissa oli hiukan talven tuntua.

Pysähdyimme mökille mennessä kuvaamaan luontoa ja siinä sivussa vähän muakin.  Talvi on sellaista aikaa, että pitää yrittää kuvata heti jos on vähän valoissa, koska kohta sitä ei taas olekaan. Jotenkin mä niin alan jo kaipaamaan kevättä ja valoa. Toisisjaisesti saisi tulla vähän enemmän lunta.

Asuna on taas tuo Kude Design 3/4 hihainen mekko (saatu), joka oli edellisessäkin asukuvassa pinkin liivin kanssa. Nyt yhdistin siihen tumman harmaan neulatakin ja turkoosin helmikoristeisen kaulakorun. Kerroinkin jo aiemmin, että tämä mekko kuuluu niihin helposti yhdisteltäviin asuihin. Jos johonkin olen alkanut kiinnittämään nykyään huomiota on se, että vaatteet yhdistyvät helposti muihin mun asuihin tai asusteisiin. Se on tärkeintä tällä hetkellä asuvalinnoissani.

Mökille mennessä pysähdytään usein tähän kohtaan. Tätä peltomaisemaa
on kuvattu varmaan jokaisena vuodenaikana. Pitäisi joskus etsiä kuvat,
jotka on otettu tältä pellolta, niin näkee, että se muuntuu eri
vuodenaikoina. 
Luonto oli taas kauneimmillaan.  
Anoppi kertgoi, että oli nähnyt poron jouluna mökillä.
Mä näin sen myös.   

 Arki on taas alkanut, eikä lomasta taas mitään tietoa. 
Onneksi on kohta taas pyhä.
Maiju
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Sä kyllä löydät kivoja mekkoja ja tuo kaulakoru on piste iin päälle. Näin lyhkäsenä kun on välillä hankala löytää sopivan pituisia mekkoja, you know:)

  • 3.1

   sanoo

   Toi mekko on niin mun kropalleni sopiva. Kaulakoruun ihastuin kun sen näin ja oli pakko se ostaa.

 2. 6

  sanoo

  Hyvän näkönen asukokonaisuus ja mekko on tosi hyvän mallinen! Iltiksen juttusi oli kivaa luettavaa! Mukavaa loppiaista!

  • 15.1

   sanoo

   Tässä vaiheessa ei vielä ollut edes kuin -10 astetta, nyt pistetään tuplat 😉 Kengät on 😉

 3. 16

  sanoo

  Parhaita vaatteita ovat ne, joita pystyy muuntelemaan tilanteen mukaan. Ja sinun menoksi on sellainen. Näyttää niin tyylikkältä näin asustettuna ja tuo koru on ihana!
  Muuten kyllä sinussa maisemakuvaajankin ainesta löytyy! Hienot kuvat!
  Mukavaa loppiaista!

  • 16.1

   sanoo

   Nimenomaan, itse nykyään yritän valita vaatteet niin, että ne sopii mahdollisimman monen kanssa yhteen. Jos ei tule mieleen kuin yksi vaate,niin jätän sen kauppaan. Yhdisteltävyys on POP. Mä rakastan valokuvata muös maisemia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *