Lushin syötävän näköiset tuotteet

Olin syyyskuun lopulla Lushin järjestämässä bloggaajaillassa. Mun täytyy tunnustaa, että mä olen aiemmin tyyliin 100 kertaa miettinyt, että mä kävelisin Lushin myymälän ovesta sisään. Tuotteet on näyttänyt niin herkullisen näköisiltä, mutta mä en ollut koskaan päässyt ovesta sisään. Lush varmaan mielletään nuorten kaupaksi, mutta voin kertoa, että sieltä löytyy kyllä sellaisia tuotteita, että ainakin tämä ”täti” innostui täysillä.

Minä rakastan kosmetiikkaa ja varsinkin jos kosmetiikka näyttää siltä, että sitä tekisi mieli syödä, niin silloin mä innostun siitä vieläkin enemmän. Lushin myymälässä tekee oikeasti mieli syödä tuotteita.

Lush oli kutsunut bloggaajia tutustumaan heidän joulusesonkituotteisiin. Me pääsimme tutustumaan heidän tuoksupalloihin, naamioihin ja muihin upeisiin tuotteisiin.

Pääsimme myös kokeilemaan itsekin naamioiden tekemistä sekä pääsimme hemmottelemaan itseämme ja toisiamme pienen käsihoitoseremonian merkeissä.

Olin jo aiemmin kuullut Lushin huulikuorintatuotteista. 
Mun oli pakko ostaa itselleni huulikuorintatuote, koska mä olen
huulipunafriikki ja kun huulet on kuorittu, niin punakin levittyy paremmin. 

Lushin tuotteet on kuin pieniä leivoksia. 

Vähän harmitti kun itselläni ei ole kylpyammetta. 
Sillä olisi niin ihana päästä tällaiseen upeaan kylpyyn.
Kun seuraavan kerran lähden hotellilomalle, niin tiedän, että
minkä kaupan kautta sitten lähden. 

Ihania tuotteita ja itsellenikin tarttui jotain mukaan tilaisuudesta.
Esittelen ne jossain vaiheessa. 
Jos tuoksut ja itsensä hemottelu kiinnostaa, niin suosittelen 
astumaan myymälän ovesta rohkeasti sisään. 
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Olet säkäynyt tutustumassa myymälässä ja kyselemässä? Itsekin kaipasin juuri jotain sellaista, että mulle selitetään näistä. Se auttoi itseäni. Nyt tiedän, että kun lähden hotellireissuun, niin tiedän, että haen kylpypallon mukaan reissuun.

 1. 3

  sanoo

  Lush on kaikille, nerokkaita, kierrätettäviä pakkauksia, luonnonkosmetiikkaa ja syötävän näköisiä, siitähän säö Maiju tykkäät, kuten minäkin. 🙂

 2. 5

  sanoo

  Ihania tuotteita ja ne suihkusaippuat. Mulla oli onneks tuo kuorinta pussukassa kun viime vuonna ostettu menee kohta vanhaksi

 3. 8

  sanoo

  Kosmetiikasta vain minimalistisesti innostuvana näiden kauniit värit tai tuoksut eivät minuun "tehoa", mutta matkailijana olen tavannut kuljettaa mukana aina Lushin palashampoota siltä varalta, että hotellissa ei olekaan shampoota tai se ei säväytä. Ei vie edes käsimatkatavaroissa nestekosmetiikka"tilaa" kun on siis kiinteän saippua muodossa – suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *