LV55+ sarjan lanseeraus ja tädit tubettaa

Olimme viime viikolla Tiian kanssa LV55+ sarjan lanseeraustilaisuudessa. Tilaisuus oli järjestetty aamulla ja tarjolla oli myös aamupalaa. Koskaan en voi olla täysin varma, että löytyykö aamupalaa myös gluteenittomana, mutta tällä kertaa mä yllätyin täysin positiivisesti. Tarjolla oli ihana aamiainen, aamiainen juuri minun makuuni ja runsaasti myös gluteenitonta tarjontaa.

Aamupala näytti niin herkulliselta, että ei meinannut malttaa taas edes syödä. Tilaisuuden ruuat valmisti ravintola Ragu. Taisin kiittää heitä varmaan 100 kertaa, mutta kun mä olin niin onnellinen, että heidän aamuapalansa oli niin ihanaa. Olen joskus sanonut, että olen oppinut arvostamaan ruokaa vasta en jälkeen, kun lopetin sen pitämisen itsestäänselvyytenä.

Tilaisuus siis koski LV 55+ sarjaa, mikä lanseerattiin tilaisuudessa.
Kyseessä on sarja, joka on suunniteltu nimenomaan varttuneelle iholle.
Ikääntyvä iho tarvitsee omat erityistuotteet, koska iho ohenee ja kuivuu vanhetessaan. 
Itselleni tuli uutena asiana se, että tuotteiden PH arvolla on merkitystä.
Ikääntyvälle iholle sopii erityisesti alhaisen PH arvon tuotteet. 

Myös Tädit tubettivat aiheesta paikan päällä. 
Vierailevana tubetähtenä  meillä oli Berneriltä Anne, joka kertoo hieman tuotteista videolla.
 
Ennakkotietona, että lokakuussa olevilla I love me -messuilla 
LV on mukana tuotesarjansa kanssa.
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Sinä olet kyllä Suomen keliaagikoille aarre – ja luulenpa, että alat olla sen verran kuuluisa näistä ruusuistasi ja risuistasi, että kun järjestäjät tietävät, että olet tulossa johonkin tilaisuuteen, he erityisesti yrittävät petrata gluteenittoman tarjoilun kanssa;)

  • 2.1

   sanoo

   Hi hii. Kyllä tämä kailottaminen varmasti auttaa. Vielä kun usein sanon, että kuvaan yleensä vaan gluteenittomat tuotteet tilaisuuksista. Joku järjestäjä sanoi, että muistaa aina mun gluteenittoman kirsikkatomaatin indiedaysin tilaisuudesta.

 2. 4

  sanoo

  Oli upea tilaisuus ja paljon uutta tietoa tuli mm.ph arvosta. Anne on mahtava tyyppi kuten sinäkin Maijuliini <3

 3. 6

  sanoo

  Hyvä tubetus ja LV on varmasti kokeilemisen arvoinen sarja. Nyt matkalla taas huomasin, kun sivusta seurasin, että kyllä allergikon elämä on välillä haastavaa!

  • 6.1

   sanoo

   Varmasti on ja sopii hyvin myös alle +55 ikäisille. Hyvää on myös se, että näissä ei ole käytetty hajusteita, joten hajusteallergisille sopii erityisen hyvin.

 4. 7

  sanoo

  Kiva tubetus! Mukavaa välillä kuunnella asiaa kuin lukea. Tilasin teidän tubetukset nyt itseenkin. Nyt saan siis viestin, kun teette uuden tubetuksen 🙂 Leppoisaa sunnuntaita. Ps. on muuten herkullisen näköinen aamupala…

  • 7.1

   sanoo

   Ihanaa Jassu… Meille on tärkeää, että ihmiset tilaavat kanavan. Nyt olikin 10 tilaajaa tullut ihan lennossa tänään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *