Maalaismaisemaa en saata unohtaa…

Postauksen otsikossa lähdin liikkeelle ensimmäisillä laulunsanoilla, jotka tuli mieleeni ja sopivat hyvin tämän postauksen tunnelmaan.
 
Tämän päivän asukuvat käytiin nappaamassa Haltialan tilalla, joka on kivenheiton päässä kotoani. Tilalla on eläimiä, ravintola-kahvila ja lapsille leikkipaikka. Siellä voi käydä nauttimassa siis todellisesta maalaistunnelmasta.  Itse olen joskus ottanut piknik-tarvikkeet mukaan ja ollaan käyty nauttimassa termospullokahvit tilan laiturilla tai pellolla. Nyt käytiin vähän nojailemassa aitoihin ja siltaan ja katselemassa siinä sivussa vähän tilan lehmiä.
Nämä kuvat laitan näytille ihan mun miehen mieliksi, kun hän halusi. Häntä taisi viehättää noi taustalla olevat lehmät.

 

Kävin myös vähän poseeraamassa Tammistoon vievällä silalla. 

Hyppyjen jälkeen jo hieman rauhoituin. 
Laitan vielä lähikuvaa näistä Vagabondin kengistä. Kerrankin siis vähän matalammat kengät jalassa.
Näillä siis mentiin tämä torstaipäivä.
Maiju
 

Kommentit
 1. 4

  Tarja M sanoo

  Oletpas taas ihanan pirteä ilmestys maalaismaisemissa! Tänä kesänä ollaan käyty vaan Haltialan kukkapellolla, viime kesänä tuli vierailtua viimeksi eläimien luonakin. Saitko muuten sen mun "korvis-sähköpostin", en ollut ihan varma onko sulla käytössä se sähköpostiosoite vai toinen vai molemmat…

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Merja… Nämä on Vagabondin kengät ja itse ostin ne Kampin k-kengästä.. vai onko k-kenkä? Siinä on aika monta kenkäkauppaa vierekkäin, mutta mielestäni tämä on k-kenkä, josta ne ostin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *