Martensin pinkit kengät

Päätin lauantaina ulkoiluttaa mun pinkkejä Martensin kenkiä. Kun kengät on niin pinkit, niin asusta tulee paras, kun muu asu on mustaa. Tosin mä kyllä yhdistin asuun vielä tekstiilitaiteilija Marianne Uusitalon silkkihuivin, koska sen värisävyt on niin sopiva näihin kenkiin.

Nyt on ulkona niin upean näköistä, kun vaahteranlehdet ovat tippuneet suurelta osin maahan. Tekisi  niin mieli mennä lehtikasaan ja heitellä lehtiä ympäriinsä. Sitä mä en kuitenkaan tee, vai täytyyköhän tunnustaa, että kyllähän mä vähän tein niin. 

Näistä kengistä taisi kerran tulla vähän palautetta, että on ”teinikengät”, 
eli sopii siis mulle tosi hyvin. 
EDIT: Kummatkengät blogin Mia antoi mulle synninpäästön ja läpäisin
heidän pahimmat tyylimokat listan kohdan numero 4. Kiitos Mia.

Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille. 
Maiju
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Upeat kuvat ja värit istuu kuin nenä päähän, sinun lookkiisi. Ja mikäs se kauniimpi, iloisempi, hauskempi, huomioo herättävämpi, kuin ihana pinkki. Jes..

 2. 6

  sanoo

  Ihanat, ihanat kengät – ja pah, nuo mitkään teinikengät ole – silloin, kun Martenseja alettiin tehdä, ei varmaan suurin osa arvostelijoista ollut edes syntynyt! Klassikot nuo ovat. Ettäs tietävät!
  Kivaa viikkoa, Maiju!

  • 8.1

   sanoo

   Upeaa Mia, ihana kuulla, että kengissä ei ole sitä ikänumerolappua 😉 taidan linkittää tuon teidän postauksen tähän mun postaukseen, jotta muutkin näkevät nuo säännöt.

 3. 9

  sanoo

  Noi on NIIN mageet kengät etten kestä! Mä muuten ihmettelen näitä "tuo hame/pusero/kengät//mikäikinä ei ole tarkoitettu enää tuon ikäiselle" -vaatteita, kun ikinä en ole ikärajalappuja huomannut kenkiä tai vaatteita ostaessani. Mutta kai ne on niin hyvin piilotettu, että vaan ikäpoliisit ne huomaa 😉 Go Maiju, go :))!

  • 9.1

   sanoo

   Sulle varmaan tulee myös tuota sanomista. No onneksi meillä miolemmilla on niin vahva oma tyyli, että emme anna muiden vaikuttaa omaan tyyliimme.

  • 9.2

   sanoo

   Aina välillähän sitä tulee. Ja sehän me tiedetään, että sanomiset on vaan sen vastapuolen ajattelummailman kapeutta ja liian kireän pipon aiheuttamaa 😉

 4. 15

  Anonyymi sanoo

  Kyllä pinkki on makean näköistä myös tummansiniseen yhdistettynä. Kannattaa kokeilla.

 5. 16

  Anonyymi sanoo

  Lisäys: Sinullakin on kauniin siniset silmät, joten tumma sininen sopisi tosi hyvin. Musteensininen tulisi mieleen ekana. Yllätäppäs joskus meidät!

  • 16.1

   sanoo

   Kiitos ihana. Mä muuten tiedän, että mulle sopisi tummansininen tosi hyvin. Nuorena se oli yhtenä mun värinä pukeutumisessa. Jossain vaiheessa vähän lämpenin sille värille, mutta mutta sitten tulisi ongelmaksi se, että pitäisi ostaa niin paljon tummansinisiä juttuja asuihin… Siksi olen sen kanssa vähän "taistellut". Älä yllytä, mä saatan jopa joskus yllättää 😉

 6. 19

  sanoo

  Hisseissä on alaikäraja. Mutta kengissä ei ole yläikärajaa. Mainiot kengät! Riemukkaita askelia! Pinkki piristää!

  • 19.1

   sanoo

   Kiitos Tuulia… Näinhän se on… Mä en ole törmännyt vaatteissa enkä missään siihen yläikärajaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *