Matkamessuilua

Torstaina suuntasin matkamessuille ammattilaispäivänä. Ajattelin, että jos messuista saisi paremmin irti, kun ei olisi niin suurta tungosta ständeillä.

Menimme messuille yhdessä Hellapoliisin eli Katin kanssa. Messuille päästyämme Katilla oli melkein heti joku sovittu juttu ja hän häipyi omille teilleen. Minä jäin tapaamaan Iriz Selanderia (aikuistubettaja), jonka kanssa oltiin tehty treffit lehdistökeskukseen. Tarkoitus on Irizen kanssa hieman tehdä nostoja aikuistubettajapuolelle ja vähän sitä ajatusta heitimme siellä ilmaan. Ihanaa löytää joku yhtä aktiivinen ihminen kuin itse on. Uskon, että yhdessä saamme äänemme vielä kuuluville.

Tässä vielä siis Katin kanssa ennen meidän ”eroamista toisistamme”.

matkamessuilla - 1

Suuntasin tämän jälkeen haistelemaan ”ilmaa” ja eksyin Eckerön osastolle. Siellä pääsi kuvaamaan itseään #suomi100 teeman mukaisissa asusteissa. Sellaisena kuin itsensä näkee juhlavuoden kunniaksi. Itse näen itseni aina Minnihiirenä, kun vain siihen on mahdollisuus.

matkamessuilla - 1 (1)

Eckerön markkintointi-ihmiset tulivat vetämään hihasta, tunnistivat mut pinkistä väristä, kuinkas muuten. Siinä sitten vaihdettiin kuulumisia puolin ja toisin. Eckerölle nostan aina hattua, heidän halustaan palvella myös gluteenittomasti.

matkamessuilla - 1 (2)

Jungle Juice barista nappasin evääksi smoothien. Tietenkin vihreää, kuinkas muuten.

matkamessuilla - 1 (3)

Rauman flikat olivat eksyneet messuille.

matkamessuilla - 1 (4)

Kävin jututtamassa MyHelsinki edustajaa. Omaa kotikaupunkiaan pitää arvostaa ja ehdottomasti nostaa esiin aina kun on mahdollisuus. Sanon aina, että miksi mennä merta edemmäksi kalaan, kun voi kotikaupunkiinkin mennä. Nyt pitää katsella oman kotikaupungin juhlavuoden vinkit. MyHelsinki <3

matkamessuilla - 1 (5)

Kuvasin myös pienen torstaipäivästäni ja videolta löytyy myös matkamessuilta jotain tohinaa. Nauratti, että tuon messuille saapumisen jälkeen en Katia siellä enää nähnyt. Kun lähden kello 13.30 aikaan messuilta laitoin Katille tekstarin, että ”kiitos seurasta”. Kyllä meitä molempia nauratti.

Taidanpa vielä uudemman kerran käväistä viikonloppuna messuilla. Ehkä nähdään siellä. Minua saa aina vetää hihasta, jos törmätään.

Maiju

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Jätin messut tänä vuonna väliin, mutta tosi on, että kannattaa suunnata sinne torstaina, jos vaan on mahdollisuus. Viime vuonna perjantaina oli melkoinen ihmispaljous ja siellä virran mukana mennessä jäi moni juttu näkemättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *