Miika vai MissB?

Miika on laittanut hiukseni kuosiin noin puolen vuoden ajan. Kun aiempi kampaajani Eve jäi äitiyslomalle, niin mua vähän jännitti uuden tyypin kanssa, että päästäänkö samalle ”kanavalle”. Oltiin samalla kanavalla sitten Miikan kanssa heti.

Miikan kanssa huuli lentää ja nauretaan ainakin puolet ajasta. Välillä otetaan facebook-liveä aiheena milloin hiukset ja milloin mikäkin. Jotenkin musta tuntuu, että meidän yhteislähetyksiä välistä jopa odotellaan.

Ajattelin kertoa teille, että mikä on miehiään Miika. Miika on arvostettu hiusmuotoilija ja hän on myös maskeeraaja. Hänellä on miljoona virkaa päivätyönsä lisäksi. Hän on milloin teatterin takahuoneessa maskeeraamassa tai laittamassa hiuksia tai milloin tv:n ohjelman kuvauksissa. Hän on  kauneusalan moniosaaja. Hänellä pysyy käsissä sakset sekä pensselit ja sudit. Kaiken hän tekee ammattitaidolla, eikä sormi mene hevillä suuhun.

Poseeraminen on myös verissä?

kampaajani-miika-1

Todellakin me harrastetaan nauruterapiaa hänen kanssaan. Hänestä ei koskaan tiedä, että mihin hän säntää nauramaan, kun vitsiä väännetään. Täytyy sanoa, että että ihan helppoa on saada hänet nauramaan, siihen ei paljoa tarvita.

kampaajani-miika-1-1

kampaajani-miika-1-2

Tällä kertaa päädyttiin ihan normiin blondin väriin hiuksissani. Joskus voin minäkin olla normaali.

maiju-1

Sitten Miikaan:

Keväällä järjestetään Helsinki Drag Battle tapahtuma, jossa uudet aloittelevat drag-hahmot haastavat pitkään alalla toimineita drag-ammattilaisia. Tapahtuma järjestetään huhtikuussa 2017. Missä tilaisuus järjestetään selviää myöhemmin.

MissB (alias Miika) ottaa osaa tapahtumaa ja on mukana kisaamassa vuoden 2017 Drag Battle voitosta. Nyt kannattaa siis olla kuulolla ja katsomassa, että miten meidän MissB pärjää kisassa. Minä lupaan kannustaa häntä täysillä.

missb

Hänhän on täydellisen ihana MissB <3

missb-3

Voitte seurata MissB:n tulevia seikkailuja instagramissa Strikemissb-profiilissa tai facebookissa MissB-profiilissa. Kannattaa liittyä hänen seuraajiin, niin tiedätte, että missä mennään ja mitä tapahtuu.

Minä aion seurata silmä tarkkana, että miten meidän MissB selviää kisasta. Miikalta koitin varovasti kysellä, että mitä jos MissB joskus laittaisikin mun hiukset? Nyt jäädään odottamaan, että jos MissB:llä olisi joskus aikaa minulle. Katsotaan ja jäädään siis kuulolle.

Maiju

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Olenkin katsonut Livelähetyksiäsi ja siellä bonganut Miikan 🙂
    Täytyykin tsekata Miss B:n edesottamukset, kiitos vinkistä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *