Mikä määrää asun värin?

Joskus se on hyvin pieni asia, mikä määrää päivän asun värin. Eilen se oli mun uusi Garmin aktiivisuusranneke. Kun ranneke otettiin testiin, niin pitihän sitten muu asu sopia rannekkeen sävyihin. Rannekkeesta kirjoitin vähän täällä.

Kaulakoru on Ilonin Eija Sirell:n valmistama. Kävimme uudenvuoden aikaan TarjaM:n kanssa etsimässä Bockin talosta hänen töitään, mutta jostain syystä emme löytäneet oikeaan osoitteeseen. Ostin tämän kaulakorun Vanhalta ylioppilastalolta joulumyyjäisistä. Tykästyin Eijan töihin niin kovasti. Myöhemmin kävin ostamassa vielä kukkakoristeen, josta luovuin jo heti ensimmäisellä käyttökerralla, kun siskon tyttö sitä niin ihasteli. Sellainen pitää joskus hakea itselleen uudestaan. Tämä koru, jos mikä saa kyllä aina kehuja osakseen. Mä niin tykkään tästä ja muistakin Eijan töistä. Käykäähän kurkkamassa tuolta linkittämästäni sivustolta. Upeita ovat. Yksilöllistä ja upeaa käsityötä taas kerrakseen.

Päivän asu siis soviteltiin rannekkeeseen sopivaksi. Tämä väri saa kyllä aina kommentteja ympäristöltä. Itse tykkään tästä väristä ennemmän kuin mistään muusta väristä.


Tässä lähikuvaa tuosta aktiiviisuusmittarista:
Aamupalakin sitten asuun sopivana: 
Ihanaa lauantaita kaikille. Itse lähden viettämään sitä yhdessä mieheni kanssa.
Ravintolasta on varattu pöytä, leffaliput on varattu.
Sitten ei muuta kuin nauttimaan viikonlopusta.
Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Pakko kehua että tiedät tosi hyvin miten pukeutua ikäsi mukaisesti ja mikä sopii sinulle! 🙂 Kirjoitat mukavasti ja usein, liityin lukijaksi! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Voi kiitos Henna, vaikka joku aika sitten joku mulle kommentoi, että pukeudun kuin kaksikymppinen, jokavei ole hyväksynyt omaa ikäänsä.

 2. 3

  sanoo

  On sulla kova urakka edessä, kun täytyy ranneekkeeseen sointua asun väri 😀 Sun täytyy ostaa usempaa eri väriä olevia rannekkeita 😉

 3. 6

  sanoo

  Mulla värin ja koko muun asun valinta lähtee yleensä alaosasta, siis hameesta tai housuista. Tai siis se, että valitsenko jotain väriä vaatteisiin vai menenkö mustalla 🙂

 4. 7

  Tarja M sanoo

  Täytyypä käydä jossain vaiheessa uudelleen etsiskelemässä tuota myymälää. Itse valitsen puseron aina ensin, sitten villatakin tms. ja lopuksi korut, huivit tms.

  • 7.1

   sanoo

   Nyt toimii kuitenkin tuo linkki ja pääsee nettisivuille. Sitä kautta voi valmistajalta kysyä tarkan sijainnin sille liikkeelle.

 5. 8

  sanoo

  Kaunis väri puserossa ja sopii sinulle hyvin 🙂 Jotenkin minäkin miellän tuon värin juuri sinun värikisesi. Suloista sunnuntaita !

 6. 9

  sanoo

  Kiva kuulla, miten valitset asusi värit, ne ovat niin ihanan pirteitä monesti. Tuo(kin) väri sopii sulle kyllä mainiosti.

  Hyvää sunnuntaita!

  • 9.1

   sanoo

   En mä aina lähde ihan näin pienestä miettimään. Tällä kertaa sävyn valinta lähti aika pienestä.

  • 10.1

   sanoo

   Mä olen nyt analysoinut mun kolmen yön yöunet. Aika mielenkiintoista katsottavaa. Odotan vielä vähän pidempää seurantaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *