Miksi valitsin OnnenTähti -hotellin?

Olen joskus aiemminkin kirjoittanut siitä kuinka Keskisen OnnenTähti -hotelli palvelee upeasti gluteenittomasti. Elokuussa kävimme mieheni kanssa pohjanmaalla ja päätimme yöpyä myös yhden yön OnnenTähti -hotellissa. Tiesin yhden kokemuksen perusteella sen, että heiltä saa todella hyvää gluteenitonta palvelua. Olen aiemminkin kertonut, että valitsen hotellit aina sen mukaan miten gluteenittomuus hoituu. Olen kirjoittanut pari vuotta sitten Tuurin gluteenittomasta tarjonnasta täällä.

Tälläkään kertaa en pettynyt. Tunsin itseni melkein taas normaaliksi. Monta kertaa olen sanonut, että jos hotellit panostaisivat hieman enemmän gluteenittomaan tarjontaansa, niin gluteenittomat ihmiset perheineen ja ystävineen varmasti valitsevat kyseisen hotellin. Sana leviää hyvistä paikoista hyvin meidän gluteenittomassa ryhmässä. Sinne kaikki rynnivät, jotka palvelevat meitä. Aina ei tarvitse hotellin mennä sieltä mistä aita on matalin.

Pari asiaa, jotka nostavat hotellin pisteitä minun näkökulmastani:

 • saan itse valita tuotteet (näen mitä on tarjolla)
 • gluteeniton mysli, aamiaishiutaleet, puuro ja riisipiirakka ovat valikoimissa myös gluteenittomille (suunnilleen sitä samaa mitä muillekin)
 • tuotteet, joita tarjotaan on hyviä

Nämä kaikki toteutuvat Keskisen OnnenTähti hotellissa. Tällainen aamupala saa minut palaamaan uudestaan Keskisen hotellille.

Gluteeniton Keskinen onnentähti - 1 (4) Gluteeniton Keskinen onnentähti - 1 Gluteeniton Keskinen onnentähti - 1 (1) Gluteeniton Keskinen onnentähti - 1 (2)

Kun varasimme hotellihuoneen oli huoneita jäljellä vain kaksi. Näistä varasimme tornisviitin. Halusimme lomallamme hieman luksusta arkeen. Huone oli upea ja oli myös hintansa arvoinen (170 euroa yöltä). Keskisen hotellin huoneet on yleensä hyvin varattuja. Joten jos sinne aikoo mennä, kannattaa varata huoneet ajoissa.

Gluteeniton Keskinen onnentähti - 1 (9)Kehun myös Keskisen kyläkaupan gluteenittoman tarjonnan. Vitriineissä oli suolaista ja makeaa tarjolla useita lajeja. Voi miten ihanalta tuntuukaan valita ruokansa suoraan vitriinistä. Se on kuulkaa minulle luksusta.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Onnen tähti on aivan mahtava hotelli. Olisi menty uudelleen viikonloppuna, kaikki huoneet oli varattuja. Yövyimme sitten ähtärissä. Mutta onnen tähteen menen uudelleen. Kiva kävellä kauppaan siitä vaan, ruokakauppaan. Sisä kautta. Ja aamupala aivan ihana.

  • 2.1

   sanoo

   Meillä kävi hyvä ”tuuri”, että saatiin huone ihan viime metreillä. Kävimme elokuussa, mikä ei ole ihan pahin sesonkiaika. Silloin ei ollut mitään tapahtumiakaan ja siksi lykästi. Pitää varmaan tilata jo ensi kesällä huone hotellista, niin ainakin pääsee. Ihana palvelu ja ihana kun huomioivat kaikki asiakkaat. Tunsin olevani tärkeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *