Minna Parikka puputennarit

Mä olen pitkään himoinnut valkoisia tennareita. Olen niitä katsellut kaupoissa, olen niitä katsellut nettikaupoissa. Välillä on tuntunut jo siltä, että olen löytänyt omani, mutta siltikään en ole sitten ostanut. Jossain vaiheessa mä tajusin sen, että mitä mä olen himoinnut salaa mielessäni. Mä olen himoinnut Minna Parikkan puputennareita.

Viime viikon maanantaina kun mä jäin lomalle, mä olin aikeissa lähtemään keskustaan Minna Parikkan liikkeeseen. Soitin kuitenkin heille etukäteen ja kyselin, että löytyykö liikkeestä valkoisia pupuja koossa 36. Kuulemma oli loppu varastosta ja sanottiin, että voin kyllä varata, että pääsiäisen jälkeen niitä olisi tulossa. No mä en sitten kuitenkaan varannut, mutta jäin seuraamaan tilannetta.

Tiistaina olin loman jäljiltä töissä ja työpäivän päätteeksi tuli puhetta Minna Parikkan kengistä työkavereiden kanssa ja päädyin katsastamaan tennareita. Huomasin, että tossut olivatkin tulleet. Tuumasta toimeen ja lähdin heti työpäivän jälkeen Parikkan liikkeeseen Aleksanterinkadulle.

Vedit tennarit jalkaan ja se oli sitten heti siinä. Kengät istui hyvin ja tuntuivat hyvältä jalassa. Kavereiden kanssa ollaan keskusteltu siitä, että miten valkoiset pysyvät valkoisina. Itse olen luottavainen. Näitä varmasti pidetään kuin kukkaa kämmenellä ja puunataan tarvittaessa. Sain hyviä vinkkejä puhtaanapitoon.

Tässä vielä testaillaan. Tosin ostopäätös on jo tehty.

Tätä kassia oli ilo kantaa. Mun ekat Parikat. 

Tällaiset puput on läheltä. Näitä voi hyvinkin käyttää myös hameen ja mekon kanssa. 
Nykyään on niin helppoa kun tennarit käy niin moneen tilanteeseen. 

 Näitä on ilo esitellä. Varmasti tuleva ”kummittelemaan” 
blogissani jatkossa nämäkin tennarit. Katsotaan, että miten ne yhdistyy asuihin. 
Joku kauhisteli hintaa, mutta mä sanoin, että mä voin ostaa yhdet ihan oooo kooo -kengät
tai sitten mä voin ostaa yhdet toooosiiii iiiiihhhhhaaanat kengät. Mä päädyin jälkimmäiseen. 
Maiju
Kommentit
  • 3.1

   sanoo

   Minusta näissä oli just sen verran huumoria, kun vaatteissa ja asusteissa aina pitää ollakin.

 1. 6

  sanoo

  Mä en olisi ikinä arvannut, että sieltä kassista paljastuu puputennarit. Mutta sitten kun näin tän postauksen ja noi tennarit sun jalassa, niin olin itsekseni, että "aah niin tietysti" noi on ihan sua! <3

 2. 13

  sanoo

  Itse en ole Parikoihin juurikaan tykästynyt mutta noi sun tennarit on niin ihanat ettei niistä voi olla tykkäämättä ♡ söpöt.

 3. 16

  sanoo

  Siis mä en kestä, nyt oon kuules Maiju kateellinen. Niin ihanat! Minäkin tahtoisin. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *