Minni-hiirenä tai jotain sinne päin

Työkaverini on ihastunut käsin tehtyihin rusettihattuihin ja hän halusi sitten esitellä minulle, että kuinka heillä Riihimäellä on niin ihana hattukauppa. Hän johdatti minut Little Mayan nettisivuille ja se oli sitten taas bingo. Olin juuri päättänyt, että lopetan lapsellisten hattujen ostamisen, koska olen aikuinen.

Aikuisuutta ja tuota päätöstäni kesti varmaan päivän tai jotain sellaista. Kun sitten minut oli johdateltu Little Mayan nettisivuille ja olin siellä iskenyt silmäni tupsuhattuun, jossa oli punavalkoinen rusetti, niin sitten tarinalla voi olla vain yksi loppu. Tarina meni niin, että mietin hattua monta kertaa ja monta kertaa kävin nettisivuilla. Tupsuhatussa oli rusetti, joka oli asetettu  ohimolle. Minä halusin hatun, jossa rusetti on kuin Minni-hiirellä eli edessä hatun korviin nähden.

Halusin ehdottomasti hatun punaisella rusetilla, jolla on valkoiset pallot. Sitten näin sivuilla vielä rusetin, joka on pinkki ja siinä on valkoiset pallot. Kun en osannut päättää, tilasin yhden hatun ilman rusetti ja kaksi erillistä rusettia. Ajattelin, että saan sitten kolme hattua yhden sijasta.

Tässä on nyt hattuni ilman rusettia eli toimii hyvin näinkin. Mietin, että hätätapauksissa voi pukeutua naamiaisissa vaikka Minni-Hiireksi.

little-maya-1-3

Kiinnitin hattuun pinkin rusetin hakaneulalla. Rusetin voi laittaa myös alkuperäiseen kohtaan eli sivummalle.

little-maya-1-1

Tämä oli väri, johon ihastuin ensiksi. Vaikka olen enemmän pinkki, niin punainen innostaa melkein yhtä paljon. Tämä rusetti oli hieman isompi kuin tuo pinkki.

little-maya-1

Kun en meinannut onnistua kuvien ottamisessa päätin leikkiä vähän snäppisoftalla. Olkoon tämä sitten Minni-Hiiren ja Aku-ankan sekoitus.

little-maya-1-5

Hatut korostavat persoonaani. Haluan, että elämä on enemmän hauskaa, kuin tylsää. Joten menköön tämä sinne huumorilinjalle. Tuskin mun pitää edes vakuuttaa, että hatut tulee todellakin mun jokapäiväiseen käyttööni.

Ihanaa viikonloppua kaikille.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ei voi olla olemassakaan liian lapsellista hattua. Minäkin ostaisin tuollaisen pipon ja rusetit ja ylpeänä ne päässä kulkisin <3

 2. 2

  sanoo

  Voi sä oot maailman söpöin Minni ja mitä on lapsellinen ja mikä ei, höh. Sinä osaat käyttäytyä aikuisemaisesti silloin, kun pitääkin ja heittäytyä lapsekkaaksi, silloin kun saa olla käsijarru vapaalla. Se on kuule sitä elämän taitoa se. <3

 3. 3

  Mummeli Keski-Suomesta sanoo

  Oletpa söpönen 😍
  Jos nyt ei kuitenkaan lasketa viimeistä kuvaa 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *