Mitä nähtiin hiuksissani vuonna 2016?

Kun minulla on lyhyet hiukset, joita ei ihan kauheasti voi väännellä eri asentoihin, vaihtelen sitten sitä mitä pystyn eli väriä tiuhaan tahtiin. Ongelmani on usein se, että haluan pinkkiä hiuksiini, mutta kyllästyn siihen väriin jo parissa viikossa. Mun pelastukseni on ollut suoravärit, jotka haalistuvat pesussa. Neljässä viikossa on väri jo haalistunut usein aika minimiin ja sitten päästään taas kokeilemaan jotain muuta. Hiukseni huollatan Salon Victoriassa Helsingissä (Pasilassa tai Kasarminkadulla). Hiuksiani huoltaa Eve ja hänen ollessaan mammalomalla, on häntä sijaistanut Miika. Molemmat ovat ihan kymppiluokan tyyppejä. Vuoden 2015 hiukset löytyvät täältä.

Viiime vuoden kuvia katsellessani tuntuu, että muutamat tämän vuoden hiuksistani oli aika paljon rohkeampia kuin oli edellisen vuoden värit. Sanon aina, että hiukset ovat uudistuva luonnonvara, joten mennään vaan rohkeasti eteenpäin.

hiukset-2016-1

 

Ihan kaikkia leikkauskertoja ei ole dokumentoitu, koska aina ei ole hiusteni väri muuttunut ja välillä on mallikin pysynyt samana.

Tammikuussa pysyttelin blondina ja muistoksi edellisestä värjäyskerrasta jäi sininen väri hiuksiin. Sininen väri pysyi ja pysyi useamman kuukauden.

hiukset-tammikuu-1

Helmikuussa pääsin testaamaan Schwarzkopfin värejä ja kävin siis ”vieraissa” värjäyttämässä ja leikkauttamassa mallia hiuksiini. Tykkäsin väristä ja mallista.

hiukset-helmikuu-1

Maaliskuussa halusin pinkkiä juureen ja vaaleata latvoihin.

hiukset-kesakuu-1

Huhtikuusta ei ole kuvaa, joten taisinpa olla silloin kuukauden tylsänä ja toukokuussa sitten taas räväytettiin lilaa hiuksiin. Eve on taitava ja taikoi, jopa mun lyhyisiin hiuksiin letin.

hiukset-toukokuu-1

Kesäkuussa olin tylsästi blondi. Eve jäi tässä vaiheessa äippälomalle. Heinäkuussa menin ensimmäistä kertaa Miikan käsittelyyn ja väri oli hieman harmaaseen vivahtavaa blondia.

hiukset-heinakuu-1

Elokuussa halusin kylmää blondia ja hiuksista paljon pois pituutta. Voi, että tykkäsin tästä mallista ja halusin mennä samalla mallilla pari kuukautta.

hiukset-elokuu-1

Lokakuussa halusin räväyttää I love me messuilla. Halusin hiukset, jotka näkyvät. Tämä oli hyvin onnistunut väri, koska tämä toimi messuilla hyvin.

hiukset-lokakuu-1

Marraskuussa halusin ihan ehdottomasti harmaata. Olin ajatellut vähän vaaleampaa harmaata, mutta tämä hopean harmaa oli täydellinen väri.

hiukset-marraskuu-1-1

Joulukuussa oli taas ohjeistusta Miikalle, että haluan tasapaksut otsahiukset ja blondin värin. Sitä sai mitä tilasi. Ihan kymppisuoritus.

 

hiukset-joulukuu-1

Voisi varmaan sanoa, että löydän itsestäni joka kuukausi uuden ihmisen. Eipä pääse kanssaihmiset kyllästymään, kun ei tiedä, että millaisilla hiuksilla tämä nainen tulee milloinkin paikalle.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mä olin ihan unohtanut miten ihana toi violetti oli sulla! Otathan siitä uusinnan tänäkin vuonna? <3 Helmikuun tukka oli myös makea!

  • 2.1

   sanoo

   Minäkin olin unohtanut monet näistä. Huomenna ihaillaan vuoden kynnet 🙂
   Arjakin tykkälsi juuri samoista kuin sinä.

 2. 4

  sanoo

  Upeaa vaihtelevuutta, voi miten sitä on itse tylsä tukkansa kanssa! Mun suosikki on tuo toukokuu! Hyvää uutta vuotta! <3

 3. 6

  Päivi sanoo

  Ihanat hiukset jokaiset. Lempparini violetti ja samalla haaveeni itselleni. Katotaan myöhemmin; parin viikon päästä käynti kampallani Carolla😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *