Mitä nainen laittaa päälleen, jos ei ole mitään päällepantavaa?

Juhlat on taas tulossa ja asukriisiähän se pukkaa väistämättä päälle. The Blog Awards Finland 2016 gaala on perjantaina ja asusta ei tietenkään tietoa. Maanantaina oli noiden tv- ja radiolähetysten välissä vähän luppoaikaa, joten ajattelin käydä sovittamassa mustia mekkoja. Kävin ensiksi Stockalla ja kokeilin Junarosen mustaa mekkoa. Oli muuten aika hyvä, mutta mietin, että olisiko se ollut himpun liian pitkä mulle, kun helma meni polven alapuolella. Kun olen tällainen metriheikki, niin mun mekot pitäisi jäädä polven yläpuolelle. Muuten mekko oli kyllä aika hyvä. Mekko jäi vielä kauppaan. Tähän olisin yhdistänyt huivin peittämään käsivarret.

junarose-1

junarose-1-1

maiju-1

Seuraavaksi suuntasin Sokokselle ja löysin mustan mekon, jossa oli pitsihihat.

maiju-1-1

Muuten hyvä, mutta mun perälisto jotenkin nousi esiin. Tosin mulla oli kokeiluvaiheessa pitkikset jalassa. Olisi ollut parasta, jos olisi kokeillut suoraan litistävän alusmekon kanssa. Näin olisi saanut paremman kokonaiskuvan istuvuudesta.

gaalamekko-1

Tykkäsin kyllä mekosta muuten. Kovasti mietin, että otanko vaiko enkö ota. En sitten ottanut.

gaalamekko-1-1

Kävin vielä Flashissa. Tämä ei ehkä ihan tähän asukoodiin sopiva ellen sitten olisi tätä yhdistänyt esimerkiksi ylimmän mekon kanssa. Tämän puseron ostin, koska se oli täydellinen mulle tai no hihat vähän liian pitkät, mutta ne pystyi hyvin nostamaan hieman ylemmäksi.

flash-pusero-1

Puserossa oli ihana pystykaulus. Näin heti tälle puserolle monta käyttötarkoitusta. Siksi lähti mukaani.

flash-pusero-1-1

Gaala on perjantaina ja edelleenkin siis mekko ostamatta. No onhan tässä vielä päivä aikaa. Joten ei mitään kiirettä. Saattaa siis olla, että marssin vaatekaapilleni ja musta vanha mekko sieltä lopulta menee päälleni.

Tämä naisen elämä on aina niin vaikeeta ja koskaan ei ole mitään päällepantavaa. Eiks ni? Jännittääks teitä yhtään, että löydänkö mekon vaiko en? Mua ihan pikkasen jännittää.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mua jänskättää aina, kun on mekon osto viime tipassa. Sitä ei nimittäin silloin löydy. Koskaan. Tuo pitsihihainen mekko on kiva ja pystykauluspaita myös!

  • 1.1

   sanoo

   Itselläni on ollut niin kiire, että en ole vaan ehtinyt miettimään asiaa. FB:ssä kommentoitiin, että shoppailisin omassa vaatekaapissani. Taidan ottaa vinkistä vaarin ja tehdä niin.

 2. 2

  sanoo

  No ei kuule jännitä :D. Sun kaappien kätköistä löytyy taatusti jotain sopivaa. Ja on ekolooogistakin, kun ei osta uutta.

  Iloisia gaalailuja! Mutta muista laittaa asukuva kans

  • 2.1

   sanoo

   Näin juuri. Mä en käy niin paljon juhlimassa, että pitäisi aina uusi mekko hankkia. Ehkä menen sillä yhdellä ja ainolla. Siitä varmasti tulee ihan hyvä juttu 🙂

 3. 3

  sanoo

  Ei kyl pätkääkään jännitä. Sieltä omasta vaatekaapista musta mekko ja tuo ostamasi pystykauluksinen pusero ja sopivat korut niin se on sit siinä. Toi pusero on hieno, ei liioin, mutta tarpeeksi, nuorekas ja sopivan rento, mutta samalla juhlava 🙂
  Mun mielest toi pitsihihainen on liian tätimäinen ja tavallinen 🙁

  • 3.1

   sanoo

   Näin mä uskon, että menen. Mekko kaapista ja kokeilen vielä erilaisia variaatioita. Ehkä toi pitsihelmainen on tätimäinen, vaikka täti olenkin 🙂

 4. 4

  sanoo

  Mustaa on onneksi helppo tuunata värikkäillä jutuilla ihan eri näköiseksi kuin aiemmin – ja sen homman sinä taatusti ainakin osaat 🙂 Jään mielenkiinnolla odottamaan mihin asuun päädyt 🙂

 5. 5

  sanoo

  Vaikka meillä ei oo koskaan mitään päälle pantavaa… niin ihan varmasti sä löydät sieltä kaapista jotain ihanaa päälle – usko pois 😀

 6. 6

  sanoo

  Maiju, eihän me voida ikinä luopua mustasta:) Näytät hyvältä mustassa ja samoin minä! Blondin kirous tai siunaus. Väriä voi sitten tuoda asusteilla, käytän joskus vaikka jotain isoa korua, jossa on iso kivi, vaikka turkoosi tms. Tuo eka mekko näyttää minulle kuvien perusteella hyvältä. Omistan itse samanlaisen ja sen mitta on klasssisesti polveen, mutta siinä on kiva halkio ei sivulla, eikä edessä eikä takana vaan edestä vähän oikealle. Mekko on ranskalainen ja menisi ikuisesti, paitsi en nyt mahdu siihen. Liikunta oli 4 kk stop tykkänään ja nyt on määrä syödä hyviä rasvoja paljon ( ne lihottavat siinä missä huonotkin!) eli lotraan oliiviöljyllä. Hanki oma ompelija! Minulla on sellainen, mutta Luvialla. Vien sekä ranskalaisen että mustan pitkän pitsimekkoni sinne vähän tuunattavaksi, eikä kukaan huomaa, että niiden koko vähän vaihtuu. Ja sinähän et kerro sitten kenellekään:) Siis olisit voinut hiukan lyhennyttää tuota ekaa, joka mun silmään on kaunis. Mulla on muuten sen kanssa mm. musta pitsijakku etc.

 7. 7

  sanoo

  Apua. Nyt joku mua viisaampi, eli ihan kuka tahansa voisi kertoa kuinka saisin päivitettyä bloggeriini sun uuden osoitteen. Eihän tästä tule mitään kun mulla on siellä sun vanha osoite eikä sun postaukset tule mulle perille 🙁
  Teidän radio Aallon haastattelu oli aivan mahtava <3

  • 7.1

   sanoo

   Oletko vaihtanut sinne luetteloon sen, missä on sun muutkin blogit? Sinne se pitäisi laitta ja käsittääkseni sieltä sitten pitäisi ohjautua.

 8. 8

  sanoo

  Oma ongelmani ovat taas alituiseen liian lyhyet helmat. Vaurioitunut polveni olisi ihan kiva saada peittoon, mutta harvoin löydän mekkoja, jotka osuvat juuri polveen. No, onneksi on yksi aivan sattumoisin pilkkahinnalla löytämäni luottomekko, johon pukeudun tänäänkin.

  • 8.1

   sanoo

   Monesti meillä eri pituisilla ihmisillä on erilaiset ongelmat. Työkaverini aina manaa liian lyhyitä lahkeita ja hihoja ja minä taas päinvastoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *