Mitä siellä sovituskopissa oikein tapahtuu?

Tunnustaako joku muukin harrastavansa sovituskopissa samaa kuin minä eli kuvaa sovittamansa vaatteet ja sitten tekee kuvien perusteella usein sen ostopäätöksensä?

Mä näen itseni useasti paremmin kuvan kautta kuin pelin kautta. Kun värit on mulle niin tärkeitä ja se on usein pienestä sävystä kiinni, että otanko vaiko en vaatteen.

I love me -messuilla naurettiin muiden bloggareiden kanssa, että kyllä bloggari bloggarin tuntee eli me käyttäydyttiin kaikki ihan samalla tavalla kameroiden kanssa, eikä kukaan pitänyt sitä  mitenkään outona asiana.

Tunnustaako siis muut nyt tekevänsä tätä samaa asiaa tuolla pukukopissa kun minä?

Kerron nyt, että mitkä näistä vaatteista olen ostanut ja mitkä ovat jääneet kauppaan.

Tämä on otettu Indiskassa ja tämä ei lähtenyt mukaani, vaikka väri olisi ollut passeli. 
Tämä myös samalla kertaa Indiskassa, ei lähtenyt matkaan.

Tämä Flashin pusero löysi kodin mun vaatekaapistani.

Taas Indiskassa, vaikka väri oli mahtava, jätin tällä kertaa tämänkin kauppaan.

Aleksi13:sta kävin kuolaamassa tätä Desigualin takkia keväällä. Jätin ostamatta.

Samalla kertaa kokeilin myös tätä ihanaa Desigualin pitsimekkoa. Sen ostin.

Seppälään tuli keväällä kukkakuosiset vaattet. Ostin molemmat.

Syksyllä oli ihan pakko kokeilla KappAhlissa tätä upean väristä liiviä. Jätin tämän kauppaan vain siitä syystä, että mulla on HOT-pinkki toppaliivi. 

KappAhlin syksyn uutuuksia. Ostin. 

Tämä oli ihan tänään bongattu Lindexistä. Pakkohan tämä oli ostaa, niin ihastuin.
Tällainen sovittelija olen minä, millainen olet sinä?
Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mä olen niin laiska etten sovita ollenkaan =D Mutta jos sovittaisin, varmaan myöskin kuvailisin, sillä valokuvan kautta joku vaate saataa näyttää ihan erilaiselta kuin peilin kautta. Mä olen joskus ollut erittäin tyytyväinen asuvalintaani ja sitten, kun katson siitä otettuja kuvia olenkin huomannut, että nyt meni joku valinnoissani pikkuisen pieleen:)

  • 2.1

   sanoo

   Mulle on kanssa käynyt niin, että olen laittanut jotain päälleni ja vasta valokuvista nähnyt, että on ollut virhevalinta. Sekin puoltaa tätä kuvaamista.

 2. 3

  sanoo

  Tuota kuvauspuolta en itsestäni tunnista. Jahkauksen kylläkin : ) Toisaalta, jos täytyy jahkata, niin viisainta olla ostamatta.

  • 3.1

   sanoo

   Mä olen päättänyt kuskusin, että kaikkea mistä tykkää ja vaikka näyttäisi hyvältä päällä, niin ei ole pakko ostaa.

  • 4.1

   sanoo

   Mä olen päättänyt, että jos ihan varmasti haluan jonkun, niin ostan heti, kun muuten voi olla että jää ilman.

 3. 5

  sanoo

  Enpä ole kuvaillut vielä sovituskopissa, mutta taidanpa ottaa vinkistä vaarin – ainakin takapuolelta olisi ollut muutamankin kerran hyvä vilkaista, miltä vaate näyttää;)

 4. 7

  sanoo

  Harvoin uvaan sovituskopeissa ja usein saatan ostaa vaatteen myös sovittamatta / nettikaupasta. Kivoja nämä sinun kuvasi 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Mäkin ostan myös nettikaupasta aika paljon, harvoin tulee hutiostoja, vaikka ei kokeilekaan. Niissä yritän kyllä katsoa mallin tarkkaan etukäteen.

 5. 9

  Anonyymi sanoo

  Sovituskoppi, mikä se on ?
  Tilaan lähes kaikki vaatteeni ulkomailta ja ovat olleet tosi hyviä. Muuten, jätit parhaat vaatteet ostamatta, joten ei toiminut kamera-sovituskoppi systeemi.

  • 9.1

   sanoo

   En jättänyt niitä ostamatta sen takia etteikö ne olisi sopineet mulle, vaan sen takia, että tarvitsenko, käytänkö ja tulin siihen tulokseen sillä hetkellä, että en tarvitse. Joten kyllä se kamera toimi ja tykkäsin niistä kaikista päälläni.

 6. 11

  sanoo

  En kuvaa en. Tilaan niin paljon netistä, että harvemmin tulee kuvattua. Hauska idea silti, pitää ensi kerralla muistaa tämä.

 7. 12

  sanoo

  Joskus olen ottanut kuvia sovituskopissa. Silloin olen ollut aikeissa ostaa vaatetta, jonkalaista en yleensä käytä. Kuvat ovat viuhahtaneet saman tien kaverille makutuomarointia varten. Kaveri kyllä kertoo rehellisesti, jos hänen mielestään vaate ei käy minulle 🙂

 8. 13

  sanoo

  Tänään olisi pitänyt kuvata kun kävin sovittamassa yhtä mekkoa, nyt mietin sitä.. et oliko hyvä jne. Olisin voinut kuvata ja miettiä nyt kuvan kera 🙂 Pitää mennä vaan sovittamaan uudemman kerran… jos on jäljellä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *