Mitä sieltä messuilta löytyikään?

Tuli siis käytyä lauantaina Helsingin messukeskuksessa messuilla. Lähdettiin heti aamusta ystäväni Tarjan kanssa. Mä olen vähän ”haastava” messukaveri, koska mulla on niin paljon tuttuja, että ystävä, joutuu kärsivällisesti vaan odottamaan ne lukuisat kerrat, kun mua vedetään hihasta käytävällä tai mä jään suustani kiinni jonnekin ständille. Tarja oli kyllä niin reipas, että yhtään kertaan ei sanonut asiasta mitään. Kerran jo nauratti, kun kävelimme hallista halliin ja meitä odotettiin eräässä hallin kahvilassa, niin aika monta kertaa pysähdyttiin matkalla, kun näiden tuttujen kassa kuulumisia vaihdettiin. Lupasin Tarjalle, että seuraavalla kerralla laitan peruukin päähän ja aurinkolasit silmille, niin kulku on nopeampaa. Tähän sitten mun mieheni ja Tarja nauroivat, että ei auta, nauru paljastaa. No voin mä vielä teipata mun suunikin.

Tällaisella asulla oltiin liikenteessä. Arskoja ei tarvinnut kyllä kauheasti pitää päässä.

 

Jotenkin aina vaan on pakko päästä samaan kuvaan näiden eläin- ja satuhahmojen kanssa. Nyt oli niin turvallinen olo tämän ”Leijona-poliisin” turvallisessa halauksessa. Kavereiden kanssa aina vaan naureskellaan, että koskaanhan ei voi tietää, että kuka tuon puvun sisällä oikeasti on.

Jotain pientä tuli ostettua niiden punaisten saappaidenkin lisäksi. Anu Pylsyltä ostin tämän aurinkoriipuksen, joka jäi viime messuilta vähän vaivaamaan. 
Kellokortilleni ostin uuden timanttikoristeisen roikottimen sekä ranteeseen vähän bling bling koristetta.

Pari laukkua tarttui matkaan syystä, että ne lähtivät mukaan niin halvalla. Punainen laukku on aina tarpeellinen,  joten siis sellainen.

Myös pieni musta laukku on tarpeellinen, silloin kun ei viitsi isoa laukkua mukanaan kantaa. 
Kädentaitopuolella tyydyin vain katselemaan. Ihana Kaarina esitteli Ihanalehden ständillä Fiskarsin uutuus AdvantEdge-leikkuria. Näytti kätevältä laitteelta.

Kivat messut ja ihania ostoksia tuli tehtyä.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hienot ostokset! "Kyllä taas säästyi paljon rahaa, kun asuu täällä Kehä3:n ulkopuolella, eikä lähtenyt messuille käymään". Eivaiskaan, olisi ollut hieno päästä sinne katsomaan ja ostelemaan.

  • 1.1

   sanoo

   Minä pääsin kuitenkin ostosten lukumäärästä suhteellisen edullisesti. Kumisaappaat, joiden OVH oli 129 euroa oli nyt poistohintaan 30 euroa ja laukut 15-20 euroa…. Alle satasella pääsin messuilla kaiken kaikkiaan. Kannattaa käyttää Outlet-myyntejä hyväkseen. Niissä usein myydään edellisen kauden mallistoa pois.

 2. 2

  sanoo

  Kiva asu ! Edellisen postauksen punaiset saappaat on hauskat, en ihmettele että toivot sadetta 😀

  Rentoa sunnuntaita !

  • 2.1

   sanoo

   Mä yritän nauttia myös tästä auringonpaisteestakin, vaikka nuo saappaat mua vähän houkuttaakin 😉

  • 6.1

   sanoo

   Mä lisäsin tänään mun punaista asustevalikoimaani upean punaisella huivilla. Sitä olen ollut vaille nyt kun on nämä punaiset kengätkin. Ehkä sitäkin vielä ehtii pitämään ennen kesän saapumista. Vähän pirteyttä saadaan silläkin mustaan 😉

  • 7.1

   sanoo

   Ja hintakin oli tosi edullinen… maksoi vain 20 euroa. Outlet-puoli noilla messuilla on NIIN hyvä ostospaikka.

 3. 8

  sanoo

  Todella tyylikäs rouva puna-mustissaan. Nuo kengätkin näyttää tosi ihanilta ja on varmaan hyvät jaloissa.

 4. 9

  Tarja M sanoo

  Meillähän oli NIIN kiva päivä eilen – ei todellakaan haitannut vaikka tuttuja tuli vastaan tuon tuostakin, eihän siellä nyt kieli vyön alla ollut tarkoitus juostakaan vaan viettää hauskaa laatuaikaa ja sitähän me vietettiinkin 🙂 Mua jäi vaivaamaan eiliseltä se ruusulaukku niin paljon, että oli vaan pakko käydä hakemassa se tänään. Ja kun en osannut päättää, että musta vai valkoinen, niin otin sitten molemmat! Ja sisäänpääsymaksun "säästin" sitten ostamalla messuhintaan vielä tyynyn ja koiranruokaostoksia 😉

  • 9.1

   sanoo

   Hienoa Tarja… Sähän alat selkeästi oppimaan… Kun ei tiedä kumpi, niin sitten otetaan molemmat. Kiva, että et tylsistynyt mun tuttuihin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *