Miten valmistautua I love me messuille?

I love me messut ovat jo ovella. Messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 21.-23.10.2016. Nyt on viimeiset hetket tutustua messutarjontaan etukäteen ennen messuja, jotta messuista sitten saa kaiken ilon irti.

Itse olen käynyt läpi etukäteen messulehden ja messujen nettisivut.  Kannattaa tutustua etukäteen myös näytteilleasettajien tarjouksiin. Itse olen aikaisempina vuosina löytänyt messutarjousten kautta mahtavia tuotteita edulliseen hintaan. Messulehteä on saatavilla messuilta myös paperisena, mutta löytyy siis myös netistä yllä olevasta linkistä.

i-love-me-messulehti-1-1

Tarjouksia löytyy myös I love me -sivulta, joten kannattaa katsastaa myös sivuston tarjoukset.

i-love-me-messut-1-3

Messujen nettisivut on uudistuneet viime vuodesta. Sivulle on tullut kivoja uudistuksia ja messukävijöitä helpottavia toimintoja. Nettisivuilla voi suunnitella ennakkoon messupäivänsä ja kerätä omat suosikkinsa merkitsemällä sivustolla omat suosikit sydämellä. Suosikit sivulta voi sitten käydä tulostamassa suosikkinsa paperille ja ottaa mukaan messuille.

Messuilla voi myös hemmotella itseään erilaisin hoidoin, hoidot löytyy sivustolta kohdasta KOE.  Kannattaa huomioida, että ainakin osaan hoidoista kannattaa varata aika etukäteen, koska muuten voi olla, että hoitoa ei enää paikan päältä saa.

i-love-me-messut-1-1

Oma messupolkumme messuilla

Itse olen tehnyt viimeiset päivät messupolkua. Käyn läpi sähköpostiini tulleet kutsut, joita VIP-bloggaajille on tullut etukäteen hyvissä ajon ennen messuja. Kuljemme yhdessä Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa messuilla ja noudatamme suunnitelemaamme reittiä messuilla. Tiia on ilmoittanut minulle omat suosikkinsa. Tiedän kokemuksesta, että monet yritykset heräävät asiaan vasta messuilla, silloin emme voi enää luvata, että ehdimme välttämättä poikkeamaan messuosastoilla.

vip-bloggaaja-1

Yö messukeskuksessa

Yö messukeskuksessa on yksi suurimpia juttuja, mitä Tiian kanssa pääsemme kokemaan messuilla. Menemme torstaina kello 16.00 messukeskukseen ja sinne on sovittu etukäteen meille jo ohjelmaa. Teemme illan aikana varmasti livelähetystä facebookiin ja varmasti Tädit tubettaa youtube-kanavallekin tulee materiaalia. Pääsemme tutustumaan kuinka näytteilleasettajat rakentavat  messuja ja pääsemme ehkä jopa haastattelemaan näytteilleasettajia jo torstaina ennen messuja. Yritän saada jo heti perjantaiaamuksi raporttia meidän messukeskusyöstämme jollekin kanavalle.

Olkaahan kuulolla, sillä messuista raportoimme eri kanavissamme aktiivisesti messujen ajan.

Minua voi seurata Pinkit korkokengät facebook-sivulla tai Instagramissa. Tädit tubettaa -kanavalle varmasti teemme myös videoita messuista. Seuratkaa siis kaikkia kanavia. Messuista tulee varmasti ihan mahtava kokemus tänäkin vuonna. Ehkä näemme myös messuilla.

Maiju

Kommentit
  1. 3

    sanoo

    Hieno postaus ja linkkaan tämän vielä omaan huomiseen messupostaukseen, koska tässä niin monta hyvää juttua. Tuo netin työkalu on aivan mahtava ja sieltä olen itsekin kurkkinut eri yritykset ja lempparit. Enää yksi yö. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *