Mökkilaiturilla

Helatorstaina lähdimme käymään anopin ja appiukon mökillä Sammatissa, koska emme pääse äitienpäivänä onnittelemaan anoppia miehen työvuorojen takia. Mökillä laituri on mun lempparipaikkojani. Laiturilla istun usein lukemassa, ottamassa aurinkoa, valokuvaamassa ja ihailemassa joko auringon nousua tai laskua. Mä en kyllästy tuohon maisemaan koskaan. Appiukko on ajatellut jossain vaiheessa kaataa tuon järvessä ”makaavan” kuolleen puun. No onneksi oli nyt päättänyt, että ei kaadakaan sitä. Mä en koskaan puutu asioihin, koska ne ei mulle kuulu, nyt sanoin vaan, että ”hyvä, koska se on mun rakkain kuvauskohteeni”.  Nyt sanoin tuon ääneen, että ”hyvä”, niin mulle sanottiin, että sanoillani juuri sain siitä suojeltukohteen. Ilman tuota puuta tuossa järvessä ei olisi monet auringonlaskukuvatkaan niin upeita kuin ovat.
Angry Bridsinä sitten poseerasin taas tuon rakkaimman maiseman edessä.

Tässä taas yritetään vähän ”käynnistyä”. 
Ei kun siis….. 
Ei hitsi eihän tästä taas tule mitään…

Anna mulle se puhelin…..

Parasta siis kuvata vain tuota rakasta maisemaa.

Anopille vietiin kaunis Atzalea ilahduttamaan.

Blogin kuvat olen ottanut taas mun IPhonella. Mulla on myös Canonin Digijärkkäri EOS 500D, mutta kun en jaksa sitä kantaa aina mukana, niin olen kovastikin miettinyt uuden kameran hankintaa. Onko ehdotuksia? Pitäisi saada hyviä kuvia läheltä ja ei haittaa, vaikka saisi hýviä kuvia kaukaakin, koska mä otan kuvia aina ja kaikissa tilanteissa.
Hyvää viikonloppua kaikille. 
Itse olen menossa tänään katsomaan Finlandiatalolle elämäni ensimmäistä kertaa StandUp:ia. Siellä esiintyy Jarkko Saariluoma teemalla ”Ain naurain työtäs tee”. 
Sitä mä yritän noudattaa aina omassakin elämässä, katsotana, että miten tuo Jarkko onnistuu sen esittämään.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  En malta olla ehdottamatta tätä https://www.topshot.fi/product/6897/panasonic-lumix-dmc-fz200-kamera
  Ostopaikka ei olenkaan välttämättä tämä, mutta tässä on hyvät tiedot ko. kamerasta.Neljällä kaverillani ja itselläni on tämä ja kaikki olemme tooosi tyytyväisiä. Jehko hankki aivan muutama viikko sitten ja sai mielestäni edullisesti. Jos innostut, niin kyseleppä häneltä hankintapaikkaa ja siellä pääkaupunkiseudulla on varmaan vaikka kuinka paljon kivijalkakauppojakin, mistä voi kameran ostaa.

  • 1.1

   sanoo

   Nyt hakisin digijärkkärin rinnalle jotain vähän pienempää. En viitsi lähteä nyt digijärkkäriä vaihtamaan, mulla on kolme objektiivia Canoniin ja ei viitsi siihen lähteä vaihtamaan merkkiä…
   Siis jotain pienempää olisi hakusessa, jota voisi kuskata mukanaan melkeinpä aina 😉

 2. 4

  sanoo

  Kyllä on upea yksityiskohta järvessä tuo puu! Hyvä ettei sitä kaadeta. Mieli lepää kyllä tällaisessa järvimaisemassa, ihana!! Ja vitsit, Jarkko Saariluoma on yksi mun suosikeista, olisi huippua nähdä hänen esityksensä! Hauskaa iltaa!

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Mä olen koukuttunut sun humoristiseen tapaan kirjoittaa ja kuvata. Jatka samaan rataan.
  Lillan

 4. 7

  sanoo

  Todella kaunis maisema, ihanaa ettei puuta sitten kaadettukkaan. Kyllä olet taas niin iloisen ja onnellisen näköinen punaisissa kengissäsi ja hauskassa hupparissa 🙂

  Mukavaa viikonloppua !

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos Sara… Meinasin sanoa, että iloisena ollaan aina kun ollaan vapaalla, mutta taidan mä vähän olla kyllä töissäkin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *