Mummoharmaata näkyvissä

Nyt täytyy toivottaa teille terveisiä mummotehtaalta eli kampaajalta. Nopeasti saadaan aikaan mummolook, jos nin haluaa. Olen jo monta viikkoa hokenut, että seuraavalla kerralla mä NIIN haluan mummoharmaata hiuksiini. Joten tätähän mä nyt niin tilasin.

Kampaamoni on Salon Victoria, jossa olen viime syksystä saakka käynyt. Kampaajana mulla on Eve, joka kannustaa aina ja on aina heti valmis mun ideoilleni. Yksi asia on mitä Eve ei kuulemma mulle koskaan suostu laittamaan niin on permanentti. Kerran leikkisästi sanoin, että miten on kokeiltaisko permanenttia. Siihen ei kuulemma hän voisi suostua, siihen joutuisin etsimään toisen kampaajan.

Sanon aina, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara ja siksi voi vaihdella joka kuukausi mielensä mukaisesti väriä hiuksissaan. Nyt on vaan sellainen fiilis, että on kiva kokeilla eri sävyjä.

Taas ensiksi vaalennettiin pohja kylmän vaalealla sävyllä, sitten vedettiin päälle hopeanharmaa kevytsävy. Tämä sävy kestää jokusen viikon hiuksissa ja sitten taas mun pitäisi olla enemmänkin blondi kuin harmaa. Näinhän kävi myös edellisen sävyn eli pinkin kanssa. Tämä väri oli kyllä mun mieleeni, että voisin jopa harkita pidempääkin tuttavuutta tämän kanssa.

Joku voi nyt pitää mua nuorekkaana kuusikymppisenä. Tästä siis voi olla hyötyä, koska eihän nyt viisikymppisellä voi olla harmaita hiuksia. Tosiasiassa niitä on nyt jopa kaksikymppisillä.

   Hyvä on harjoitella sitä, että miltä tulee näyttää vanhempana hiustensa puolesta.
Tiedän, että tulen perimään äidiltäni hiukset ja äitini on ollut jo 65-vuotiaana ihanan hopeanharmaa. 

Kun hiukset on saaneet värin, voi vähän poseerata.

Kotihoitotuotteiksi tuli mukaan L’oreal Silver shampoota ja ihana kiiltosuihke auringolle altistuneille hiuksille. Tällä suihkeella sai hyvän kiillon hiuksiin. 
Harmaat hiukset vaativat kiiltoa, jotta eivät ala näyttämään lattiarätiltä.

Täytyy sanoa, että näihin hiuksiin sopii hyvin myös nämä LaMatta silmälasikehykset
Kehykset saivat taas näiden hiusten kanssa ihan uuden ilmeen. 

 Terveisiä siis mummotehtaalta. 
Kuuleman mukaan tuli arvokkuttakin näillä hiuksilla.
Kun vielä osaisi sitten käyttäytyä arvokkaasti, siinä onkin mulla tekemistä. 
Huomenna on tiedossa sitten vähän kauneushoitoa. 
Tämä loppuviikko on oikein itsensä
hemmottelulle varattua aikaa. 
Se on kuulkaa kuin laittaisi rahaa pankkiin. 
Suosittelen.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mielestäni aivan mahtavat hiukset ja olet niin muodin aallonharjalla <3

  Upea päivä oli, kiitos taas päivän nauruista <3

 2. 3

  sanoo

  Siis ihan mielettömän hyvä väri ja NIIIIN ajankohtainen juuri nyt.
  Eilen olin juuri yhdessä tilaisuudessa, jos puhuttiin tästä harmaan tulemisesta 🙂

 3. 5

  sanoo

  Kylläpä sinulle sopii tuo harmaa/hopea todella hyvin. Mielenkiinnolla aloin lukea postaustasi, täällä kun taistelen harmaita hiuksia vastaan 🙂
  Ja kivannäköiset ovat nuo pirtsakat rillit tuon muodikkaan tukanvärin kanssa.
  Pirteätä loppuviikkoa!

 4. 8

  sanoo

  Tosi jees, tykkään! Tää on aina yhtä suuri jännitysnäytelmä tietyin väliajoin, että mitä seuraavaksi hiuksista löytyy! 🙂

  • 11.1

   sanoo

   Kiitos Teija. Itse tykkään niin paljon, että voin harkita myös kestovärinä samaa sävyä. Katsotaan.

 5. 12

  sanoo

  Hmm.. tulikohan edellinen viesti perille.. Sitä mä vaan, että uusi look on todella magee! Sopii sinulle todella hyvin 🙂 Ja oli kiva tavata sua taas eilen! Sä teet Maiju todella hienoa työtä keliakian parissa. Löysitkö mitään kivoja uutuuksia eilen?

  • 12.1

   sanoo

   Eipä tullut edellinen viesti perille. Kiitos Jonna sanoistasi. Keliakia ja siitä puhuminen on niin tärkeää, että koen jotenkin asian niin tärkeäksi, että sitä on pakko julistaa. Ihania uutuustuotteita tuli kyllä vastaan tuollakin.

 6. 14

  sanoo

  Siis todella upea! Mä olen kans jo pidempään miettinyt, että haluaisin jotain tollasta ja tästä rohkaistuneena taidan kokeilla seuraavaksi.

 7. 15

  sanoo

  Hyvännäköiset hiukset! Hieno kylmänsävyinen vaalea, sopii sinulle. Hieman rokahtavan kampauksesta saa, kun nostat vahalla etuhiukset ylös ja hieman teet hiuksista sekaisen näköiset 🙂

  • 15.1

   sanoo

   Mä oon kylmien sävyjen ihminen. Kylmät sävyt on ne, jotka sopii mun kasvoihin. Kyllä tämä kampaus muuntuu, vaikka ei uskoisi.

 8. 16

  sanoo

  Susta ei saa mummoa edes harmailla hiuksilla, eikä kuuskymppistä. Paremminkin oot 25. Ihanaa hemmottelua sinne! Mullakin ihan kohta sama edessä, kun pääsen rantasaunaan <3 varmaan jo ennen vappua

 9. 17

  sanoo

  Kauniisti nuo harmaatkin hiukset sopivat! Minun 21 v-tyttäreni värjäilee myös kovasti harmaaksi nykyään. Toisaalta se tuntuu jotenkin ihan hassultakin, mutta kyllä hänellekin sopii kaikki värit.

  • 17.1

   sanoo

   Se on juuri sitä, että parikymppiset haluavat nyt näitä mummoharmaita 😉 Tämä muoti on niin ihmeellistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *