Muodikkaasti hapsuissa

Hapsut on tänä syksynä niin kovasti muotia ja hapsut on asia mitä mä rakastan. Niitä saa olla laukuissa ja niitä saa olla huiveissa ja miksiei myös mun puseroissani. Olen niitä kyllä jo katsellut sillä silmällä pari vuotta, mutta onneksi ne on tänä syksynä lisääntyneet entisestään, ei tarvitse niinkään etsiä niitä.

Ostin ennen I love me messuja KappAhlista tämän muotoonommellun huivin, jossa on ihanat hapsut huivin reunoissa. Ajattelin, että tässäpä on kiva messuasu jollekin messupäivälle. Sitten menin ja värjäytin hiuksiini tuon lilan osan, niin eihän tämä huivi enää sopinut mun hiusten väriin.

Nyt kun hiusväri on haalistunut, niin pystyin laittamaan huivin eräänä päivänä päälleni töihin. Huivi on ommeltu jännästi niin, että pikaisesti katsottuna se muistuttaa ikään kuin liiviä. Edestä se on pitkä ja takaata lyhyt. Ihana asustaja, joka asustaa taas tylsän mustan asun ja tuo asuun kivasti väriä. Yhdistin asuun House of Simonen kaulakorun (saatu). Värinsä puolesta kaulakoru sopi hyvin huivin kanssa yhteen.

Sanon aina, että kun on tylsä asupäivä, niin se on 
helppo pelastaa huiveilla ja koruilla.
Niin mulle kävi siis tuonakin työpäivänä.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Sä osaat käyttää noita hapsulihuiveja, mutta mulle ne on jääneet vieraaksi, kun en minä niitä osaa pitää. Kerran tein mahdottoman hienon pitsikuvioisen pontchon ja en pitänyt kuin muutaman kerran. Aina tuntui, että hapsut uivat suurinpiirtein keitossa:) Olisinpas tuntenut sut silloin, niin olisin antanut sen sulle. Mutta vedin sen langoiksi ja neuloin jonkin villatakin; heh!

 2. 3

  sanoo

  Sä se nainen vaan osaat. Itse tarvisisi päästä stylestin pakeille ja laittaa vaatekaappi uusiksi, mutta taitaa vain haaveeksi jäädä.

  • 3.1

   sanoo

   Aina ei edes tarvitse rahaakaan käyttää kauheasti, jos ei halua. Huivit ja korut on kuitenkin aika edullisia 😉

 3. 4

  sanoo

  Sun pukeutuminen ja persoona ovat niin yhdessä, että olet vaan kertakaikkiaan niin ihana kokonaisuus <3 Ihana tuo viitta <3

 4. 8

  sanoo

  Hieno asu jälleen kerran. Ihanaa nähdä ja lukea näitä piristäviä postauksia 🙂 Tädit todellakin rulettaa!! Te olette niin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *