Musta-valkoinen ihminen

Välistä on kiva vähän ”leikkiä” näiden blogitekstien otsikoiden kanssa. Useinhan tuon otsikon keksiminen on se kirjoituksen vaikein osa. Tulee sitten kirjoitettua otsikot usein tyyliin: pinkki asu, punaiset kengät, keltainen takki yms., silloin ei otsikko varmasti herätä mitään mielenkiintoa. Otsikon pitäisi olla juuri niin houkutteleva, että saataisiin ne lukijat klikkaamaan teksti auki ihan vaan mielenkiinnosta. Joten ehkä noiden otsikoiden kanssa kannattaisi vähän leikkiäkin.

No siis mä päätin tänään olla vähän musta-valkoinen ihminen. Tänään suuntasin kulkuni aamusta Vuosaareen Intohimona Skräppäys tapahtumaan osallistuakseni Birgit Koopsenin Journal/mini-album -kurssille. Tästä aiheesta lisää jossain vaiheessa tuolla mun korttigalleria-blogin puolella.

Aamulla olin jo jalka oven välissä ja tajusin, että en voi lähteä väärän värisen laukun kanssa liikkeelle, kiiressä piti korjata vielä asuun sopiva laukku eli  valinta oli tietenkin musta. Tuosta mustavalkoisuudesta vielä, että ystäväni Heini, joka on yöpynyt meillä viikonlopun, naureskeli aamulla kun olin lähdössä, ettei tiedä ketään muuta, jolta löytyisi asusteet, jotka sopivat aina kaikkiin asuihin. No mut hän tuntee.

Asuna siis viime kesänä Haloselta ostamani musta-valkoinen trikoomekko, mekossa on kivoja yksityiskohtia, jotka ikävä kyllä napit jäivät piiloon neuletakin alle. Kun mekon ostin, niin tykkäsin tuosta mekon printistä, kun siihen oli käytetty kivasti kukkaa ja raitoja niiden ollessa kuitenkin kivassa sopusoinnussa keskenään.

Aurinkolasit tietenkin myös sävy-sävyyn eli nämä oli yksi mun kirpparilöytö silloin pääsiäispyhien aikaan. Nyt ne sopi kivasti tämän asun kanssa.

 Kun asu oli aika ”yksinkertainen” päätin lisätä siihen runsaasti koruja, jotta yhdistelmässä olisi enemmän ”maijumaisuutta”.

Loppuun vielä pieni kevennys… Aamulla laukkkua pakatessani ajattelin, että kyllähän jokaisen itseään kunnioittavan naisen käsilaukusta pitää löytyä järeät työkalut… eli Cuttlebug-laite ja kuumailmapuhallin, eikö niin? Jos mun askarteluystäväni lukevat postauksen, niin tiedän, että sieltä tulee vastaus heti, että ”tottakai ja ehdottomasti”.

Aurinkoisia ja lämpimiä ajatuksia kaikille.
Maiju

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Hyvin sopii sulle myös mustavalkoisuus, tosin ensin näytti vähän oudolta, kun on tottunut sun ihaniin väreihin 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Hi hii… musta on outoa pukeutua väreihin, jotka mun mielestä ei ole värejä…. siis on värejä, mutta ei mun päälläni ole värejä 😉

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Anni… Ja tuo laukku on siis ihan Kiplingin olkalaukku… ei sinne paljon muuta mahtunutkaan. Olin vaan kaukaa viisas ja otin tuon cuttlebugin mukaan kurssille syystä, että tiesin, että siellä ei ole montaa laitetta ja näin vältyn itse jonottamasta laitteisiin 😉

 2. 7

  sanoo

  Tottakai ja Ehdottomasti. Cuttlebugin tosin voi myös vaihtaa BigShottiiin…siihen pinkkiin tietty. Ai niin kiva asu. Harmi kun en päässyt tapahtumaan.

  • 7.1

   sanoo

   BigShot ei olisi mahtunut käsilaukkuun, siitä Cuttis on niin hyvä, että on helppo kuljettaa, vaikka mukana.

 3. 8

  sanoo

  Kiva ja kaunis kokonaisuus.

  Eikö se niin mene, että naisen käsilaukussa ei ole mitään turhaa vaan löytyy kaikki tarpeeellinen?

  • 8.1

   sanoo

   Eihän siellä mitään turhaa ole. Nykyään mulla on aika pieni käsilaukku siis normioloissa, kun harva se päivä kuljetan myös treenikassia mukana töissä 😉

 4. 9

  Tarja M sanoo

  Edellisen postauksen kommenttini hävisi minne lie virtuaaliavaruuteen…sinulta löytyy kyllä tyyliä on sitten kyseessä musta-valkoinen asukokonaisuus tai värikästä…tykkään!! Ai niin, löysin Malmin markkinoilta juuri sen huivin, jota olen etsinyt ja maksoi vain vitosen – ostin kaksi, mutta lähes neonväriset jätin väliin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *