Mustaa tehostettuna punaisella

Viikonlopun kirpparikierroksella löysin kauniin mustan August Silk tunikan, jossa oli katseenvangitsina punainen raita helmassa. Kun näin tunikan, niin tiesin, että se on mun. Olin juuri ostanut mustat sukkikset, joissa oli kivasti punaisia ”ruusukuvioita” ja ne sopivat täydellisesti tämän tunikan seuraksi. Töissä kaivoin mun ”kenkävarastoani” ja sieltä valikoitui sitten seuraksi nämä punaiset kiilapohjaiset kengät.

Tunikan päälle laitoin vielä mun suojavaatteeni eli mustan neuleliivin ja ilmastointilaitteen tuomaa viileyttä karkotin näillä mun säärystimillä, jotka siis on nykyään mun kämmekkäinä eli lämmittävät käsiä töissä. Taas on kerroksia niin paljon, että ei itsekään aina tajua kerrosten määrää. Musta tuon mustan liivin ihanuus on nuo liivin helmat, jotka liehuvat ja vilahtavat aina sinne ja tänne.

Työkaverini Anu joutui taas kuvaushommiin, kun vakikuvaaja oli poissa. Anu ahdisti mut nurkkaan.

Sitten Anu halusi mut työntelemään meidän ”ostoskärryjä” vai olisikohan ne kuitenkin asiakirjakärryjä.

Tässä vähän lähikuvaa noista sukkiksista. Nämä on jännät, kuviot eivät tule noin selkeästi esiin, mutta kuvatessa ne sain näkyviin hyvin. Sukkiksissa tuo punainen kuvio näkyy vain tietyssä kulmassa ja valossa. 

Tällainen oli siis mun eilinen asuni. 
Maiju


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Taas kivan näköinen kokonaisuus. Jotenkin minä nyt olen näköjään ihastunut noihin mustalla pohjalla joku värikäs yksityiskohta -juttuihin. Tuo punainen huulipuna jatkaa hyvin tuota alhaalta ylös jatkuvaa punaisten yksityiskohtien teemaa.

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. Mä en usein muista mainita sitä, että mä sävytän tuon huulipunan usein asun kanssa natsaamaan… Mutta hyvä kun se huomataan sanomattakin… Siitä aiheesta on pitänytkin postata ihan oma postaus 😉
   Mäkin tykkään nyt tästä mustasta ja pienillä väripilkuilla sen tehostamisesta.

  • 2.1

   sanoo

   Mä olen löytänyt niin ihanan sukkiskauppiaan, että sieltä käyn nykyään hakemassa suurimman osan sukkiksistani…. Hinta-laatusuhde on kohdallaan tuolla SockDrawerilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *