Mustaa valkoisella – mustan mekon muuntuminen

Kirjoitin tänään Naisten haku -sivuston blogissa tästä samaisesta mekosta eli, että miten tämä musta mekko muuntuu moneksi erilaiseksi asuksi. Tässä vielä mekosta yksi variaatio. Tällä kertaa yhdistin mekkoon printti collagepuseron ja yhdistin asuun vielä valkoiset helmet. Minähän kirjoitan nykyään Naisten haku -sivustolle kerran viikossa. Siellä blogipostaus ilmestyy aina perjantaisin. Aihealueena positiivinen elämänasenne ja sen eri muodo. Tervetuloa sinnekin seuraamaan kirjoituksiani.

Tämän päivän asukuvat napattiin aamulla klo 05.15 ennen kuin mä lähdin kuntosalille, jonne suuntaan kolmena aamuna viikossa tuohon aikaan. Kiireisen naisen pitää liikkua silloin, kun aikaa on ja aamuisin sitä ylimääräistä aikaa on kun herää aikaisemmin.

Asuna siis musta mekko ja mieheni minulle ostama pusero.
Meillä on joskus 70-luvulla ollut mopsi ja mulla on aina tapana osoitella mun miehelleni aina
kaikki mopsit, joita liikenteessä näkyy. Siitä syystä varmaan hän minulle tämä on ostanut.  

Tällaista tänään.
Hyvää viikonloppua kaikille.
Maiju


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hauska asu! Vitsi, että jaksan ihailla sun aamuvirkkiä meininkiä. Hyvä kun muistutit Naisten haku -sivustosta, en olekaan käynyt siellä vähään aikaan.

  • 1.1

   sanoo

   Se on noi aamut, kun mulla on tuota "luppoaikaa", muutenhan sitä ei olisi. Sitten se liikunta on hoidettu pois alta, kun menee aamusta. Illalla töiden jälkeen voisi olla liikaa tekosyitä miksi ei viitsi lähteä salille. Joo kannattaa käydä katsomassa tuollakin, että mitä siellä tapahtuu 😉

 2. 3

  sanoo

  Hauska asu – ja jännästi näissä kuvissa ovat hiuksesikin sävy sävyyn asun kanssa.
  Ja ihmiselle, jolle aamut ovat kauhistus, tuntuu tuo sinun kuntoiluaikataulusi hirmuiselta;)
  Kivaa viikonloppua!

 3. 5

  sanoo

  Yritän uudelleen kun edellinen viestini lähti hallitsemattomasti,näitä hipasuja.Kiva asu taas ja aamuhetket ovat mukavia silloin on energiaa ja muutenkin kesällä ei saisi nukkua aamuja.Mukavaa päivää sinulle.

  • 8.2

   sanoo

   No just se onkin parasta jos löytää matalat korot sillä silti ne on korkkarit mutta niillä jaksaa kulkea 🙂

  • 8.3

   sanoo

   Niinpä. Aina ei ole helppoa. Nämä sitä paitsi löytyi Anttilan alesta. En viitsi edes kertoa, että kuinka edullisesti. Kumpipohjakin niissä oli, mikä on mulle yksi tärkeä peruste kengille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *