Mut päästiin yllättämään

Löysin kaapistani tällaisen farkkuhameen, joka on ollut jonkin aikaa mulle pieni, mutta nyt näköjään meni taas päälleni. Yhdistin siihen vadelmanpunaisen paljettikoristeisen neuleen. Koruna on Anu Pylsyn peililintukoru. Hame näyttäisi olevan vinossa, mutta tosiasiassa taitaa olla, että mä seison vinossa ja tästä tulee vaan sellainen vaikutelma tuosta hameesta.

Mä olen joskus kirjoittanut siitä, että kuinka jännittävää on se, että
kun kuvia otetaan yleisellä paikalla ja saa aina vähän jännittää sitä,
että tuleeko joku. Tänään naapurin rouva sitten pääsi yllättämään.
Tässä spontaanit ilmeet siitä, kun mut päästiin yllättämään. Siis nyt naapurin oven lukkoa räplätään… No moi… me tässä vähän otetaan kuvia blogiini…. Eila olisi ollut valmis myös kuvattavaksi. Pitänee ensi kerralla pyytää mukaan kuvaussessioihin. 
Eilen iltapäivällähän alkoi taas sataman lunta. Etupiha näytti aamulla tältä.

Ja takapiha tältä. Eipä taida lumet ihan heti sulaa. 

Ilma aamulla näytti niin hyvältä ja olisi ollut hyvät valokuvaussäät, niin minä vaan suunnistin shoppailemaan. No ihan hyvä vaihtoehto oli sekin.
Ehkä shoppailuista sitten lisää vähän myöhemmin.

Tällaista siis tänään.

Maiju
Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Melkoinen takatalvi pääsi kyllä eilen yllättämään ja aamulla puut lumihunnuissan olivat kuin keskitalvella konsanaan. Kiva asu sulla ollut tänään 🙂

  2. 3

    sanoo

    Shoppailu saalis postausta odotellessa! 🙂 Asutte muuten aika tosi mahtavan näköisessä paikassa, kun kyse kuitenkin pääkaupunkiseudusta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *