Hollywoodin tähtien suosittelemaa

Pari vuotta sitten ihastuin GlamGlow:n naamioihin. Sen jälkeen en ole löytänyt voittajaa usein hehkuttamalleni naamiolle (Youthmud). Tällä kertaa sain testiin uuden Gravitymud naamion. Tämä naamio poikkesi aiemmin käyttämistäni naamioista koostumukseltaan. Naamio vaihtaa väriä vaikutusajan aikana helmiäisen valkoisesta hohtavaan kromiin. GlamGlow tuotesarja on sellainen minkä nimeen hehkuttavat myös Hollywoodin tähdet.

Naamio lupaa kiinteyttää, napakoittaa, tasoittaa ihon sävyä, korostaa kasvonpiirteitä, palauttaa nuorekkaan seksikkyyden kasvoille. Kovia lupauksia.

Olen naamioiden suurkuluttaja, naamiot kuuluvat joka viikkoisiin kasvojenhoitorutiineihini.

glamglow-1-1

glamglow-1-2

Tämän naamion koostumus erottautui aiemmin testaamistani naamioista. Lopputulos oli helmiäisen vaalea. Laitoin ehkä liian ohuen kerroksen naamiota, kun en tajunnut, että tämä oli erilainen kuin aiemmin käyttämäni. Seuraavalla kerralla siis laitan paksumman kerroksen.

glamglow-1-3

Annoin naamion vaikuttaa 30 minuuttia. Kun naamio oli täysin kuiva, niin se oli valmis poistettavaksi. Naamio kehoitettiin irroitettamaan ihosta kulmista tai poskista irroittamalla. Naamio poistettiin ja sen jälkeen huuhdeltiin vielä jäämät kasvoilta vedellä.

Naamio jätti kasvoille miellyttävän tunteen. Nyt en kuitenkaan osaa täysin sanoa, että vaikuttiko luvatulla tavalla.En myönnä, että olisin nähnyt nuorekkaan seksikkyyden palanneen kasvoilleni. Pitää vielä testata toistamiseen ja laittaa se paksumpi kerros. Jos vaikka sitten huomaisi luvatut asiat.

glamglow-1-5

Kuten kerroinkin niin Youthmud on se mun ehdoton suosikki tästä sarjasta. Tälle en ole löytänyt vielä voittajaa. Tämä naamio tekee mielestäni ainakin omille kasvoilleni sen mitä lupaa eli tuo sitä kuuluisaa heleyttä ja kirkkautta iholle. Tätä Youthmud-naamiota mulla on nyt menossa jo kolmas purkki. Ennen kuin edellinen loppuu, olen ostanut jo uuden purkin odottamaan. Viimeksi löysin kesällä Kyläkauppa Keskiseltä sitä niin huippuhalpaan hintaan naamion, että oli ihan pakko ostaa.

glamglow-1-4

Oletteko kokeillut GlamGlow naamioita? Oletteko olleet tyytyväisiä tuotteeseen. Itse olen kokeillut jo useita sarjan naamioista. Kaikki ei aina itselläni toimi niin kuin toinen. Siksi suosittelenkin, että kannattaa kysellä kosmetiikkakauppiailta, että onko heillä näytteitä tuotteista, ei tule hukkaostoksia, jos tuote ei toimi itsellä.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuosta naamiosta minäkin kiinnostuin, vaikka en ole varma voittaako mikään naamio Joe Blason 8-hour liftiä, joka eilenkin oli nassussa. Kamalinta, että nyt ne loppui ja pitää pian käydä ostamassa lisää. Mutta ihana purkkikin tuossa ja todella mielenkiintoinen naamio. <3

  • 1.1

   sanoo

   Vai Joe Blascon 10-hour liting-naamiota 🙂 Tämä on vähän erilainen kuitenkin kuin se Joe Blascon 🙂

 2. 2

  sanoo

  Minä jo Tiialle tunnustin, että olen surkea naamioiden käyttäjä – vaikka kyllä tämäkin naama sitä heleyttä ja kiinteyttä kaipaisi ja rutkasti! Pitäisi varmaan tehdä parannus – tässäkin asiassa;)
  Hyvää viikonloppua, Maiju!

  • 2.1

   sanoo

   Sun pitää vierailla joskus kosmetiikkaosastolla ja ostaa joku sellainen yksittäinen maski ja kokeilla. Voit yllättyä iloisesti. Ihanaa viikonloppua sulle ihanuus.

 3. 3

  sanoo

  Täällä kanssa Youthmud-fani, ehdottomasti oma lempparini koko sarjasta, myös se puhdistusöljy naamion lisäksi on ihan huippu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *