Nainen sinä olet ihana

Ihana Nainen on mielentila, hyväksynnän ja tyytyväisyyden olotila, jonka me ammattikuvaajat tallennamme kuviksi.

Ihana Nainen -elämys on hemmottelua ja sinä olet keskipisteessä. Saat nauttia naiseudestasi samalla kun ammattilaisten huomio on sinussa. Koko elämys tehdään sinun ehdoillasi, me ammattilaiset autamme sinua löytämään parhaan itsesi. Ihana Nainen -elämys on parhaimmillaan voimakas ja merkityksellinen, pitkälle kantava kokemus, josta jää konkreettisia, kauniita muistoja – sinun kauniit kuvasi, ihana nainen!

Noilla sanoilla esittäytyy Ihana nainen tiimi. Tämän tiimin takana on vankka joukko alan ammattilaisia, jotka kaivavat meidän parhaat piirteemme esiin, jos ne on hukannut sydämen sopukoihin. He haluavat näyttää meille naisille, että kuinka ihania me olemme. Itsekin käytän aina sanontaa, että jokainen nainen on ihana.  Olen siis niin samoilla linjoilla tämän ihanan ja positiivisen kauneustiimijengin kanssa.

Ihana nainen päivä - 1

Olin keväällä keskustellut aiheesta, että jos minut stailattaisiin heidän toimestaan. Sitten myöhemmin minulle syntyi kuningasajatus.

Monet varmasti muistavat kun kirjoitin kuukausi sitten ystävästäni Marista ja aiheesta kun ”kun nainen menettää kruununsa”. Marihan menetti hiuksensa pälvikajun (Alopecia areata) seurauksena. Aihe herätti todella paljon kiinnostusta ja keskustelua. Jutusta tuli nopeasti yksi luetuimpia blogipostauksiani. Saimme Marin kanssa molemmat paljon viestejä ihmisiltä, joita asia kosketti ja monet olivat kokeneet myös samaa. Siitä sitten minulle heräsi ajatus, että mitäpä jos stailauksen kohteena olisikin Mari. Siitä se ajatus sitten lähti. Ajattelin, että Mari ehdottomasti ansaitsee oman prinsessapäivänsä. Itse olen aina nähnyt hyvin kauniina. Sanon aina, että hän on kaunis hiuksilla tai ilman. Hän on kaunis ulkoisesti ja sisäisesti. Ihanan valloittava persoona.

Ihana nainen tiimi pyrkii tekemään Ihana nainen stailauspäiviä noin kerran kuukaudessa. Heidän stailauspäivät löytyvät heidän nettisivuiltaan. Mari sai etukäteen valmistautumisohjeet päivää varten ja kysymyksiä, joiden pohjalta mietittiin tyylisuuntaa ja millainen stailaus tehtäisiin. Heidän stailauspakettiin kuuluu kahden erilaisen tyylin toteuttaminen.

Stailauspäivä Ihana nainen studiolla
Stailauspäivänä studiolla stailistina oli Krista Stenberg ja valokuvaajana Niina Stolt.

Olimme Marin kanssa monta kertaa puhuneet tilanteesta ennen stailauspäivää. Hieman häntä jännitti se, että ei ollut paljastanut itseään ilman peruukkia aiemmin kuin muutamalle lähimmille ystävälleen ja äidilleen. Voi mikä ihana nainen ilman peruukkia sieltä kuoriutuikaan. Melkein teki mieli alkaa heti itkemään. Olimme luvanneet toisillemme, että nyt ei itketä (mua itkettää kyllä melkein joka kerta kun katson hänen kaunista kuvaansa ilman hiuksia, hän on on niin kaunis).

Moneen kertaan kuvauksissa tuli sanat: voi kun sulla on kauniit piirteet, voi kun sun päänmuotosi on ihana, voi kun sulla on ihanat olkapäät. Kaikki näimme hänessä niin valloittavan persoonan ja valloittavan ihanuuden. Ammattilaiset moneen kertaan kysyivät, että ”etkö sä todellakaan ole koskaan tehnyt mallinhommia?”.  Hänessä on niin paljon karismaa ja malliainesta olisi ihan ehdottomasti.

Kun näin hänet ilman peruukkia ja stailattuna olisi tehnyt mieli itkeä (sanoinkohan sen jo aiemminkin). Hän on niin IHANA NAINEN. Niina sai rennolla otteella varmasti Marin parhaat puolet esiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä kuvaa katsoessani tekisi mieli itkeä. Itkeä sen vuoksi, että näen tässä upean naisen ja aivan täydellisen sellaisen.

kaunis nainen - 1 (5)

Ensimmäinen stailaus tehtiin ilman peruukkia. Katsokaa kuinka täydellinen hän on. Ihanasti ripaus punaista teki asuvalinnastakin täydellisen.

Mari kaunis nainen - 1 (3)

Tämä asukokonaisuus kuvattiin myös peruukin kanssa. Upea nainen peruukilla tai ilman, muuta ei voi sanoa

kaunis nainen - 1 (6)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun ensimmäinen stailaus oli tehty. Siirryttiin toiseen. Krista Stenberg loihtii Marille molemmat tyylit ja tässä syntyy jälkimmäinen. Toisessa tyylissä peruukkiin tehtiin pienet letit ja meikkauskin hieman muuttui. Tämän tyylin kanssa todettiin, että saisi tyllistä näköjään myös upean häämekonkin tehtyä.

kaunis nainen - 1 (12)

Sieltähän kuoriutui satumetsän keijukainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Niina kuvaa Maria, niin minä salakuvaan heitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kaunis nainen - 1 (26)

Ihana Nainen elämyspaketti (hinnat alkaen 290 euroa):
Elämyspakettiin kuuluu ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus, tiimin yhdessä tekemä stailaus (yhdistetään omia vaatteita sekä kuvausrekvisiittaa studiolta), upean tyylin kuvaus ammattivalokuvaajan kanssa, koevedokset kuvauksesta (noin 60 otosta, joista pääset valitsemaan suosikkisi), seä 2 kpl itse valitsemiasi tulostuslaatuista tiedostoa tai vaihtoehtoisesti 2kpl 15x20cm paperikuvia. Studiolla on myös tarjolla pientä purtavaa ja tietenkin studion täydeltä naisenergiaa ja rentoa meininkiä.

Tässä muutama valokuvaaja Niina Stoltin ottama kuva Marista. 

_NNI2579-Edit
Valokuva: Niina Stolt

_NNI2739-Edit
Valokuva: Niina Stolt

_NNI2819-Edit
Valokuva: Niina Stolt

Ihana tunteita herättävä ja pysäyttävä iltapäivä koettiin Ihana nainen studiolla.  Toivon, että Mari näkee itsensä kauniina hiuksilla tai ilman, sillä me kaikki näimme hänessä todellakin upean naisen.

Tämä nainen on kaunis sisäisesti ja ulkoisesti, hän on täydellinen nainen. 

Jokainen nainen ansaitsi oman prinsessapäivänsä. Itsekin aloin jo haaveilemaan omastani. Niin ja sanoinkohan jo, että meinasin itkeä? Taisin mä sen sanoa jo kymmeneen kertaan. Päivä täynnä tunnetta, päivä täynnä ihanuutta ja päivä onnellisuuden tunnetta.

Postaus tehty yhteistyössä Ihana nainen tiimin kanssa. 

Maiju

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Ehdottomasti olisi kiva kokea. Onneksi nyt pääsin katsomaan Marin iloa ja sitä, että kuinka hänen parhaat puolensa tuotiin upeasti esiin. Hiukset tai ei, upea nainen kaiken kaikkiaan.

 1. 5

  sanoo

  Sattuneesta syystä täälläkin nyt kyynelehditään…Muistathan miten kehuin aikaisemmin Marin hiuksia ja sitä mustavalkoista asua…

  Mari on niin järisyttävän kaunis sekä hiuksilla että ilman♥♥♥

  Edelleenkin sattuneesta syystä, minun pitää tämä ottaa talteen. Kiitos Maiju♥

 2. 6

  sanoo

  Tähän ei voi sanoa muuta kuin että IHANIA naisia olette, aivan kaikki ❤ Mari on aivan huikean upea molemmissa tyyleissä! Todellakin. Tuollaisen päivän prinsessana tarvitsisi meistä jokainen. Erityisesti silloin kun tuntuu että pään päällä on jatkuvasti sadepilvi.

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos Anu. Kaikki naiset on ihania naisia. Mari on ihanan rohkea, kun lähti mukaan. Jos jotain ihmistä voimme yhdessä auttaa uskomaan itseensä, niin tämä juttu on onnistunut.

 3. 7

  sanoo

  Ihania naisia! Kyllä Mari on niin kaunis, sekä ilman hiuksia että hiuksilla.
  Ihana nainen päivän tarvitsisi saada ihan jokaiselle naiselle, tosi hieno juttu!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  • 7.1

   sanoo

   Jokaiselle naiselle olisi hyvästä päästä välistä hemmottelupäivään. Ihan jokainen sellaisen ansaitsee.

  • 8.1

   sanoo

   Ihana päivä oli myös minulle. Päivä antoi varmasti tekijöilleenkin paljon. Voimaannuttava päivä.

 4. 9

  sanoo

  Maiju, sinulla on sydän täynnä kultaa. Entä Mari! Wou! Mahtava konsepti. Onkohan liian itsekkäästi ajateltu, jos antaisin itselleni tämän kokemuksen tasavuotissynttärilahjaksi?

  • 9.1

   sanoo

   Voi Tiina… Todellakaan ei ole itsekästä ajattelua. Sanon aina, että itse on itselleen se tärkein ihminen. Jos et pidä itsestäsi huolta, niin kuka sinusta pitää. Nyt vaan aikaa varaamaan. Seuraava ihana nainen päivä on elokuussa 😉

 5. 10

  Minnie sanoo

  Huh huh mikä kaunotar! Upea nainen! Toivottavasti joku naistenlehti nappaa hänet muotijuttuunsa malliksi. Tietysti ilman peruukkia!

  Ja todella kaunis konsepti. Pitääpä pitää mielessä kun ystävä (tai itse!) täyttää vuosia.

  • 10.1

   sanoo

   Sanos muuta, tätä me ajattelimme, että mikä ihanuus hänestä huokuukaan. Hänestä olisi ihan ehdottomasti malliainesta. Minulla menee aina kylmät väreet, kun mä katson häntä ilman peruukkia. Hän on niin upea. Ihana nainen on niin ihana konsepti ja nuo naiset sen takana ovat sydämellisiä ja kaivavat varmasti jokaisesta sen oman ”prinsessan” esiin.

 6. 11

  sanoo

  Voi, kuinka hätkähdyttävän kauniita kuvia <3 Mari on todellakin Ihana Nainen isolla I:llä – ja niin olet sinäkin, Maiju. Kiitos taas kerran pysäyttävästä postauksestasi.

  • 11.1

   sanoo

   Tällaisia tarinoita on ilo jakaa. Iloa ja hyvää mieltä on kiva jakaa eteenpäin. Ihanien naisten ihana päivä.

 7. 12

  sanoo

  Hän on hyvin kaunis ja ilman hiuksia persoonallinen kaunotar ja ylväs kaunotar. Meillä on stereotypiat hiuksiin, kuuluu kauneuskulttuuriin, mutta kun toinen on niin kaunis ilman tai hiuksilla. Kasvot ja hymy sädehtii ja miten kaunis vartalo ja sääret. Upea päivä. <3

  • 13.1

   sanoo

   Juuri näin, häneltä luonnistuu herkkä poseeraus ja sitten räväkkä. Ihana nainen upeine ominaispiirteineen <3

 8. 15

  Merja sanoo

  Hei! Marista tehty juttu oli ihana, ihanan iloinen nainen! 🙂 Haluaisin tiedustella Marilta, että mistä hän on upean ja luonnollisen näköisen peruukkinsa ostanut? Itsellänikin on kohta aiheellista hankkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *