Naisille lätkää ja kauneutta

Lauantaina järjestettiin naisille Ladies Night -ilta Hartwall Arenalla. Tällainen tapahtuma järjestetään kerran vuodessa ja itselleni tämä oli ensimmäinen kerta kyseisessä tapahtumassa. Otin mukaan Aveciksi Hellapoliisi Katin. Itse olen viimeksi ollut lätkämatsissa varmaan vuonna 1981, joten muutama vuosi on edellisestä matsista siis ehtinyt vierähtämään. Kati kertoi olleensa 80-luvun lopulla useinkin matseja katsomassa.

Jokerit - 1

Olimme paikan päällä hyvissä ajoin ja ehdimme pongaamaan kaikki tutut ennen matsia tai ainakin suurimman osan tutuista. Kello 16.00 alkoi sitten matsi Jokerit Jugra Hanti-Mansijsk.

Jokerit - 1 (3)

Eka erä meni vähän lämmitellessä ja erä päättyi tilanteeseen 1-1. Seuraavat erät oli vauhdikkaita ja maalit sinkoilivat välistä Jokereiden ja välistä vastapuolen häkkiin.

Peliä katsellessa tuli kauhea nälkä, joten väliajalla oli pakko jakaa Katin kanssa annos puoliksi.

Jokerit - 1 (9)

En muistanutkaan kuinka viihdyttävää voi pelit olla. Hyvä fiilis oli matsissa ja maaleja tuuletettiin sitten oikein olan takaa. Peli päättyi lopulta Jokereiden hyväksi 6-5.

Jokerit - 1 (10)

Vähän erilaiset naisten pelit alkoikin sitten lätkämatsin jälkeen. Siinä ei heiluteltu mailaa, vaan ehkä vähän meikkisivellintä ja hiuslakkaa. Luvassa oli siis hyvää seuraa, ruokaa sekä pikameikkejä ja kampauksia. Aloitimme illan ensiksi kilistelemällä. Mehän tietenkin kilistelimme tapamme mukaan alkoholittomilla ja muut kilistelivät shampanjalla.

Ladies night - 1 (4)

Hjallis Harkimo kävi toivottamassa naisille oikein mukavaa iltaa.

Ladies night - 1

Alkuun nautimme iltapalaa.

Ladies night - 1 (5) Ladies night - 1 (6)

Iltapalan jälkeen lähdin jonottamaan pikameikkiin. Ihana oli päästä Suvi Tiilikaisen meikattavaksi.

Ladies night - 1 (1)

Meikin jälkeen jonotin vielä pikakampaukseen. Minulle tehtiin sellainen kahden minuutin pikakampaus. Nauroimme, että ensiksi tehdään meikit ja kampaukset ja sitten kiirehditään kotiin nukkumaan. Näinhän se aina tässä iässä yleensä menee.

Ladies night - 1 (2)

Päädyimme vielä kuvausseinälle ottamaan yhteiskuvaa. Mukana kuvassa Kristallikimara -blogin Minna, Minäkö keski-ikäinen blogin Tiia, allekirjoittanut ja Ping Helsingin Sanna Salovuori. Kameran taakse piiloutui itse Hellapoliisi.

Ladies night - 1 (3)

Ilta oli kiva ja onnistunut. Oli kiva osallistua vähän tällaiseen erilaiseen iltaan. Toivottavasti ensi vuonnakin päästään mukaan, sillä tässähän melkein innostui jopa lätkästä.

Maiju

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *