Nettiostoksilla Ebay.com:ssa

Välillä tulee tehtyä ebay-ostoksia. Mun työkaveri katseli tyttärelleen tällaisia pieniä lompakkolaukkuja ja mä tajusin samalla, että tuotahan minäkin tarvitsen mun IPhonelleni.  Välistä tarvitsen pientä laukkua, johon mahtuisi puhelin ja vähän käteistä sekä avaimet. Tilasin tämän varmaan puolitoista viikko sitten ja nyt jo tuli kuori Kiinasta.

Hyvin menee kännykkä ja mahtuu sinne vähän muutakin.
Näppärästi sitten kulkee ranneremmin kanssa tavarat mukana.
 
Pitkään mulla on ollut hakusessa pinkki-musta kameranhihna. Nyt tilasin senkin, vaikka tässä ei nyt ihan täysin ole oikea värisävy, mutta meneehän tämä nyt hätätapauksessa ja hintakin oli vain jotain alle 3 euroa postikuluineen. 

Nuo halvat hinnat ovat sellaisia, mikä saa tekemään aina välistä näitä edullisia ebay-ostoksia. Jotain muutakin taitaa vielä olla tulossa rapakon takaa. Sitten kun tuonne ebay-sivustolle jumittuu, niin sitten seuraavaksi kuoria tippuu harva se päivä postilaatikkoon.
Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Niin mustakin. Vähän oli väärä värisävy, kun odotin vähän pinkki pinkkiä… Mutta kiva se on.

 1. 3

  sanoo

  Olen monesti tutkaillut ebayn sivuja, tolkuton määrä tavaraa ! En ole vielä rohjennut tilata. Tosi edullisia tavaroita , ja paljon kaikkea kivaa, niinkuin tuokin !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *