Niin hirveet vaatteet

Viime viikolla oltiin siskon mökillä kuvaamassa seuraavaa kirjaamme. Kuvauksia hoidettiin yhdessä Hellapoliisi Katin kanssa. Kati kun on ollut mun elämässäni aina, niin voi siis sanoa mulle ihan mitä haluaa ja mä nauran vaan päälle.

Tiistaiaamu valkeni aika viileäni ja mulla on tapana pukea ihan kaikki vaatteet päällekkäin mökillä. Siitä sitten ilo urkeni  kun Kati näki mun ”päivän asuni”.  Häneltä tuli kuin tykin suusta, että ”sä oot kuin Milla Magia, että toi sun asus on ihan kauhea”. Siinä sitten naurettiin vatsat kippurassa mun yhdistelykykyäni.  Varmaan ihan lopullinen niitti oli mun paljettikoristeiset tennarit. Ne sopi asuu kuin sormi suuhun.Iltapäivästä mä vähän kevensin. Vaihdoin mustien housujen sijaan legginsit ja paljettikengät saivat sijaansa kangaskengät. 

Jos fleecetakin olisi heittänyt pois, kukaan ei varmaan olisi edes kiinnittänyt huomiota mun hienosti yhdisteltyyn asuuni. 

Mulla on kuitenkin aina mökillä vähän tätä samaista vikaa.
Välillä yhdistyy Nokian kumisaappaat, pitkät villasukat, kukkahame ja punainen neulepusero.

Mökki on myös ainoa paikka, jossa mä pidän crocseja. 
Ne yhdistyy kivasti myös villasukkiin.
Saa nauraa, sillä mua itseänikin naurattaa usein mun oma mökkipukeutuminen.
Tekisi joskus paljastaa enemmäkin näitä mökkiasujani. 
Te kuolisitte nauruun. 
Maiju 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mökillä kuuluu kulkea rennoissa ja mukavissa vaatteissa. Tämä asu näyttää juuri sellaiselta 🙂

 2. 4

  sanoo

  Sulla on ollut päällä viralliset mökkivaatteet. Mökillä saa ja pitää olla mitä ihmeellisimpiä vaateyhdistelmiä 🙂 joten oikein hyvältä näyttää nämäkin mökkilookit 😀

 3. 6

  sanoo

  MItäs väliä sillä om kun ITSE on tyytyväinen ! Saat sitapaitsi hymyn nousemaan seuraavalle levellille taatusti !

 4. 8

  sanoo

  Mökillä voi ollakin just tollai. ei siellä vimpan päälle hienoja silkkisukkahousuja viitsi laittaa! Ihanat asut ja crocsit villasukissa on ihan täydellistä

 5. 9

  sanoo

  Mökillä pitääkin pukeutua mukaviin ja tarkoituksenmukaisiin vaatteisiin. Eihän ne aina niin mätsää keskenään, mutta mitäs sillä väliä.

 6. 11

  sanoo

  Maiju, olisitpa nähnyt minut eilen! Koko värikartta oli päällä ja tyyliä oli yhdistettynä monenmoista. Niin siis mökillä ollaan, jos jäi epäselväksi : )

 7. 13

  sanoo

  Meillä nauretaan avoimesti minun remonttivaatteille. Sanonkin pistäväni "ryskäkamppeet" nyt päälle. Kampauskin on silloin ponnarilla sutaistu nuttura keskellä päätä. Toimii!

 8. 17

  sanoo

  Onks tässä jotain nauramista ;), sähän olet kuin mä silloin, jos ei kotioven ulkopuolelle tarvi lähteä =D

 9. 18

  sanoo

  Mikäs vika noissa on? Heh..paljon tyylikkäämpiä kuin jotkut mun "kotivaatteista"…:)) Mun crocsit vaan on mustat ja asun niissä aina kotona. Just parhaat kengät joustavan pohjansa ansiosta murtuneelle nilkalle jne…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *