Nuutunut nainen

Nyt meinaa flunssa iskeä tähänkin osoitteeseen. Mä olen varmaan liikaa kehunut, että en ole vuoteen ollut kipeä, niin kostoksi sitten iskee flunssa. Olisi pitänyt koputtaa puuta. No pari päivää kun jotenkin jaksaa, niin sitten saa pari päivää huilia. Eikä se iske edes kunnolla, vaan pitää kurkkukipua, nuhaa ja nuutunutta oloa vain yllä.

Muutama viime viikkoinen asukuvasarja on jäänyt esittelemättä, joten viimeviikkoisia asuvalintoja taitaa tulla seuraavaksi peräkkäin.

Tämä on Tallinnasta viimeksi mukaan tarttunut neuletakki. Perusmusta asu, mutta neuletakin kukat hieman tuo väriä asuun. Korutkin on aika huomaamattomia. Taisipa olla sellainen aamu, että mietin, että nyt ei jaksa värejä laittaa. Joskus on vaan sellainen väritön fiilis.

Nyt lähden sohvankulmalle lepäämään ja katselemaan jotain ohjelmia nauhoituksesesta. 
Jaksaa sitten huomenna kituutella töissä.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Nuo villatakin kukat tuo kyllä kivasti väriä mustaan ! Vai iski sullekin flunssa , toivottavasti menee pian ohi , paranemisia . Täällä köhitään vielä jälkimainingeissa .

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hyvä yhdistelmä ja antaahan nuo kukkaset väriä. Paranemisia!!
  blogisi seuraaja sirpale

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos. Eiköhän se tauti selätetä. Kun lepää työpäivän jälkeen ja napsiin superfoodia naamaan 😉

  • 3.1

   sanoo

   Joo kukat ovat jännät, musta on mustaa ja kukat tuovat asuun vähän väriä. Kiitos, toivotaan, että tauti pysyy tällä tasolla.

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos. Tykästyin Veromodan housumalliin Tukholmassa. Etsin pitkään tällaisia perushousuja ja ostin nämä aikanaa, vaikka silloin oli vielä pienet. Tiesin, että ne tulevat mahtumaan myöhemmin 😉

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos kehuista… ja tauti nyt ei iske muuta kuin kurkkukipuna ja nuhana… Joten ehkä mä pääsen helpolla 😉

 3. 6

  Tarja M sanoo

  Jollekin muulle kuin sinulle tuo olisi varmaankin räiskyvä ja värikäs pusero, livenä nähtyäni tiedän siinä olevan sitä blingblingiäkin – ihana ilotulituskukkapusero! Pikaista paranemista!

  • 6.1

   sanoo

   Vaatteissa pitää aina olla sopivassa suhteessa vähän bling blingiä 😉 Joo tauti ei pääse valloilleen kunnolla. Nuhaa ja kurkkukipua vaan (onneksi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *