Nyt tulee myös aikuiset – Tubecon 2016

Olin eilen mukana Tubecon 2016 suunnittelupalaverissa. Sinne vaan taas menin reippaasti nuorten keskelle. Olen huomannut, että vbloggaajat on tosi rentoa porukkaa ja siinä ei paljon ikä paina, kun porukka kokoontuu. Ihanan kannustavaa porukkaa. Aiemminhan jo kokoonnuttiin aikuistubettajien kesken ja mietimme, että miten voisimme tänä vuonna tulla mukaan tapahtumaan. Siitä tapaamisesta kirjoitin täällä. Olen päättänyt, että tämän eteen olen valmis tekemään töitä, jotta saadaan aikuistubettajia esiin. Jotenkin me hukutaan sinne kanaville ja siksi on pakko pitää ääntä. Toivotaan, että ääntä kohden saadaan ne aikuisetkin videoita katsomaan. 

Itselläni Tädit tubettaa kanava on ikään kuin toinen tuleminen tuubissa, sillä aloitin ensimmäisen kerran videoiden tekemisen tuubiin jo vuonna 2008. Jossain vaiheessa poistin videot ja vuonna 2010 palautin osan videoista takaisin. Silloiset videomme oli puhtaasti askarteluaiheisia demovideoita ja ne mitä silloin jätin kanavalle löytyy täältä.

Tänä vuonna siis aikuisetkin ovat mukana Tubeconissa ja suunnittelut on vielä hieman kesken, mutta tiedossa on ainakin aikuisille suunnattu paneeli, keskusteluaiheet on vielä auki. Lisäksi Tubeconiin on tulossa My Future alue, johon tulee paljon asiapitoista ohjelmaa, joka varmasti kiinnostaa aikuisia. Näistä asioista kerron heti, kun nämä asiat selkiintyvät.

Tubecon 2016 järjestetään Hartwall Arenalla 12.-13.8.2016. Nyt kannattaa ostaa liput tapahtumaan, jotta ei vaan jäisi rannalle ruikuttamaan.

Tubecon - 1

Sain itse Tubecon t-paidan. Näin siis ollaan osana Tubeconia, kannan paitaa ylpeänä.

tubecon - 1

Tapasin suunnittelupalaverissa ihanan Minnin, joka on tullut tutuksi mulle somen kautta jo puolentoista vuoden ajan. Minnin kanssa tunnen sielunsiskoisuutta. Molemmat omaamme samanlaisen luonteen ja huomasimme paljon muutakin yhtenäisyyttä toisissamme. Minni tulee juontamaan (entisenä radiojuontajana) aikuispaneelin ja ehkä jossain muuallakin saattaa tuo Minni vilahtaa. Minni löytyy Minnismi-kanavalta.

Tubecon - 1 (1)

VINKATKAA KAIKKI YLI 40+ KANAVAT

Olen ajatellut, että listaisin kaikki yli 40+ youtube-kanavat yhteen nippuun.  Ilmianna minulle kanavasi nimi, niin pääset listoille.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hienoa, että olet aktiivinen tässäkin 🙂
  Olen reilusti yli 40 v ja aloittelin tänä keväänä tubettamista ja noin viikon välein laitan videon YouTubeen. Tilaajia vähän yli 100, mutta enemmänkin sopii 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Timo kommentista. Toivotaan, että kun saadaan listattua aikuisten kanavia, niin ne löytyisi helpommin. Pakko yrittää saada nostetta kanavillem. Muuten hukutaan massaan.

  • 2.1

   sanoo

   Ainakin ollaan saatu jo oma paneeli. Katsotaan millä kokoonpanolla paneeli tulee. Varmasti tulee kivaa.

 2. 7

  sanoo

  Heli V. – Feminine Soliloquies
  Mäkin olen jo varautunut Tubeconiin, siitä video ensi viikolla 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *