OBH Nordican Smoothie Twister testattu ja hyväksi havaittu

Monet tietävätkin, että minä olen jo puolentoista vuoden ajan surautellut itselleni joka aamu smoothien. Nykyään se on mun aamupalani. Tuo tapa tuli kun kävin keliakian takia jossain vaiheessa ravintoterapeutin vastaanotolla ja hänen kanssaan puhuttiin aiheesta. Siitä se ajatus sitten lähti ja vain muutamia aamuja on smoothiet jääneet jostain hyvästä syystä tekemättä. Olen niitä tehnyt ihan vaan sauvasekoittimen avulla ja tullut sen kanssa ihan OK toimeen.

Toissaviikolla puhuttiin työkaverin kanssa siitä, että hän oli ostanut miehelleen smoothie twisterin ja omaan silmäänikin oli tämä laite jo rekisteröitynyt. Eilen sitten ihan yllättäen sainkin puhelun eräältä läheiseltä, että pääsin testaamaan OBH Nordican Smoothie Twisteriä. Mä olin ihan soikeena, koska olin juuri edellisellä viikolla mielessäni ajatellut, että mä ostaisin tällaisen. Tänään hain laitteeni ja hetihän se oli pakko testata.

Ensiksi lähti testiin tällainen sekoitus, joka sisälsi lehtikaalia, avokadoa, vihreää omenaa, mantelimaitoa, jääpaloja ja vähän hunajaa. 
Hämmästyin kuinka nopeasti tämä laite tuon smoothien surautti.
Vähän olin skeptinen jääpalojen kanssa ja ajattelin, että saas nähdä, mutta hyvin hajosi.  

Sen jälkeen otettiin purkki teräosan kanssa irti laitteesta. 
Sitten vaihdettiin teräosa purkin kanteen ja purkki jääkaappiin.
Todella kätevää. 
Tein vielä toisen seikoituksen mun miehelleni, kun oli vaan pakonomainen tarve kokeilla lisää. 
Tähän sekoitukseen laitoin jäisiä mansikoita, mustaherukoita, pinaattia ja kevytjugurttia.

Tuon viimeisen sekoituksen kanssa kävi kyllä niin, että mansikat ”liimaantuivat” tuohon pohjaan ja kun purkin sitten käänsi ylösalaisin laitteeseen, niin sinnehän ne jäi ikään kuin kanteen kiinni. Mun piti sitten vähän avitella niiden irtoamista lusikan avulla. 
Muuten ei ollut mitään ongelmaa saada edes näitä jäisiä mansikoita soseutumaan smoothie twisterin avulla.

Turha on varmaan sanoa, että mä kyllä tykkäsin. 
Testailut jatkuvat, mutta jo ensikokemus oli siis mulle myönteinen kokemus.
Mä siis tykkäsin.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  tosi kätevältä vaikuttaa! ite surauttelen vieläkin meidän parikytä vuotta vanhalla sauvasekoittimella johon verrattuna katuporakin on hiljainen 😀

  • 1.1

   sanoo

   Mä olen tuon puolitoista vuotta tehnyt sauvasekoittimella joka päivä ja luullut, että se on ihan ok. Nyt vasta tajusin tätä testattuani, että olis tarjolla parempaakin 😉

  • 1.2

   sanoo

   No tänä aamuna meijän sauvasekoitin tuli tiensä päähän, kun alkoi haisemaan savulle. Pitääkin viikonloppuna lähteä ostoksille ja ehdottaa tuota Smoothie Twisteriä 🙂

  • 1.3

   sanoo

   No kuinkas sattuikaan, juuri sopivasti. Vertaile hintoja. Googlasin ja hinta vaihteli aika paljon eri paikoissa. Halvimmillaan taisi olla 34,95 ja kalliimmillaan 49,95.

 2. 2

  sanoo

  Aikas kätsyn näköinen vempain!
  Meillä ollaan smoothie-koukussa pahemman kerran. Jokin aika sitten hankin Tupperin ExtraChefin ja myös kätevä. Siinä saa tehtyä samalla kertaa molemmille isot lasilliset voimajuomaa. Hauskaa kokeilla mitä moninaisimpia aineksia. välillä taitaa olla lähemmäs kymmenen ainesosaa ja väri melko psykedeelinen, mutta ihmeellistä on se, että maku on aina hyvä 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Kyllä työkaveritkin välistä kuittailee mun juomien väristä, että mitäs kuravettä sulla nyt on. Maku on hyvä, mutta väri ei aina ihan kymppiä. Ihania voimajuomia.

 3. 3

  sanoo

  Minä tykästyin tähän instassa kuvaa katsellessa. Olin ystävien luona joten sitten koko naislauma googletimme moista ihmettä miesten pyöritellessä päitään. Voipi olla, että tulee useammalle tuo laite.

  • 3.1

   sanoo

   Voin vaan kuvitella, että minkä reaktion laite teissä sai. Sanokaan vaan sorit miehillenne, että laitoin kuvan sinne 😉 Mutta kun teette miehillenne upeita smoothieita tällä laitteella, niin ovat sitten loppupeleissä kiitollisia. Sai myös kovasti kiinnostusta facebookissakin.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Olet kyllä itse terveyskuvan mannekiini. Elät niin kuin opetat. Kiitos tsemppaamisesta, olet saanut mutkin innostumaan terveellisemmästä ruokavaliosta. Lillan

 5. 6

  Tarja M sanoo

  Tuntuupas houkuttelevalta! Miesväki on kysellyt ensi viikon synttärilahjatoivettani – voisikohan se olla tämä 😉

  • 6.1

   sanoo

   Nyt kun sinäkin olet sitä terveellistä "uutta" elämää etsimässä, voisi olla omiaan. Voin suositella siis.

 6. 7

  sanoo

  Vaikuttaa ihanalta laitteelta! Voisin harkita itsellenikin tällaista. Yks mikä osui silmään, että lehtikaalia smoothieen?

  • 7.1

   sanoo

   No smoothien sekaan voi laittaa ihan mitä haluaa 😉 Mä olen ihastunut vihreisiin smoothieihin ja niihin sitten voi laittaa kaikkea mitä mieleen tulee 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *