Onko asulla väliä radiossa?

Iltaisin katson vaatteet seuraavaa päivää varten. Olen tästä joskus kertonutkin. Näin kävi myös tiistaina. Olin valmiiksi katsonut vaatteet tiistain radiohaastattelua varten. Jossain vaiheessa päivää aloin miettimään, että onko tämä kuitenkaan oikea asu mulle juuri tuona päivänä. Ihan kuin sillä olisi edes mitään väliä, että millaisilla vaatteilla menee radiohaastatteluun. Kun nyt katson kuvaa, niin väri oli mulle tosi hyvä. Päivän mittaan alkoi vähän pukkaamaan kenkäkriisiä, koska tuntui, että olisi pitänyt olla matalat kengät jalassa. Tiesin, että joudun olemaan todella paljon jaloillani tuona päivänä. Kengistä siis alkoi päivän kriisit.

radio suomi - 1

Työpäivän ja haastatteluun väliin jäi liian paljon luppoaikaa, joten suuntasin itseni Sokokselle. Sieltä mulle tarttui matkaani tämä mekko, jonka jätin suoraan päälleni. Myöhemmin löytyi K-kengästä kuvassa näkyvät kengät.  Myös kengät vaihtuivat lennossa toisiin.

radio suomi - 1 (7)

Lindexin sovituskopissa ja päädyin kokeilemaan näitä kukkahousuja. Mielikuvissa näin näihin jo monta yhdisteltävää juttua, joten ne oli pakko ostaa.

radio suomi - 1

Radio Suomi oli kutsunut Sokoksen pukeutumisneuvoja Satu Tapolan ja minut keskustelemaan aiheesta, että olemmeko liian kriittisiä itseämme kohtaan pukeutumisasioissa. Tästä syystä ajattelin, että on hyvä harjoitella etukäteen. Mekko ja housut näytti hyvältä ensisilmäyksellä, joten koin, että harjoitus on tehnyt mestarin. En koe kriisiä sovituskopissa. Haastattelu on kuunneltavissa YLE Areenalta eli täältä.

radio suomi - 1 (4)
Kuva: Päivi Nieminen

Juuri ennen suoraa lähetystä piti vielä ottaa muutama kuva, tässä Satu ja minä odotamme lähetyksen alkua.

radio suomi - 1 (2)

Tauolla myös toimittaja Paula Jokimies heittäytyi kuvattavaksi.

radio suomi - 1 (1)

Haastattelu meni hyvin ja meillä oli studiossa hyvä fiilis. Palautettakin tuli, että kuulemma oli ihana kuunnella meitä.

Kiitos kutsusta Päivi ja Paula. Oli ilo vierailla Kaikki kotona ohjelmassanne.

Koetko sinä kriisiä sovituskopissa? Näetkö sinä vain omat virheesi? Itse pyrin näkemään itseni hyvässä valossa.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oot niin ihqu, ettei haastattelu voi mennä kuin hyvin. <3 Tietää toinen tubetäti. 🙂 Asulla on todellakin väliä vaikka radiossa, sillä juuri oikeanlainen asu omaan mieleen nostattaa olotilaa. 🙂 Muiskuja.

 2. 2

  sanoo

  Ennätin vasta tänään tuon jutun kuunnella ja oli tosi hyvä. Toisaalta muutahan sinulta ei voi odottaakaan.
  Sovituskoppi, hymm. Enpä ole aikoihin moisessa käynytkään 😉 Ainoastaan omassa vaatekaapissa ja siellä hikeä pukkaa.
  Mukavaa viikonloppua

  • 2.1

   sanoo

   Hyvä kun kuuntelit. Onneksi nykyään voi kuunnella tallennettuna noi nauhoitteet. Hyvä, jos ei tarvitse ahtautua niihin yleisiin koppeihin, voi shoppailla omassakin kaapissaan 😉

 3. 3

  sanoo

  Hitsi kun etsin ja etsin että missä Maijun postaukset kun en taas muistanut että muutat toiseen blogiosoitteeseen! Onneksi löytyi…:)) Sovituskoppiko? Ei kiitos. Maailman kamalin paikka, näkee itsensä ja makkaransa ja muut puutteensa loisteputkien paljastavassa valossa ja ostohalut häviää…:( Miksiköhän suomessa muuten on useimmissa paikoissa niin ankeat sovitustilat, valot ja sisustukset? Maailmalla on kauniitakin tarjolla joissa on miellyttävämmät valot tai luonnon valo ja kaunis sisustus ja tilaa. Mielikin lepää paremmin.

  • 3.1

   sanoo

   Sitä voisi kauppakin käydä paremmin, jos sovituskopeista tekisin viihtyisämpiä 😉 Kiva kun löysit perille. Tallennapa nyt lukulistalle uusi osoite 😉

 4. 4

  sanoo

  Kyllä koen kriisiä sovituskopissa. Kotona peilin edessä jotenkin joku asu näyttää olevan ihan jees, mutta kun meet sen saman asun kanssa sovituskoppiin, se onkin muuttunut ihan kamalaksi. Täytyypä tästä mennä kuuntelemaan vielä tuo juttu.

  • 4.1

   sanoo

   Sitä voi koittaa opetella vähän aramollisuutta itseään kohtaan. Etsiä niitä itsensä hyviä puolia 😉

 5. 5

  sanoo

  Haastattelu meni kyllä hyvin – ja hauska tuo viime hetken vaatteiden vaihtuminen – on tainnut itsellekin tapahtua;)
  Ja kyllä valitettavasti tällä hetkellä koen niitä sovituskoppikriisejä – turvotukset ovat sitä luokkaa, että parempi kun en vähään aikaan koppeihin poikkea;)

  • 5.1

   sanoo

   Niinpä ja kuinka pienen asian takia sitten vaihtui koko asu 🙂
   Todennäköisesti kukaan muu ei kiinnitä huomioita sun turvotuksen, kuin sinä itse 😀

 6. 6

  Belladonna sanoo

  Kiva haastattelu, vasta nyt ehdin kuunnella sen. Välillä sovituskoppikriisi pukkaa päälle, onneksi toisinaan sovittelu sujuu oikeinkin sutjakkaasti. Kivoja vaatelöytöjä olet taas tehnyt.

  • 6.1

   sanoo

   Luulisi, että sulla ei olisi kriisejä. Olet niin taitava yhdistelijä ja näytät aina niin hyvältä.

 7. 7

  sanoo

  Sovituskopit on kyllä pienen kriisin paikka 😀 En tajua miksi niissä on niin kova valo ja peili joka näyttää jokaisen selliittimuhkuran! En tykkää sovituskopeista ollenkaan mutta olen armollinen itselleni ja todennut että menemällä ulos kopista ja katselemalla itseä vähän kauempaa, näyttää paljon paremmalta 😉 Kivojalöytöjä oot tehnyt!

  • 7.1

   sanoo

   Hienoa, että olet löytänyt paremman tavan tarkistella itseäsi. Kun ei viihdy kopissa, niin sieltä sitten pois 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *