Onko sovituskoppi naisen vihollinen?

Olen menossa tiistaina 14.6.2016 klo 19-20 keskustelemaan Radio Suomen Kaikki kotona ohjelmaan naisten kesäpukeutumisesta ja siitä, että vaikuttaako muiden mielipiteet naisten pukeutumiseen. Onko sovituskoppi meidän vihollisemme? Tämä suoralähetys on tulossa eetteriin tiistaina noin klo 19.10.

Itse olen opetellut olemaan itselleni armollinen. Varmasti jokainen näkee, että että en ole täydellisen vartalon omaava nainen. Kuitenkin olen sinut itseni kanssa. Yritän usein pukeutumisessa korostaa hyviä puoliani ja pyrin kiinnittämään katseeni johonkin muuhun kuin ongelmakohtiini. Käytän paljon värejä ja ihmisten katse kiinnittyy usein värikkäisiin vaatteisiini tai käyttämiini asusteisiin. Punainen huulipuna on myös oiva tapa kiinnittää katse johonkin muuhun, kuin esimerkiksi keskivartaloon.

Pukeutumisessa luotan pieniin asioihin. Rakastan erikoisia kenkiä ja koruja. Rakastan myös mukavuutta asuissani.

Tässä pieni esimerkki erään työpäivänä asuista. Heitin tuolloin aamulla farkkujen ja tumman sinisen tunikan seuraksi farkkupuseron, jonka jätin auki. Yhdistin asuun kukalliset lenkkarit, joilla on kiva kävellä kaupungilla. Tällä asulla siis menin työmatkani.

farkkulook - 1

Töissä heitin farkkupuseron kaappiin ja yhdistin asuun sinikuvioisen huivin sekä kengät vaihtuivat mustiin avokkaisiin. Asuun tuli enemmän toimistohenkisyyttä parilla pienellä  muutoksella.

farkkulook - 1 (1)

Olkaahan kuulolla tiistaina. Katsotaan, että mitä kaikkea siitä pukeutumisesta keskustellaan. Kiva päästä välistä juttelemaan tällaisistakin asioista. Useinhan olen ollut keskustelemassa ruuasta tai keliakiasta. Nyt pääsen ääneen mun yhden intohimoni kanssa eli pukeutumisen tiimoilta.

Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Eiköhän sitä aina jotain hyvääkin löydä itsestään, joten ei tarvitse murehtia jos ei ihan täydellinen ole.

 1. 2

  sanoo

  Olen ennenkin sen sanonut, että puetpa mitä tahansa päällesi, niin olet todella tyylikäs ♫
  Kivaa tätä päivää Sinulle Maiju ♥

 2. 3

  sanoo

  Mielestäni olet täydellisen naisellinen nainen ja pukeudut kauniin pirteästi ja iloisesti, eli pukeutuminen juurikin kuvastaa sun persoonaa. <3 Harmittaa, että suomikansa talvisin kääriytyy pelkkään mustaan ja jos on pinkki takki, niin kuule minullakin on, niin katsotaan kadulla, kuin olisi huutomerkki.

  Ihanaa päivää ihanuus <3

 3. 4

  sanoo

  Mua vähän harmittaa, että oon niin ylettömän kriittinen itseäni kohtaan. En ollenkaan saata hyväksyä itseäni näillä kiloilla mutta enpä myöskään tee mitään asialle.

  Sä oot ihana. Vaatevalintoinesi ja itsesi rakastamisessa, juuri sillä hyvällä tavalla <3

  • 4.1

   sanoo

   Voi ihanuuden ihanuus. Sä näytit tosi hyvältä kun nähtiin. Sä olet niin kriittinen itseäsi kohtaan. Otan sut mun ensimmäiselle itsetunnon vahvistamiskurssille, kun alan sellaisia järjestää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *