Pääsiäispyhien kirppistelyjä

Pääsiäiseni on tällä kertaa tehty laiskottelusta ja aikatauluttomuudesta. Oikein odotin tätä pääsiäistä juuri sen takia, että mulla ei ollut sovittua ohjelmaa. Ajattelin, että saan maata sängyssä juuri niin pitkään aamuisin kuin haluan ja olla tekemättä mitään, jos en halua. Tosin olen kyllä tehnyt kaikenlaisia kotitöitä, mutta sillee rauhallisesti.

Katselin eilen netistä, että tänään oli Sörnäisissä Suvilahden kattilahallissa kirppis. Kun mies lähti töihin, mä päätin lähteä kirppistelemään.

Ajattelin, että ensisijaisesti etsin vähän kuvausrekvisiittaa ruokakuvauksia ajatellen. Instagramiin kuvatessa haluaa usein vähän panostaa ruoka-annosten kuvaamiseen, että kuvat olisi kauniita ja värikkäitä. Vaatteita ei ollut tarkoitus ostaa. Kuitenkin löysin tämän juuri minun näköisen neuletakin, jossa oli kauniita ruusuja. Täydellinen minun makuuni ja hinta oli 4 euroa.

Kattilahallissa on aina väkeä. Menin itse sinne heti kello 12.00 ja pääsin sisälle
jonottamatta. Jos menee vähän myöhempään, joutuu sinne asiakkaatkin jonottamaan. 
Tein muitakin löytöjä. 
Huivifriikki löysi taas kokoelmiina uuden värikkään huivin kahdella eurolla. 
Kaulakorun eurolla. 

Käsityönä tehdyt korvikset ostin 5 eurolla. 
Löytyihän sieltä muutama astia instagram-kuvauksia ajatellen. 
Lautaset yhteensä 2 euroa. 

Näistä posliinipäisistä aterimista maksoin yhteensä 10 euroa. 
Ne oli niin kauniit, että oli pakko ostaa. 

Tällä kertaa ei mukaan tarttunut muuta.
Harmittelin kun en ollut autolla, sillä olisin muuten ostanut
taulunkehyksen blogijuttuihin sopivana. Nyt en viitsinyt alkaa
kantamaan yleisillä sitä. 
Pitää katsella, että josko huomenna olisi jotain kirppiksiä auki.
Oli meinaan niin kiva kierrellä pitkästä aikaa kirpparilla. 
Maiju
Kommentit
 1. 7

  sanoo

  Kirppistely on aina niin hauskaa! 🙂 Mahtavia löytöjä olet tehnyt. 🙂 Hei, tuli mieleen, olisikohan mahdollista saada vinkkipostausta, miten ottaa hyviä ruokakuvia? 😀 Oon työstämässä juttusarjaa espanjalaisesta kotiruoasta, mutta kuvat ei onnistu. 🙁 Siihen olisi kiva saada vinkkiä! 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Kannattaa miettiä hyvä kuvakulma. Jos mikään ei onnistu, kokeile yläkantista kuvaamista. Se on varmaan se helpoin tapa kuvata. Instagramia selaamalla voi löytää hyviä vinkkejä kuvaamiseen.

 2. 8

  sanoo

  Oijoi mitä löytöjä ja nuo aterimet, että on suloiset <3 Toisen roska on toisen aarre vai miten sitä sanotaan, mutta kuka on raaskinut luopua noista. <3

  • 8.1

   sanoo

   Nämä ottimet ostin yhdeltä trokarilta, joten ei tainnut olla omia aarteita 😉 Mutta kauniita kylläkin.

  • 9.1

   sanoo

   Musta tuntuu, että tällaisia juttuja voisi löytää parhaitan joltain vanhojen tavaroiden kaupoista sekä jos kaupungissa on Pelastusarameijan yms. kirppareita.

 3. 10

  sanoo

  Voi kun olisi ehtinyt tuonne, tulimme reissusta vasta illalla! Kirppiksiltä ostan todella paljon astioita noihin annoskuviin, uusissa tuotteissa ei ole samanlaista särmää. Toivottavasti olet viettänyt voimauttavaa ja energisoivaa pääsisäistä…ihanaa lomapäivää!

  • 10.1

   sanoo

   Tuolla on enemmän vaatepuolta, mutta sitten on se yksi kirppis Pasilassa, jossa varamasti löyty enemmän tällaisia juttuja. Lähdetään joskus käymään yhdessä 😉

 4. 11

  sanoo

  Kirppareilla tulee käytyä usein, Kattilahallissa on ole käynytkään. Kiva ottimet! Ja kuten Tiia tuolla totesi voi toisen romu olla toisen aarre. Olen yrittänyt vähän rajoittaa tätä "kirppistely" kun sitten sieltä toisesta päästä pitää viedä itse kirppikselle tai kierrätykseen tavaraa.

  • 12.1

   sanoo

   Yksi toinen kiva paikka on Jäähallin kirppis. Sinne olisi pitänyt tänään mennä, mutta ei vaan jaksanut.

 5. 14

  sanoo

  No johan oli ihan jämptisti sun näköiset löydöt :). Täällä on tavaralla suunta ennemminkin kirppikselle päin kuin sieltä kotiin, mutta mua aina jaksaa oikeasti ilahduttaa muitten hyvät löydöt. Ekan kuvan paitakin on ihan kuin sulle tehty 🙂

 6. 15

  sanoo

  Ihanan värikkäitä löytöjä! Ja nuo aterimet on todellakin upeet. Mielenkiintoisen näköinen kirppis. Mä olen Helsingin reissuilla käynyt ainoastaan Hietsun kirppiksellä (kesäisin). Pitääkin laittaa muistiin muitakin mukavia kirppiksiä.
  60luvunnahkahousut.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *