Päivän jännittävät tilanteet

Tänään taas vietimme työkaverini kanssa pienet ”jännät hetkemme” ruokatunnilla. Piti saada  otettua pari kuvaa ja tuntui, että koko ajan, joku oli häiritsemässä kuvaushetkeä. Lopulta livahdimme yhdelle ”sivukäytävälle”, että kyllähän tässä saa ne kuvat otettua.

Alkuun tuntuikin siltä, että kaikki sujuu tosi hyvin.

  
Kyllähän tässä voi vähän nojailla.
 
Apua, joku tulee… 

Hei, lopeta jo….
Eiköhän sieltä sitten tullut huoltomies naisten vessaa korjaamaan. Tietenkin.
Töiden jälkeen kävin työkaverini kanssa syömässä Helsingin Citykäytävässä. 
FoodLab:n uusi testikonsepti on ollut jokusen viikon toiminnassa.
Tällä kertaa testissä on UrbanFarm konsepti, jossa on tarjolla ihania salaatteja.
Olin jo aiemin suositellut FoodLab:lle, että ottaisivat gluteenittomaksi sämpyläksi Moilas OATS Rolls kaurasämpylän. Kuinkas ollakaan, he olivat juuri tänään saaneet sämpylät ja pääsin oitis siitäkin nauttimaan.
Mielettömän ihania salaatteja tarjolla. Suosittelen.
 
Toinen mun ehdoton suositukseni keliaakikoille on Bulevardin kahvisalonki
josta saa useaa laatua suolaista ja makeaa piirakkaa gluteenittomasti.
Tällä kertaa ystävän kanssa jaettiin puoliksi ihana gluteeniton juustokakku.
Hyvä päivä kaiken kaikkiaan.
Huomiseen.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. Ihan unohtui asusta puhuminen, kun keskityin taas muuhun. Tuo pitkä tunika on KappAhlin ihan tämän kevän juttu, jonka yhdistin pitkiksiin ja punaiseen neuletakkiin.

 1. 2

  sanoo

  Näinhän siinä käy, kun "salaa" yrittää jotain tehdä. Kiva, kun sulla on sulla on duunikavereita, joiden kanssa voi tämmöisiä tehdä.

  • 2.1

   sanoo

   Niinpä. Tämä on mun työkaverini ja mun yhteinen juttu. Usein sellainen pieni piristys päivään. Hauskaahan meillä usein on ja joskus vähän jänskääkin 😉

 2. 3

  sanoo

  Näistä sinun kuvistasi tulee aina hyvälle tuulelle:) Kiva asu – tunnetusti tykkään punaisesta ja mustasta;) – ja vielä bonuksen punaiset kengät, nams.
  Ja nams toisenkin kerran noille herkuille.

 3. 6

  sanoo

  Voi ihania kuvia! Taas niin pirteitä ja kaunis kokonaisuus myös. Pitääkin ystävälleni vinkata tuosta, on ainakin yksi kiva paikka jonne mennä kahville 🙂

 4. 7

  sanoo

  Sinulle sopii tuo kirkkaanpunainen tosi hyvin! Tuolta Instan puolelta saa sellaisen kuvan, että syöt aina vaan salaatteja ja smoothieita ja kaikkea superterveellistä, mutta näköjään joskus "sorrut" juustokakkuunkin…hii:)

  • 7.1

   sanoo

   Hi hii… Mä en oikeastaan sorru, vaan hyvällä omalla tunnolla välistä syön. Mä noudatan sellaista periaatetta, että kun pääsääntöisesti tekee hyviä valintoja ruokailussa, niin voi hyvällä omalla tunnolla joskus herkutella. Onneksi on keliakia, niin ei tee sitä usein 😉

 5. 10

  sanoo

  Se oli ihan todellinen tilanne… Tuula aina vaan jatkaa, vaikka askeleet lähestyvät ja lähestyvät… Ja mä olen siinä vaiheessa jo aina ihan paniikissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *