Paljastuksia haasteen muodossa – ystäväkirja

Sain haasteen ystäväkirjaan Dioriinalta. Yleensä olen todella huono vastaamaan haasteisiin, siis oikeasti todella huono. Muutaman kerran on ollut ihan hilkulla, että vastaisin, koska kyseessä on ollut sairaan hyvä haaste, kuitenkin haasteet aina vaan tuppaavat jäämään syystä, että mulla on varamaan marraskuulta taaskin rästissä kirjoitushommia. Päätin kuitenkin nyt ottaakin heti tämän haasteen vastaan. Kun kuitenkin edessä oli kirjoitusta, niin miksi ei sitten vähän tällaisia paljastuksiakin voisi välistä tehdä. 1. Kolme asiaa joita ilman et vain voi elää
Mietin, että mitkä voisivat olla ne kolme asiaa,  ne olisivat:
– miestäni (jonkun pitää olla mua vähän rauhoittamassa)
– puhelintani
– terveellistä ruokavaliota

2. Lapsuutesi paras muisto.
Lapsuuteni joulut. Kerroinkin ennen joulua meidän perheen lapsuuteni jouluista, jotenkin niistä huokui se joulun tunnelma ja lämpö. 3. Takana on kauhea päivä, miten rentoudut?

Surautan vihermehua mehulingolla ja rentoudun kuulokkeet korvilla tietsikan äärellä. Kuuntelen youtubesta suomipoppia. Välillä mä vaan uppoudun niihin kasaribiiseihin, hyvä relauskeino. 
4. Jos sinun pitäisi syödä vain yhtä herkkua koko lopunelämääsi, mitä se olisi?
Voisin leikitellä sillä, että mulla ei olisi keliakiaa, silloin se olisi ihan ehdottomasti ruisleipä. Sitä mä kaipaan entisestä elämästäni. Tänä päivänä voisin varmaan sanoa, että ilman marjoja en tulisi toimeen. 

5. Mitä et missään nimessä voi sietää?
Mietin, että onko sellaisia asioita, mutta ehkä mä vastaan alkoholi. Kun en itse juo, niin jotenkin se on alkanut vaan ärsyttämään ainakin, jos ihmiset juovat humalahakuisesti. En kaipaa sellaisia tilaisuuksia ja tilanteita. Pidän enemmän tilaisuuksista, joissa ei ole alkoholi mukana. 

6. Mikä saa sinut hyvälle tuulelle ja nauramaan?
Ehdottomasti tilannekomiikka. Mä rakastan itseironiaa ja lasken hyvin paljon itsestäni leikkiä. Minä ja työkaverit ainakin usein nauretaan mulle.  Mikäs sen parempi. 

7. Ketä ihailet?
Ihailen ihmisiä, jotka saavat mut nauramaan. Voisin heittää pari julkisuuden henkilöä, joiden huumorista ja ilosta saa hyvät fibat ja ne ovat Arja Koriseva ja Jari Sillanpää. Kuvassa mua ilahduttaa ihanat Tiia ja Dioriina. 

8. Ketä et ihaile?
En ihaile ihmisiä, jotka toistuvasti vievät toisten ihmisten energiat. Niitä, jotka vetävät mattoa toisten alta, jos jollain menee liian hyvin. Iloitaan toistemme puolesta, eikä dissata. 

9. Jos saisit rajattoman budjetin, mitä kaikkea sillä tekisit?
Voisin ensi alkuun palkata jonkun, joka auttaisi mua kierrättämään kotoani kaiken tarpeettoman. 

10. Olet menossa naamiaisiin, keneksi tai miksi pukeudut?
Musta tuntuu, että pitäydyn mun spesiaalissa Minni-Hiiri -lookissa. Olen ollut aikuisiällä kaksi kertaa naamiaisissa ja kaksi kertaa on asuna ollut Minni-Hiiri. Jokin siinä hahmossa viehättää. Jotenkin menis varmaan se kolmaskin kerta siinä asussa.
Nyt en haasta ketäään, kysymykset saa ottaa halutessaan tästä ja vastata niihin.
Aurinkoa jokaisen viikkoon.
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanaa kun otit haasteen vastaan <3 On ollut aivan mahtavaa tutustua suhun 🙂 <3
  Hei, mä tarvitsisin muuten samanlaisen henkilön meille käymään mun kanssa kaikki tavarat läpi.

 2. 4

  sanoo

  Kiva kun teit poikkeuksen ja vastasit :).

  Minni-hiiri oli ehkä hitusen yllättävä veto (ja todellakin hyvä naamiaisasu, koska sua ei siitä tunnista), mutta muuten oli Maijumaisen järkevät vastaukset. Erityisesti kolahti kutonen ja kasi. Ja hei, jos joskus saat sen rajattoman budjetin, niin olen oven takana jonossa kierrätyskeikalle :D.

  • 4.1

   sanoo

   Ajattelin antaa teille luvan tutustua muhun ehkä paremmin 😉
   Mä NIIN tilaan sut stailaamaan kämpän ja pistämään mun lookin uuteen uskoon.

 3. 7

  sanoo

  Kivat vastaukset 🙂 Kohtaan 8 yhdyn täysin. Minni-asu on hyvä, koska sua ei todellakaan tunnista tuosta.

 4. 8

  sanoo

  Vaikka haasteisiin vastaaminen saattaa aina välillä jäädä muiden juttujen varjoon ja itsestä niihin vastaaminen saattaa tuntua työläälle, on niitä kuitenkin kiva muiden lukea 🙂

  • 10.1

   sanoo

   Mä niin haluan kesän tänne nyt ja heti. Eilen kun kuvia etsin totesin, että kesän on nyt tultava 😉

 5. 11

  sanoo

  Ihana Maiju ja oijoi kiitos täti yhveli, kun pääsin postaukseen mukaan. Samaa mieltä, lannistavat ihmiset ei passaa pirtaan vaan positiivista olla pitää ja nostavaa, olet siinä aivan huippupriimaplussa kymppiplussa . <3

  • 11.1

   sanoo

   Sä kans, sä kans… Toi kuva eilen tupsahti vastaan ja se näytti niin kivalta. Muistin heti meidän retken ja tuli hymy huulille.

 6. 12

  sanoo

  Minni Hiiri on kaunis, pirteä ja positiivinen – aivan niin kuin sinäkin <3. Oli kiva kuulla myös elämäsi kolme tärkeintä asiaa, puhelimen kohdalla vähän hymyilytti. Tuskin itsekään osaisin olla ilman 🙂

  • 12.1

   sanoo

   Puhelimessa on se hyvä, että sillä saa otettua kuvia, sillä pääsee nettiin ja sillä voi tehdä kaiken sitä, mitä monella laitteella yhteensä. Mä laskelmoin vähän 😉

  • 15.1

   sanoo

   Mä oikeasti toivoisin sitä, että voisin palkata jonkun tekemään sitä, mikä itselleni on vaikeaa.

 7. 16

  sanoo

  Ihana oli lukea haastetta. Tuo lapsuuden muisto eli lapsuuden joulut, tulee munkin mieleen ♡ Sekä kesän, kun olin kesällä Rauman torilla ja söin mansikoita ja herneitä ♡ Ihana lapsuus, vailla murheita. Sorry, kun meni omaan muisteluun kommentti. Joka tapauksessa mukava oli lukea sun vastauksia Maiju ♡ Vastauksista näkyy, mikä susta on tärkeää!

 8. 17

  sanoo

  Ihana Minni! Itsekin olen kerran ollut sama hahmo, mutta mulle sopii paremmin Peppi. Vitosessa olen samoilla linjoilla. Positiivisuutesi pursuaa tänne ruudun toiselle puolelle asti. Kiitos! Tack! Thank you! Tuija

 9. 20

  sanoo

  Täällä toinen keliaakikko muisti juuri, miltä maistuu paahdettu ruisleipä voilla! Voi elämä!!! Joitakin asioita ei voi vaan jäljitellä…

  • 20.1

   sanoo

   Vielä on toinen juuri paistettu vehnäpulla 🙂 oletko muuten maistanut EilaMarin Herttaleipää, jos et, niin maista. Paras gluteeniton tumma leipä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *