Paluu ysäriin

Kuten varmaan arvaatte niin olen tykännyt kasarimuodista ja tykkään myös ysärimuodista. Kasaria olen itse elänyt silloin kun olin nuori ja ysärin aikaan olin jo varhaisaikuinen eli siinä kolmenkympin kynnyksellä. Kumpikin vuosikymmen oli minulle mieluisaa, koska olen värejä rakastava ihminen.

Luin jokunen viikko sitten Me Naiset -lehdestä Riikka Väänäsen mielenkiintoisen artikkelin Paluu nuoruuteen. Oli ihana lukea juttua ja katsoa kuvia, jotka muistan vielä kuitenkin niin elävästi. Muistan ne meikkityylit, joita silloin oli ja nyt ne on palanneet takaisin.

Nuorempana käytin aina luomivärejä ja muistan, että silloin käytettiin fuksiaa, sähkönsinistä ja muita voimakkaita värejä. Joten paluu ysäriin on siis tapahtunut. 
Tutustuin I love me messuilla Zuii Organic -meikkisarjaan. 
Messujen jälkeen sain heiltä testiin muutamia meikkejä. 
Sain testiin muun muassa Zuiin huulipunia. Huulipunathan on mun heikkouteni. 
Tykästyin huulipuniin, koska niissä oli heti koostumus, joka oli mun mieleen. 
Ennen joulua sitten sain heiltä testiin nämä ihanat sinisävyiset lumivärit. 
Vaaleampaa olen käyttänyt pohjalla ja tummempaa luomien ulkoreunalle. 
Luomiväreissä on upea voimakas pigmentti, mitä pidän luomiväreissä
yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena.

Kuvassa on tuo luomiväri käytössäni. 
Uudenvuoden aikaan sain heiltä vielä ihanan kimaltavan jauheen. 
Ohjeeksi annettiin, että taputtele/painele tuotetta sopivan runsaasti
silmäluomille, dekoltéelle tai sirottele vaikka hiuksiin. 
Kuvasta näkee, että kuinka ihanan kimalluksen tällä tuotteella saa. 
Olen kokeillut sitä luomille ja täytyy sanoa, että on niin ihanan häikäisevää. 

Zuii Organic on yrityksenä erikoistunut värikosmetiikkaan ja sarjan sydän ovat kukat. Ruusu, kamomilla ja jasmiini ovat heidän tärkempiä valmistusaineitaan muiden ihoa hemmottelevien luonnollisten ja kasviperäisten ainesosien ohella. Koko sarja on luomusertifioitu ja 100 % luonnollinen. Noin 95 % ainesosista on luomulaatua. Vesi ja runsaasti pigmenttiä sisältävät maamineraalit pois lukien luomupitoisuus on lähempänä 100 %.  Meikiltä kaivattavien ominaisuuksien lisäksi tuotteissa yhdistyvät hoitavat valmistusaineet ja kattava, pohjoismaiselle iholle sopiva sävy- ja tuoteskaala.
Tuotteet saatu blogitestiin. 
Voisin sanoa, että tähän sarjaan ihastuin jo
huulipunat saatuani. Kun sain luomivärit, niin tiesin, että rakastan. 
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Zuii on aivan mieletön, täällä olen hipelöinyt ja testaillut omiani, niistä pukkaa viimeistään helmikuussa ihastusten huokausten sävyttämä postaus. Tuosta kimalteesta olen taas niin kade, se on mieletön!

  Puspus ikävä <3

  • 1.1

   sanoo

   Ha haa… Kade-Tiia taas asialla…. tuosta aiheesta meidän pitää ehdottomasti tubettaa ja sä saa avautua aiheesta enemmänkin ;))) Ihana sinä.

 2. 2

  sanoo

  Tuo luomiväri on kyllä aivan ihana, juuri oikea sinisen sävy. Muistan mun vihreän ja sinisen kajalin, pinkit huulet ja tietty vähän repäisyksi keltaista luomiväriä. Ehkä nää värit on nyt vähän siedettävämpiä kuin silloin.
  Kivan värikästä viikonloppua Maiju <3

 3. 3

  sanoo

  Muistan itsekin vielä – vaikka tuo muisti jo alkaa temppuillakin – nuo siniset luomivärit! Pitäisiköhän jossain vaiheessa kokeilla uudelleenkin; sitten, kun silmiä toivottavasti vielä voi meikata. Olen jysähtänyt harmaisiin sävyihin ja aina samanlaiseen silmämeikkiin ja pitäisi vaan uskaltaa ottaa sinusta mallia ja olla rohkempi kokeilemaan kaikkea uutta – tai vanhaa;)
  Hyvää viikonloppua, Maiju <3

  • 3.1

   sanoo

   Voi Lady… ehdottomasti sä kokeilet. Mäkin olin pitkään ensinnäkin ilman luomiväriä… sitten noin 6 vuotta sitten otin ne taas käyttöön ja sen jälkeen en ole ilman ollut… nyt viime vuonna päätin taas vähän räväyttää muullakin kuin harmaan sävyillä. On ihana välillä päästää se leikkimielisyys valloilleen. Ihanaa viikonloppua myös sulle.

 4. 4

  sanoo

  Voi tsiisus! Mä muistan ne ekat huulipunat hamassa nuoruudessa. Tänään laittoi ja ylihuomenna ehkä jo sai pois ja ne turkoosit luomivärit, huh. Ei vaan enää nappaisi näillä rypyisillä luomilla kuten ei kimalluskaan.
  Sulle sopii, kun oot niin nuori tyttönen.

  • 4.1

   sanoo

   Voi sua ihanuus. Jos asuisin lähempänä, niin mä sut vielä tsemppaisin vähän hulluttelemaan 😉

  • 4.2

   sanoo

   Jos niin, sitten ompelisin sulle oikein kasari? jakun, paittiksen tuplatoppauksilla.( Siis, jos vielä osaisin, vuosiin en ole paljoa ommellut) Tsiisus muistan, että niitäkin tein " muutaman"
   Sä oot vaan niin ihana, rakastetta, niih <3

 5. 5

  sanoo

  Hauskaa mennä ajassa taakse päin ja muistella menneitä! Piti oikeen kuunnelle Cindy Lauperia ja Madonnaan samalla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *