Partakarvat kuriin – meille löytyi pelastus

Tiian kanssa tubetettiin jossain vaiheessa meidän henkilökohtaisesta ongelmastamme eli parrankasvusta. Silloin moni nainen kertoi, että meidän ongelma on myös heidän ongelmansa. He pyysivät ilmoittamaan heti kun ratkaisu ongelmaan löytyy. Meidän aiheesta tehty videopostaus löytyy täältä. Nyt ratkaisun tuo Epicare pieni työkalu, jolla karvat saa kasvoilta vaivattomasti.

Nyt I love me messujen viimeisenä päivänä sitten löysimme sen pelastavan tuotteen. Pieni ja edullinen työväline pelastaa meidät tältä ikävältä ongelmalta.

Messupostauksesta löytyy tämänkin tuotteen esittely.
Videolta löytyy monta muutakin kivaa tuotetta, mitä bongasimme messuilta.
 
Nyt on messut ohi ja voimme palata normaaliin päiväjärjestykseen.
Saatan ”levätä” blogista nyt ainakin huomisen päivän. 
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiitos videopläjäyksestä. Itselläni kasvaa kamala sänki leuassa, mustia paksuja karvoja ja välillä unohtuu ajella. Mutta aion jatkossakin ajella partahöylällä, en yhtään tykkää nipistelystä. Jo kulmien nyppiminen on "tuskaa". Siitä tulikin mieleeni että mulla on todella suorat kulmat luonnostaan ja on todella vaikeaa löytää sellaista kosmetologia, joka oikeasti osaa muotoilla minunkin kulmat nätisti. Niitä olen tavannut vain pari elämäni aikana, ja Malmilla oli toinen Lab liikkeessä mutta hän lopetti muutama vuosi sitten. Sen jälkeen olen ollut satunnaisten nyppijöiden varassa eikä ole hyvää löytyny 🙁 nypittekö itse kulmat vai olisko teillä suositella todella hyvää ja tarkkaa joka saa suoristakin kulmista muodokkaat mutta joka ei nypi liikaa vaan ottaa vain ylimääräiset samalla muotoillen. Terveisin Suometar100 tubessa.

  • 1.1

   sanoo

   Itsekin kävin aikoinaan Malmin LAB:ssa. Mulla on kestopigmentointi kulmissa ja se on tuonut mulle avun kulmaiongelmaan. Nyppimiseen mulla ei ole ikävä kyllä nyt ratkaisua.

 2. 7

  sanoo

  Nää sun postaukset on kyllä niin sellaista hyvän tuulen kamaa, aina saat hymyilemään!
  Iloista syysviikkoa sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *