Pellavaisia huiveja ja huulipunaa

Aiemmin kun blogini oli oman domainin alla kirjoittelin enemmän asuistani ja siitä, että miten yhdistelen värejä asuuni. Nyt on jäänyt vähän vähemmälle asuista kirjoittaminen. Yritän kuitenkin ainakin kerran viikkoon ottaa mukaan tännekin blogiini asut, koska ”vanhat” lukijat niitä kaipaavat.

Taiteiden yönä Kampin Narinkkatorille tuli kädentaitajia  ympäri Suomea. Yksi Narinkkatorille tulleista oli lestijärveläinen Paula Tiala, jonka tuotenimi on Paulanka. Paulanka valmistaa pellavaisia yläosia.  Sanoin Paulalle Kampissa, että mulla on paha tapa, että aina kun näen hänet, niin ostan häneltä kaksin kappalein samanlaisia tuotteita (eri väreissä). Niin kävi myös tälläkin kertaa. Paulalla oli uusi huivimalli ja ihastuin huiviin taas niin paljon, että ostin lilan ja sinisen huivin tuomaan väriä mun mustaan asupohjaani. Huiveissa on niskan kohdalla kiva rypytys, joka tuo huiviin kivan yksityiskohdan.

Paula suunnittelee itse mallit, värjää pellavat ja valmistaa ne itse. Sitten vielä siinä sivussa hän käy myymässä tuotteitaan markkioilla ja erilaisissa kädentaitotapahtumissa. Kädentaitajilta saa usein yksilöllisiä vaatteita ja asusteita. Siksi minä usein heiltä ostankin tuotteita.

Ihmiset pitävät mua värikkäänä ihmisenä, mutta kuitenkin perusvärini on usein musta tai tummansininen. Värit tulevat huiveilla ja koruilla. Niin kun tälläkin kertaa.  Lila on nyt ihan selvästi tämän syksyn värejä ja sehän passaa minulle, koska tykkään lilasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulipunakin piti taas sävyttää asun kanssa yksiin eli lilaa sekin. Tänä kesänä on matkaan tarttunutkin monta hyvää lilan sävyistä huulipunaa, joten kyllä nyt kelpaa yhdistää asuun sopivat punat.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aivan ihana huivi. Sulla on niin paljon noita huulipunia, että aina löytyy sopiva puna asusteeseen.
  Kivaa torstaita!

  • 1.1

   sanoo

   Ihan varmasti löytyy just eikä melkein joka sävyyn. Piti taas ostaa muutama uuskin, ihan kuin ei ennestään olisi jo ollut 😉

 2. 2

  Belladonna sanoo

  Kaunis huivi! Sulla on ihana taito sävyttää huulipuna täydellisesti asuun sopivaksi.

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos. Mulla on niin paljon huulipunia, että varmasti jokaiseen asuun löytyy yksi ellei sitten toinenkin huulipuna 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *