Perhosia ponchossa ja pinkkiä tietenkin

Välistä tulee kirjoitettua nykyään niin paljon muista aiheista, että päivän asuvalinnat jäävät jotenkin muiden asioiden varjoon. Asukuvia kyllä otetaan harva se päivä, mutta ne jää kuitenkin sitten koneen kätköihin.

Asuvalinnat kuitenkin aina kiinnostavat lukijoita, sen tiedän. Olen joskus miettinyt, että pitäisköhän tehdä joku viikon asujen kooste, koska asiaa näyttää olevan niin paljon muutakin. Siten tulisi esiteltyä ehkä useammin näitä päivän asujakin.

Viime viikolla eräänä päivänä valikoitui päivän asuksi taas mustaa tehostettuna pinkillä. Ostin Naisten joulumessuilta tämänkin SaagaDesignin kierrätysponchon. Poncho on kierrätysmateriaalia ja Saaga Design on siihen tehnyt tuon aplikoinnin. Pieni asia, mutta kuitenkin iso asia. Siihen sitten yhdistin taas puuhelmiä ja tällä kertaa pinkin ja mustan sävyissä.

Tähän pitää vielä lisätä tämä jo tavaramerkiksi muodostunut – suu auki – kuva. 
Jokuhan joskus ihmetteli, että miksi mulla on aina suu auki ja mies vastasi, että
”sullahan aina on”. Hän varmaan tarkoitti sillä sitä, että mä puhun niin paljon. 
Tottahan se siis on. 

Tämän päivän huulipunan valinta osui Zuii huulipunaan (saatu).
Tällaisiin tunnelmiin tänään.
Iloa just sun päivääsi.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   No kiitos ihanuus. Mulle perhoset on kuuluneet monessa muodossa jo vuosia mun juttuihin. Liittyy tuohon askartelupuoleen ja sieltä se on kimmonnut vaatteisiin.

 1. 11

  sanoo

  Mulla on jäänyt talven mittaan asukuvat kokonaan ottamatta. Muutamat on otettu ja heti hylkäsin ne roskiskansioon. Jospa taas keväällä saisi onnistuneita otoksia otettua.

  • 11.1

   sanoo

   Nyt on haastavaa aikaa kuvien ottaminen. Onneksi kohta tulee valoa taas. Nyt jo on huomannut valon lisääntyneen :))

 2. 13

  sanoo

  Minulla on todella vähän itselläni mitään pinkkiä vaatteissa, jotenkin en osaa sitä käyttää, kun olen niin vaalea muutenkin. Tosin miksi sitten suosin valkoisia vaatteita???? Hmmm… täytyykin miettiä ensi kerralla kun vaatteita valitsee 😉
  Tuo perhos-kuvio on aivan valloittava <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *