Perusmaanantai

Millainen on perusmaanantai? No se on sellainen mulle, että kello soi maanantaiaamuisin klo 4.40, lähden klo 5.30 kuntosalille ja hoidan liikunnan pois ennen töihin menoa. Tätä teen kolme kertaa viikossa. Tykkään käydä salilla aamuisin, sitten on liikunta hoidettu pois, eikä tarvitse työn jälkeen enää sitäkään miettiä.  Nyt alkaa aamuisin jo huomaamaan pitenevät päivät. Tänäänkin oli jo huomattavasti valoisampaa kuin viime viikolla. Tänä aamuna näytti maisemat niin kauniilta, että pakkohan oli muutama kuva ottaa ennen salille ja töihin menoa.

Tänä aamuna klo 6.20 näytti Salmisaaressa näin kauniilta.

Klo 7.50 näytti työpaikan ikkunasta kuvattuna tältä:

Perusmaanantaihin kuuluu sitten myös perusasu. 
Mustat Voglian bootcut-farkut, turkoosi-pusero ja musta neuletakki. 
Asuun yhdistin puseroon sopivan kaulakorun. 

Tässä lähikuvaa kaulakorusta. 

Mahtavaa kun alkaa valon myötä tulemaan uskoa siihen, että kevät koittaa nopeammin kuin uskoisikaan. Ihanaa, mä olen niin kevät ja kesä ihminen.
Mahtavaa alkanutta työviikkoa kaikille. 
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi vitsi, että olet reipas, kun käyt noin aikaisin salilla. Minä en saa millään itseäni ylös sängystä tuohon aikaan. Aivan ihana kaulakoru ja kiva asu muutenkin.

 2. 2

  sanoo

  Kiva kokonaisuus. Ole kyllä niin simpsakan näköinen, oikein huokuu se iloisuus ja terveys kuvistakin. Sinun "remontista" saan itsekin tsemppausta.

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos. Terveellisestä ruokavaliosta olen kyllä saanut elinvoimaa. Kiva, että olen voinut tsempata sua.

 3. 3

  sanoo

  Valoistuvat aamut on bongattu täälläkin. Nämä yllättävät aamupakkaset hiukan himmentävät fiilistä, mutta kesää kohti mennään! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *