Perusvärittömissä vaatteissa

Minähän pukeudun aina väreihin. Eilen ajattelin, että jos pukeudunkin perusväreihin eli valkoiseen ja mustaan. Mietin, että onko ne värejä ollenkaan? Tiedän, että valkoinen ja musta väri sopivat myös mulle, mutta silti emmin käyttää vain perusvärejä.

Tämä neulepusero on yllätys, yllätys löytö Prismasta. Mietin kovasti mustan ja valkoisen värin välillä ja päädyin tavoistani poiketen tähän valkoiseen. Valkoista väri mä vähän kartan, mutta tällä kertaa päädyin tähän ja ei kaduta tippaakaan. Kun neulepuseron alle pukee värikkään puseron, niin ilme muuttuu. Huomasin pukeutuvani tänäänkin housuihin, ihme ja kumma.

Työkaverini Tuula, joka usein ottaa asukuvani, on lomalla, joten nämä ihastuttavat kuvat otti mun toinen työkaverini Anu. Varo vaan Tuula, paikkaasi on kyselty 😉

Neulepuseron helma on toiselta sivulta pidempi ja toiselta lyhyt.  

Kengiksi valitsin valkoiset matalat kengät, joissa ikään kuin toistui pitsipuseron kuvio.  Eikös muuten olekin kuvauksellinen tuo kaivon kansi? Miten mä vasta tänän tajusin senkin kauneuden.
Aamulla oli niin kaunis ilma. Tämä Salmisaaren maisema jaksaa aina ilahduttaa ja ilostuttaa.
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Joo hämmästyttävää kyllä, että perusväritön vaate tuo hehkun… Mutta jostain syystä vaikka olen vaalea, nämäkin värit toimivat juuri tuolla tavalla.

 1. 5

  sanoo

  Aamun fb postauksessa väjän paidasta nähneenä odotin kovasti saavani kokokuvan 😉

  Upea yhdistelmä, ihana malli puserossa. Taisin taas saada inspiraation 😀 Ja tekemättömien käsitöiden lista kasvaa aina vaan 😉

  • 5.1

   sanoo

   Musta on kiva vähän "vilautella" aamuisin… ja sitten tietää, että asua odotellaan näytille kokonaan… Aamuisin vähän paljastetaan, mutta pidetään jotain salassa.
   Kiva, että löytyy inspiraation lähteitä 😉

 2. 6

  sanoo

  Kaunis pitsipusero, helman toispuoleisuus näyttää kivalta. Mustalla pohjalla näyttää hyvältä. Mustat housut hyvä valinta, kun pitsipusero on jo itsessään niin näyttävä, että kokonaisuus on hyvä yksinkertaisen alaosan kanssa.

  • 6.1

   sanoo

   Mustakin tämä toimi hyvin. Usein haluan pysytellä vain parissa värissä… Kolmas väri jo asettaisi haastetta asuun.

 3. 9

  sanoo

  Ihku ja ihku pitsipusero,sopii loistavasti.
  Itse olen vaalea ja tykkään,että valkoinen sopii ja antaa valoisuutta kasvoille.Hyvää illan jatkoa<3

 4. 11

  Tarja M sanoo

  Oikein hyvän näköinen ja puserossa on näyttävä kuvio. Muistelin, että Helsingistä löytyy kaivonkansia myös runoilla höystettyinä. Kaivonkansiin on niin tottunut, että niihin ei tule kiinnitettyä mitään huomiota, joten asiaa piti googlata. Hgistä löytyy 8 kaivonkantta, jossa on runo tai viesti. Esim.Mannerheimintie/Aleksanterinkatu/Stockmanin kulma: "Tällä paikalla odotti nainen juuri kun punainen pakettiauto ajoi ohi."

 5. 14

  sanoo

  Pusero on kaunis ja näyttää tosi hyvältä päälläsi. Kuten jo aiemminkin todettiin, niin siinä on niin paljon kaikkea, että muu voikin olla aika simppeliä. Sateesta huolimatta, kivaa päivää!

  • 14.1

   sanoo

   Kiitos Tiina, tässä puserossa todellakin on kaunis malli, joten ei ole pakko olla niin värikäs 😉

 6. 16

  sanoo

  Kaunis kokonaisuus. Kuten muutkin, sanon minäkin, valkoinen pusero sopii sinulle todella hyvin. SEn malli on hauska.

 7. 17

  sanoo

  Kaunis asu ja mielestäni ole hoikistunut – anteeksi jos olen liika "rohkea" kun näin sanon (kaikki ei tykkää), mutta siltä (siis hyvältä) se näyttää. Asu passaa tosi hyvin!

  • 17.1

   sanoo

   Kiitos mummo 😉 siis mullahan on "projekti" ja projektin nimi on Maiju kuntoon projekti. Se on alkanut vuoden 2012 alussa ja tavoite on jossain vaiheessa olla kondiksessa. Painoa on kaiken kaikkiaan tippunut -12 kiloa, mutta nyt on jokin aikaa vaan muutettu rasvaa lihakseksi… En aseta itselleni mitään aikatavoitteita… mutta sanon koko ajan, että "jonain päivänä mä olen NIIN kondiksessa"… Eli ihan lupa on puhua… Mä kirjoittelenkin aiheesta aina välistä 😉

 8. 19

  sanoo

  Hyvin sopii tuo pusero ja tuo kivaa vaihtelua, jos joskus pukeutuu mustaan/mustavalkoiseen, sitten on ihanaa palata taas väreihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *